morao sam se povući jer je jedan poveliki pas odlučio nastanit se na rubu imanja...
iako imam buzdovan
valjda će komšija s puškom u love večeras
Samo levati bodu.zaon1 wrote:A ko ce ljude braniti od drugih ljudi ? Nista niko ne poduzima, uzeti stvar u svoje ruke. Sljedeci ko mi pridje i kaze mi jednu ruznu, nogama ga nagazam, ako to nije dovoljno, zbodem ga
Samo levati ubijaju zivotinje.burek_in_space wrote:Samo levati bodu.zaon1 wrote:A ko ce ljude braniti od drugih ljudi ? Nista niko ne poduzima, uzeti stvar u svoje ruke. Sljedeci ko mi pridje i kaze mi jednu ruznu, nogama ga nagazam, ako to nije dovoljno, zbodem ga
Ti veganac?zaon1 wrote:
Samo levati ubijaju zivotinje.
Ne treba ubijati, dovoljno je opaliti je po labrnji, da skvikne i pobjegne od svoje zamishljene mete, koju je htjela par sekundi prije rascherechiti.zaon1 wrote:
A sto li Boze napadaju samo takve pacenike kao sto si ti ? Auu, ti si vlast na forumu, mozda me i banujes zbog ovoga !burek_in_space wrote:Ne treba ubijati, dovoljno je opaliti je po labrnji, da skvikne i pobjegne od svoje zamishljene mete, koju je htjela par sekundi prije rascherechiti.zaon1 wrote:
otvori temu pa pametujzaon1 wrote:A sto li Boze napadaju samo takve pacenike kao sto si ti ? Auu, ti si vlast na forumu, mozda me i banujes zbog ovoga !burek_in_space wrote:Ne treba ubijati, dovoljno je opaliti je po labrnji, da skvikne i pobjegne od svoje zamishljene mete, koju je htjela par sekundi prije rascherechiti.zaon1 wrote:
Hahaha. Bolje se ponasaju od 90% ljudi
Samo čekam da dođu AV MAU na ovu temu i krenu provocirati. Majstori su u tome, moram im priznati.Hemera wrote:Neko je izgleda odlucio da protegne sapice u diskusiji o premilim cukicama.
Nije pas kriv, kriva je djevojcica.. Rekli bi okupatori iz av maua.idic wrote:Očigledno su svi zaboravili da je u Travniku djevojčica bježeći od pasa lutalica istrčala na ulicu ravno pod automobil i smrtno strada. Znači problem je sve samo ne bezazlen.![]()
Svi oni koji misle da ovim čine "uslugu" životinjama uopšte nisu upravu. Životinje su gladne, promrzle i agresivne. Ako nema dovoljno mjesta u azilima onda te životinje treba uspavati.
Cijenim ljubav i brigu prema životinjama, ali definitivno nisu važnije od života ljudi i djece posebno.
Posebna su priča ljudi koji uzimaju pse kućne ljubimce pa ih nakon nekog vremena izbace na ulicu. Ove bi posebno kažnjavala.
baustelac wrote:Da upotpuni profilzaon1 wrote:Posto mi je 18.5 godina, punoljetan sam, razmisljam da odem od kuce, mozda da i napustim srednju skolu i okolinu kakvu poznajem.
Ali opet predomisljam se, kako cu zaradjivati za zivot, gdje cu stanovati, ali barem ako budem se bavio time ako odem, necu biti pod stresom pod kakvim sam sada.
Mrzim skolu, mrzim skolske drugove, mrzim profesore, mrzim kada mi roditelji pocnu pricati kako je skola za moje dobro i ne razumiju da sam pod velikim stresom i moguce depresijom.
Prestao sam se druziti sa prijateljima, jer su to dvolicne osobe, sve me zivo nervira.
Sta vi mislite ? Ne mogu vise da izdrzim. I to sto sam vam rekao, je samo 1% od moje "price"![]()
Samo nemojte misliti da su ovo neki glupi teen ljubavni problemi, danasnje cure (moje vrsnjakinje) ne zna se koja je gora, tako da me one i ne interesuju.
Osoba koja na jednoj temi kaže...zaon1 wrote: A sto li Boze napadaju samo takve pacenike kao sto si ti ? Auu, ti si vlast na forumu, mozda me i banujes zbog ovoga !
... na drugoj nekoga naziva paćenikom. Profil cukoljupca.zaon1 wrote: Mrzim skolu, mrzim skolske drugove, mrzim profesore, mrzim kada mi roditelji pocnu pricati kako je skola za moje dobro i ne razumiju da sam pod velikim stresom i moguce depresijom.
Prestao sam se druziti sa prijateljima, jer su to dvolicne osobe, sve me zivo nervira.
Dobro, znamo da te niko ne voli, da ti je zivot kar'na i da te u skoli mrze, hajd sad negdje na planinu pa se malo igraj survivala sa vukovima i stenadima, ionako hoces negdje da ides pa eto ti prilika. Gore je puno zivotinja, a vidim ti ih gotivis.zaon1 wrote:A sto li Boze napadaju samo takve pacenike kao sto si ti ? Auu, ti si vlast na forumu, mozda me i banujes zbog ovoga !burek_in_space wrote:Ne treba ubijati, dovoljno je opaliti je po labrnji, da skvikne i pobjegne od svoje zamishljene mete, koju je htjela par sekundi prije rascherechiti.zaon1 wrote:
Postalja se pitanje da li je ulaganje novca u hranu pravi potez koji rjesava probleme,kao i lijecenje pasa(vece sume novca u ozbiljnijim slucajevima)?ko te pse uzima sebi jer po primjerima cukoljubaca ne bi se reklo da njih 99% ima cuke sa ulice...alenthekiller wrote:AV MAU dobije more donacija iz stranih drzava. Osoba koja je bliska sa njima kao udruzenjem mi je rekla to. Pare se trose u hranu, prisustvovao sam kad zena otvori garazu a unutra puna hrane. Sve se placa parama tim. Na gluposti, i ljudi su vise nego razocarani u njih. I ima li kakvo sjediste njihovo, da im se ide je*ati mater zbog ovakve situacije??? Gdje mogu ici da im se obratim, ne da zovem telefonom da me budalom prave. Hvala unaprijed