Naked TV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

cuturica

#1 Naked TV

Post by cuturica »

Je li je ko gledao ovo emisiju. Da li je čemu. Vidim reklamiraju je na bilbordima, ali nisam gledao, pa me baš zanima kakvo je to čudo od BHT1.
brecko

#2 Re: Naked TV

Post by brecko »

nije cudo od BHT1 oni su samo coproducenti. izlazi iz ViaMedije produkcija. imas sve na naked.ba
karanana

#3 Re: Naked TV

Post by karanana »

nije losa sinoc bila. bilo je dobrih maca na onoj reportazi sa apsolventima u grckoj.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

karanana wrote:nije losa sinoc bila. bilo je dobrih maca na onoj reportazi sa apsolventima u grckoj.
Znala sam ja da ce se tebi ovo svidjeti :D

Meni je ova prva epizoda bila skroz udure, nije bilo price o severininom filmu, deenovim usnama i slicno, vec pokrivaju bas ono sto su ostali preskocili i godinama preskacu...

good luck
cuturica

#5 Re: Naked TV

Post by cuturica »

Kad je repriza?
cyprus

#6 Re: Naked TV

Post by cyprus »

cuturica wrote:Kad je repriza?
Oću i ja da znam. Btw, možda bi mogo neko pobliže reći o čemu se radi :D
mIRCerka

#7 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

cuturica wrote:Kad je repriza?
1. mislim da je preopterecena stranica danas :D ne mozes otvorit :D
2. mislim da repriza moze biti isto samo iza 22 sata zbog RP rejtinga :D
3. ne govori pred karananom, snimice sve :D
Naked.TV je urbani noćni show koji od jula kreće sa emitiranjem na BHT1, a realizira se u koprodukciji produkcijske kuće Via Media i BH Telecoma. Svake nedelje od 22.30h očekuje vas Naked tim koji na sebi svojstven način istražuje zanimljive segmente života mladih ljudi u BiH.
Emisiju prati i portal naked.bihnet.ba, koji uskoro kreće sa radom.
Svoju pažnju posvećujemo mladim ljudima, te se trudimo izbjeći kult poznatih ličnosti u BiH. Mnogo dobre zabave, mnoštvo mladih ljudi te realan prikaz njihovog načina razmišljanja očekuju vas u Naked sezoni. Počinjemo sa Summer edition emisijama – laganijim ljetnim formatima koji uvode gledaoce u cijelu priču projekta, a koji su snimljeni na apsolventskoj ekskurziji u Grčkoj.
Naziv Naked označava ideju “ogoljavanja” – mogućnosti omladine da kažu u emisiji i na portalu upravo ono što misle, bez straha od predrasuda.
Cini mi se da reprize nema.
Image
mIRCerka

#8 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

oj proradila je stranica :D
Prvo izdanje emisije, donosi i prve zanimljivosti sa snimanja, te anegdote iz perioda pripreme emisije.

Prvo sto mi pada napamet jeste neobican obicaj koji smo stvorili u prvim danima snimanja, da jedni drugima dolazimo na snimanje, obavezno napravimo kratak intervju jedni sa drugima, pa se to redovno isijece u montazi, da ne mislite da mi onako u jednom potezu snimimo sve sto nam treba...bude tu nekoliko sati materijala, pa tako svi vi koje smo snimili, a niste ili necete biti u emisiji, nemojte nam zamjeriti, valja ipak emisiju spakovati u pola sata. Ono sto mnogi ne znaju je da je samo dio ekipe bio u Grckoj, pa je Nejra snimala tamo, a Gogi i ja smo na +35 sjedili u parku, rjesavali krizaljke, i slali porukice u Grcku (a ekipa na derneku na palubi broda, pa nedostupna...).

Kad smo pravili prilog o guzvi ispred ambasade, pa tom prilikom ustali u 6.30h ujutro, da bismo snimili sta drugo nego redove ispred ambasada, desilo se skoro pa nemoguce- redova nigdje, petak pa neke ambasade uopce ne rade, bas kad smo tragali za ljudima koji su danima cekali na svoju vizu, naisli smo samo na nekolicinu ljudi koji zapravo i nisu tako kivni niti bijesni zbog viznog rezima nase BiH. A da je trebalo izvaditi vizu, red bi sigurno bio mjerljiv u metrima...

Cekajuci Godoa...Zvuci skoro kao cekajuci drustvo u Grckoj. Naime, skupina studenata sa DIF-a dogovorila se sa nasom ekipom da snime razgovor u prostorijama hotela, pa su tako Nakedovci postavili scenu, naoruzali se pitanjima, montirali sve...i cekali, cekali, cekali..... Drustvo se ne pojavi. S.O.S. ukoliko je neko od tih momaka online, zelimo objasnjenje ? Ili su mozda idalje u hotelu u Grckoj?!
dezurni_ucenik

#9 Re: Naked TV

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:11, edited 1 time in total.
mrAnderson

#10 Re: Naked TV

Post by mrAnderson »

Slazem se, ali je ipak odlična, Ilma Ramčević je super...
Comrad

#11 Re: Naked TV

Post by Comrad »

Et repriza je izgleda subotom. Danas je bila oko 14:45h. Veoma dobra emisija, voditelji kuliraju, opusteni, a ne ko one daske sto su bile u onim Extra Tuborzima, plusevima i gdje sve ne. :thumbup:
Inace, jedini mali nedostatak je sto kratko traje. :)
mIRCerka

