ZDRAVO
Nikad do sada nisam imo priliku da koristim REG CLEANER i sada kad sam to uradio vherovatno sam izbriso nesto sto nisam trebo i kopm mi neradi nikako kako bi trebo
znaci prikom doble klik na bilo kojem programu nista se ne desava prilikom klika desnog dugmeta na misu nemam opcije OPEN uopste i tako da nemogu nista da otvorim probo sam opet taj reg cleaner ali on nece u safe mode isto tako
sta sa zabrljo
evo text koji pise kad nesto hocu otvorit npr HD
THIS FILE DOES HAVE A PROGRAM ASSOCIATED WITH IT FOR PERFORMING THIS ACTION CREATE AN ASSOCIATION IN THE FOLDER OPTIONS CONTROL PANEL
nakon nepravilnog rukovanja REG CLEANER-a sve poludilo
Moderator: Benq
-
mexx25
-
FortunaBela
Jedino ti preostaje da instaliraš ponovo Windows.... 
-
mexx25
nije moglo ni u safe mode nego sam nekako uradio system restore prije ulaska u windows F8 i onda know latest....... i onda me pita dali zelim system restore u uradim to i dobro je ali mi nije vratio skroz na onu tacku gdje je bila nego samo ovo sto sam bio zajebo i dobro je sad zasad ja zadovoljan i evo tek sad sam to zavrsio 04:15h bio sam puko vise od muke zar reko opet reinstalacija
nego kako da pravilno koristim taj regcleaner i zasto sluzi to uopste trebal to meni koristim racunar privatno kuci i a najvise surfam
nego kako da pravilno koristim taj regcleaner i zasto sluzi to uopste trebal to meni koristim racunar privatno kuci i a najvise surfam