Namjestanje u 1 ligi FBiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Napredak22
#1 Namjestanje u 1 ligi FBiH
Utakmica izmedju FK Iskra Bugojno i FK Bratstvo iz Gracanice naredne sedmice je namjestena. Gracani su kupili utakmicu Iskri protiv Olimpika, a Iskra ce im pokloniti 3 boda u Bugojnu. Namjestena je i utakmica u Banovicima, Gracani su i to vec upisali 3 boda.
Zivi bili pa vidjeli.
Zivi bili pa vidjeli.
- karanana
#2 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
ima li gdje ovo igrat na kladionici pa da te poslusam pa da vidimo sta ce biti?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
a zbog cega se namjesta? da ne ispadnu iz lige?
-
Moraless
#4 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
To se ti maksuz registrovao na sa-x forum da nam to kažeš. jel ? Svaka čast, ovi pošteni primjeri su rijetkost..zahvaljujem ti
Nije Gračani, nego Gračanlije valjda ... evo sad pogledah tabelu 1lige FBIH, pa i tu je opšta frka, zato što ispada 5 ekipa ja mislim..
Vidi Gračanlija, lako je kada imaš življaka, a tamo ga ima izgleda..
Ti mora da si iz ovih konkurentskih ekipa pa se žališ
Sve u svemu živi bili pa vidjeli..bolje Gračanica da opstane nego omladinac iz neke tamo MIonice ili Troglav i Čapljina bar po meni !
Čuj kupili tekmu od Olimpika
joj Gračanlije najače ste samo naprijed 
Nije Gračani, nego Gračanlije valjda ... evo sad pogledah tabelu 1lige FBIH, pa i tu je opšta frka, zato što ispada 5 ekipa ja mislim..
Ti mora da si iz ovih konkurentskih ekipa pa se žališ
Sve u svemu živi bili pa vidjeli..bolje Gračanica da opstane nego omladinac iz neke tamo MIonice ili Troglav i Čapljina bar po meni !
Čuj kupili tekmu od Olimpika
- primus-1
#5 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
namjesta se zbog love!Admir_1984 wrote:a zbog cega se namjesta? da ne ispadnu iz lige?
lovu vole sudije,lovu vole kontrolori,lovu vole delegati,lovu vole treneri,pa cak svoj dio dobiju i igraci.
naravno da toga nema na kladionicama jer je to opstepoznata stvar.
Sve je namjesteno, i svi to znaju.
Bolje da je pokretac teme konkretno naveo imena sudija,delegata,kontrolora koji namjestaju utakmice,...ovako rekla kazala.
-
ri0
#6 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
Bilo je u Remi kladionici da se igra prva liga FBIH... ne znam vise ni postoji li ta kladionica ni ima li prve lige FBIH u ponudi.
-
El_comadante
#7 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
troglav(livno) i čapljina su bar naki gradovi a sta je mionica?! nikad cuo.Moraless wrote:To se ti maksuz registrovao na sa-x forum da nam to kažeš. jel ? Svaka čast, ovi pošteni primjeri su rijetkost..zahvaljujem ti![]()
Ti mora da si iz ovih konkurentskih ekipa pa se žališ![]()
Čuj kupili tekmu od Olimpikajoj Gračanlije najače ste samo naprijed
-
LongDong
#8 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
Selo kod Gradačca, i imaju dovoljno love da se takmiče u ovoj ligi. Nešto poput Zvijezde, imaju da budu stabilan ligaš.
-
Moraless
#9 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
Pa u pravu si za Čapljinu i Livno...al et nešto mi opet draža GR pravo su dobri ljudi dole, bar sam tako čuo
... ma kakva Mionica jesi lud, kakav stabilan ligaš..pa što se bore za opstanak ako imaju love ?? Sve u svemu najbolje bi bilo da ispadne sašk napredak...
- cyprus
#10 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
U oči mi diraj al SAŠK i Olimpik ne pipkajMoraless wrote:Pa u pravu si za Čapljinu i Livno...al et nešto mi opet draža GR pravo su dobri ljudi dole, bar sam tako čuo... ma kakva Mionica jesi lud, kakav stabilan ligaš..pa što se bore za opstanak ako imaju love ?? Sve u svemu najbolje bi bilo da ispadne sašk napredak...
Što se tiče Mionice, prema zadnjem popisu imali su više stanovnika od Širokog Brijega, Orašja, Posušja, Laktaša i Lukavice, pa zašto i oni ne bi imali stabilnog ligaša, makar u prvoj ligi FBiH
-
elSaik
#11 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
EJS...cyprus wrote: Što se tiče Mionice, prema zadnjem popisu imali su više stanovnika od Širokog Brijega, Orašja, Posušja, Laktaša i Lukavice, pa zašto i oni ne bi imali stabilnog ligaša, makar u prvoj ligi FBiH![]()
![]()
-
Moraless
#12 Re: Namjestanje u 1 ligi FBiH
Hehe... cuj ne diraj mi sašk i olimpik, pa da su nam to filijale, da se juniori FK Sarajeva kale tamo pa hajde... al kad mi na um pade da ih je trenirao Ratko Ninković... brrr