#12 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

:D moram vas skupit 100 da se registruje preko mene :D da dobijem foncic :D
ide nagradna igra :D lele majkoooooooo :D poslala sam kruyni mail, necu yloupotrijebiti saX da postiram link :D Da poyovem :D

Ko hoce meni da pomogne :D Da dobijem Foncic :D nek mi se javi na pp :D Da posaljem invite :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I
funaki

#13 Re: Naked TV

Post by funaki »

Cini mi se da Naked TV ''pretvara'' teme sa sax-a iz nase suplje u video :P
mIRCerka

#14 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

funaki wrote:Cini mi se da Naked TV ''pretvara'' teme sa sax-a iz nase suplje u video :P
Koji medij to ne radi?
funaki

#15 Re: Naked TV

Post by funaki »

mIRCerka wrote:
funaki wrote:Cini mi se da Naked TV ''pretvara'' teme sa sax-a iz nase suplje u video :P
Koji medij to ne radi?
Pa mogli bismo i mi sta zaraditi :)
mIRCerka

#16 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:a ova stranica, na koji fazon je to, jel ko dernek nesto????
:sax: to je tv emisija koja ima svoj portal.... :-)
mIRCerka

#17 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

mIRCerka je pozvao 7 prijatelja
:D
mIRCerka

#18 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

kinte_kunte wrote:a kakav je to emisija o cemu je
Ja sam kontala da ce bit nesto kao RED CARPET...ali joks, kazu oni da nece kult slavne licnosti itd itd...u prvom je NAKED FACA tj gost emisije bila jedna gimnasticarka cini mi se, pratili su apsolvente u grcku itd... u ovoj trecoj bi trebalo da pricaju sa navijacima i igracima o rivalitetu izmedju gradova (sad to procitah) itd itd...
mIRCerka

#19 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:
mIRCerka wrote:mIRCerka je pozvao 7 prijatelja

koliko je sada :-D :-D i koliko treba za mobitel
mIRCerka je pozvao 8 prijatelja
tjheba 100......

kinte...nije...nejse...
mIRCerka

#20 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

Prvo izdanje emisije, donosi i prve zanimljivosti sa snimanja, te anegdote iz perioda pripreme emisije.

Prvo sto mi pada napamet jeste neobican obicaj koji smo stvorili u prvim danima snimanja, da jedni drugima dolazimo na snimanje, obavezno napravimo kratak intervju jedni sa drugima, pa se to redovno isijece u montazi, da ne mislite da mi onako u jednom potezu snimimo sve sto nam treba...bude tu nekoliko sati materijala, pa tako svi vi koje smo snimili, a niste ili necete biti u emisiji, nemojte nam zamjeriti, valja ipak emisiju spakovati u pola sata. Ono sto mnogi ne znaju je da je samo dio ekipe bio u Grckoj, pa je Nejra snimala tamo, a Gogi i ja smo na +35 sjedili u parku, rjesavali krizaljke, i slali porukice u Grcku (a ekipa na derneku na palubi broda, pa nedostupna...).

Kad smo pravili prilog o guzvi ispred ambasade, pa tom prilikom ustali u 6.30h ujutro, da bismo snimili sta drugo nego redove ispred ambasada, desilo se skoro pa nemoguce- redova nigdje, petak pa neke ambasade uopce ne rade, bas kad smo tragali za ljudima koji su danima cekali na svoju vizu, naisli smo samo na nekolicinu ljudi koji zapravo i nisu tako kivni niti bijesni zbog viznog rezima nase BiH. A da je trebalo izvaditi vizu, red bi sigurno bio mjerljiv u metrima...

Cekajuci Godoa...Zvuci skoro kao cekajuci drustvo u Gr?koj. Naime, skupina studenata sa DIF-a dogovorila se sa nasom ekipom da snime razgovor u prostorijama hotela, pa su tako Nakedovci postavili scenu, naoruzali se pitanjima, montirali sve...i cekali, cekali, cekali..... Drustvo se ne pojavi. S.O.S. ukoliko je neko od tih momaka online, zelimo objasnjenje ? Ili su mozda idalje u hotelu u Grckoj?!
mIRCerka

#21 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:@mirci

samo 100 si trebala reci :D :D

valja otvarat nove mailove :lol: :lol:

i koji je mobitel molim te u pitanju?
kantica
:D z310i :D

Image
mIRCerka

#22 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:ja glupe reklame....

cuj zamjeni 100 prijatelja za mobitel od 200 km
ma veca ja tebe samog ne bi zamijenila za w880i :D
mIRCerka

#23 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:
mIRCerka wrote:
veca_sa wrote:ja glupe reklame....

cuj zamjeni 100 prijatelja za mobitel od 200 km
ma veca ja tebe samog ne bi zamijenila za w880i :D
ne bi ni mogla, jedino ako je w880i polovan :lol: :lol: :lol:

Puno je to brate, 100 ljudi da se registruje :S necu pobijedit smrc!
mIRCerka

#24 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:jel to ko prvi pozove 100 il svako ko pozove 100????
prvih osam koji poyovu po 100...punooooo joooooooooojjjjjjjjj
mIRCerka

#25 Re: Naked TV

Post by mIRCerka »

veca_sa wrote:
mIRCerka wrote:
veca_sa wrote:jel to ko prvi pozove 100 il svako ko pozove 100????
prvih osam koji poyovu po 100...punooooo joooooooooojjjjjjjjj

ma hebes to, navlakusa , :run: :run:
Pa jeste, ali nesto sad kontam mislim da bi bilo efektnije da je u pitanju 50 prijatelja :D
Post Reply