nakon nepravilnog rukovanja REG CLEANER-a sve poludilo

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
mexx25

#1 nakon nepravilnog rukovanja REG CLEANER-a sve poludilo

Post by mexx25 »

ZDRAVO
Nikad do sada nisam imo priliku da koristim REG CLEANER i sada kad sam to uradio vherovatno sam izbriso nesto sto nisam trebo i kopm mi neradi nikako kako bi trebo
znaci prikom doble klik na bilo kojem programu nista se ne desava prilikom klika desnog dugmeta na misu nemam opcije OPEN uopste i tako da nemogu nista da otvorim probo sam opet taj reg cleaner ali on nece u safe mode isto tako
sta sa zabrljo

evo text koji pise kad nesto hocu otvorit npr HD
THIS FILE DOES HAVE A PROGRAM ASSOCIATED WITH IT FOR PERFORMING THIS ACTION CREATE AN ASSOCIATION IN THE FOLDER OPTIONS CONTROL PANEL
SHOCK

Post by SHOCK »

Obicno takvi programi nude mogucnost back up-a postojeceg stanja, da mozes kasnije vratiti ako nesto ne bude valjalo. RegCleaner nisam koristio tako da nisam siguran kako to tamo fercera. Probaj (ako to nisi odbio)!
Lisac

Post by Lisac »

bojim se da si na najbolniji nachin nauchio kako se sa srcem nije igrat', ako nisi kardiolog :D :D

sljedeci put kad budesh chachkao po registry-u prvo napravi backup istog pa onda experimentiraj, a do tada ubacish instalacijski CD i Repair Windows :D :D
SHOCK

Post by SHOCK »

Probaj i System Restore
mexx25

Post by mexx25 »

nemogu da otvorim sistem restore nemogu da otvorim nijedan program nemam opcije OPEN isto tako nemogu da otvorim regcleaner
a tamo u folderu regcleaner im folder backup ali kako to da uradim kad ga nemogu otvorit
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Jedino ti preostaje da instaliraš ponovo Windows.... :-?
SHOCK

Post by SHOCK »

onda samo reinstalacija OS-a
perke

Post by perke »

probaj bootati u safe mod pa vidi radi li .... izgleda kao da si prekinuo shell u procesu ...
mexx25

Post by mexx25 »

nije moglo ni u safe mode nego sam nekako uradio system restore prije ulaska u windows F8 i onda know latest....... i onda me pita dali zelim system restore u uradim to i dobro je ali mi nije vratio skroz na onu tacku gdje je bila nego samo ovo sto sam bio zajebo i dobro je sad zasad ja zadovoljan i evo tek sad sam to zavrsio 04:15h bio sam puko vise od muke zar reko opet reinstalacija
nego kako da pravilno koristim taj regcleaner i zasto sluzi to uopste trebal to meni koristim racunar privatno kuci i a najvise surfam
Post Reply