Nalazi krvne slike
Moderator: anex
-
Mertl22
#1 Nalazi krvne slike
Nisam bio dugo vremena kod doktora a volio bi da provjerim svoje zdravstveno stanje,a nemam knjizice i moram sve da placam i ne znam koliko se sad krecu cijene otprilike sto se tice vadjenja kompletne krvne slike i snimanja kraljeznice,mozga i vrata,ako neko ima pouzdane informacije neka kaze jer koga god da pitam niko ne zna ni otprilike,a ja zivim malo podalje od bolnice pa me zanima odgovor u vezi tih stvari koje sam naveo.
-
Mertl22
#2 Re: Nalazi krvne slike
Ne znam druze volio bi da ti pomognem i mene neki slicni simptomi muce i sve se kanim da idem kod doktora imam osjecaj da su mi simptomi svaki dan sve gori,nadajmo se da nije nista ozbiljno
- insomnia78
#3 Re: Nalazi krvne slike
I jeste l' nasli rjesenje vas dvojica?
-
__Phoenix__
#4 Re: Nalazi krvne slike
Mate Taraba i Jurica Spindl!
- dječak sa šibicama
#5 Re: Nalazi krvne slike
Kad sam ja zadnji put vadio nalaze privatno, prije dvije tri godine, kod vecine je cijena bila preko 100 km, ja sam kod Al Tawila platio 60. Kompletna krvna slika.
e sad, jesu li cijene ostale iste ne znam, vidim da je kod Tawila i dalje po analizi 5 km (SUK 5 km, AST i ALT 4 km i tako dalje) a kakve su cijene kod drugih, raspitas se.
Uglavnom, tada je Tawil bio daleko najjeftiniji, ono sto sam ja tada nasao. Cak je u Vrazovoj, ako radis bez knjizice, bilo oko 120 km
e sad, jesu li cijene ostale iste ne znam, vidim da je kod Tawila i dalje po analizi 5 km (SUK 5 km, AST i ALT 4 km i tako dalje) a kakve su cijene kod drugih, raspitas se.
Uglavnom, tada je Tawil bio daleko najjeftiniji, ono sto sam ja tada nasao. Cak je u Vrazovoj, ako radis bez knjizice, bilo oko 120 km