Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije nekoliko dana moj prijatelj je pokupio jadnu ženkicu sa ulice i dali smo joj ime Klea
Klea je bila trudna, nosila je 7 beba, nikome nije smetala, u zadnje vrijeme je i tesko hodala jer je mala a 7 beba joj je bilo pretesko pa je vecinu vremena lezala, a prolaznici su sutali jadnicu u stomak.
Prijatelj koji ju je pokupio je andjeo pravi, nije vise mogao to da gleda, i kao sto sam rekla uzeo ju je s ulice, jucer smo je nosili na sterilizaciju jer je jadna od svega bila napacena.... lutanja, sutanja, nosenja tereta...
njene bebice sada sanjaju na nekome boljem svijetu, nisu uspjeli doci na ovaj svijet zbog neljudi koji su ih unistili u stomaku, ali njihova mama je uspjela prezivjeti i HITNO treba vasu pomoc,
ja imam psa kao i moj prijatelj, vjerujte da nemam, ne bih se sekunde dvoumila da je ostavim sebi..
Klea je pas koji se doslovce ne osjeti, niti laje, niti smeta, samo radosno mase repom i zeli da se ceski po stomaku, jedina obaveza bi bila nahraniti je i izvesti u setnju, super je pas i za djecu, jer je vjerujte i preumiljata, ljudi su je sutali a ona im je i dalje prilazila trazeci ono zrno ljubavi..
Klea je kao sto sam rekla sterilizirana, ociscena od parazita, primila je zastitu protiv buha i krpelja, veterinar je rekao da je savrseno zdrav pas...onaj ko je udomi dobit ce i hranu i potrebnu opremu za nju
PREDRAGA I PREMILA, primice se polako i trazi da se mazi, ljubi vam ruke...
MOLIM VAS POMOZITE MI DA JE SPASIMO ULICE JER JE PREDOBRA ZA TOGA...
JAVITE MI SE NA MAIL [email protected] !!!
NEMOJTE DA SE JOS JEDAN ZIVOT UGASI, JER ZNAM DA SIGURNO MEDJU VAMA IMA NEKO KO JOJ MOZE POMOCI!!!!!
dizzy..pa sta se nerviras..nije on jadan kriv sto nema mozga..jebiga, priroda mu nije dala pamet...pusto, ne zna on za bolje...nije on kriv, priroda mu uskratila dar razmisljanja...
privremeno zbrinuta, trazimo udomitelja, koji ce je stvarno puno voljeti i paziti,a takav je pas da stvarno minimalno brige zahtjeva (isetati i nahraniti) bila bi jako fina nekome sa djetetom jer je jako blaga, njezna, divan pas...
kiseljak wrote:Klea je sinoc otputovala u daleku Njemacku kod obitelji koja ce joj pružiti toplinu i ljubav kakvu zaslužuje
Tuzno je sto je morala otici cak tamo da nade obitelj,,, Valjda da i ovdje ljudi imaju bolji standard bilo bi i za ove male zivotinjice vise mjesta. Ja da ima uslove imao bi ih bar 10...