Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma daj molim te, Ekipa iz mense je najgora moguća. Sastaju se non-stop i sažaljevaju jedni druge kako su neshvaćeni od ostalih glupana. Ja mislim da je pojam inteligencije potpuno krivo shvaćen. Naravno da će netko tko, ne mora čak biti ni nadareniji, zna matematiku riješiti test bolje od nekog tko matematiku ne zna jer su ti testovi napravljeni na matematičkim principima.
Da ne duljim, poanta je sljedeća:
Zašto bi jedan Ronaldihno koji u djeliću sekunde jednim potezom riješi naizgled tako kompliciran problem, i pritome šokira milione ljudi koji to riješit ne bi znali , bio gluplji od nekog štrebera koji riješi test za, ne znam, 160 ili štabilo.
Ne znam jel netko gledao tekmu Real-Barcelona (sigurno jeste) i Ronaldinhnov potez. Ponukalo me to da pokrenem temu gdje će svi oni koji vole nogomet i ovakve trenutke moći na ovom mjestu prijaviti svoj najdraži nogometni trenutak (ili više njih) i možda ga približiti kratkim filmom ili slikom.
potez Pol Gaskonja na euru neke godine:
u trku prema protivnickom golu dubinsku loptu na prvu podize preko odbrambenog igraca, koji ostaje zbunjen, i potom spusta loptu pritrcava golu i zabija goooooool. valjda ce neko iz ovako opsirnog i detaljnog opisa skontati o cemu se radi
igla wrote:potez Pol Gaskonja na euru neke godine:
u trku prema protivnickom golu dubinsku loptu na prvu podize preko odbrambenog igraca, koji ostaje zbunjen, i potom spusta loptu pritrcava golu i zabija goooooool. valjda ce neko iz ovako opsirnog i detaljnog opisa skontati o cemu se radi
Euro 1996
utakmica : Engleska - Škotska
Da, cehoslovak . Ne znam mu imena. Mozda zna neko ko je naredo puno kuka (Pape npr. ). U finalu na Marakani protiv nekadasnje Zapadne Njemacke. Tad su otprilike i uveli penale. Prije uvodjenja penala utakmica koja bi i nakon produzetaka zavrsavala nerijeseno ponavljala se. Danas samo u Engleskoj (FA cup) ne vazi pravilo penala (oni plaho drze do starinskih obicaja i ceremonija ali su ipak srusili Vembli).
Ljudi moji, ....... sta je sve ovaj covjek radio sa loptom. Kako odabrati najbolje, ....... sve je bilo ..... najbolje. Ko ga nije gledao, ne moze shvatiti o cemu govorim. Jedan je Pape.
Covjek se zove Antonin Panenka (igrao izmedju ostalog za Slaviju ili spartu i Rapid (Wien)). Izvinjavam se sto ste morali malo sacekati na odgovor bio sam na bolovanju par dana. Evo vam tog cuvenog pogodka ...nekoliko godina nakon EP '76 (odigranog u Srbiji & Hrvatskoj) se taj stil pucanja penala se zvao Panenka-stil. Puno kasnije srbin D. Stojkovic je pokusao napraviti slicnu stvar u finalnoj utakmici Kupa Jugoslavije neuspjesno ...naime golman FK Borac (Banja Luka) je ostao stajati na mjestu i bez ikakvih problema uhvatio loptu. Nakon toga se D. Stojkovic nije odlucivao isprobavati Panenka-stil
Najbolji gol, pa Maradonin 86. protiv Engleza, ko ga je vidio zna o čemu govorim (ne mislim na onaj rukom)!!!! To je gol koji će se pamtiti!!!!
Onda onaj Owen-ov protiv ARG 98, nije loš, ali jedan od najboljih, onaj momak 94., da li iz Emirata, Saudijske Arabije, nisam siguran, na centru uze loptu i obavi svoje, a gol je fenomen po tome, kada se uzmu u obzir uslovi u kojima se igralo, tj. temperatura i nadmorska visina!!!
Ali ipak mislim da je Maradonin najbolji (odnosi se na svjetska prventsva, mada i ovako gledajući, među prvih pet)
Meni je pak najbolja stvar bila kad je Georg Haghi potopio Argentinu, a i Njemačku 1994
A najdraži trenutak mi je je onaj Piksijev penal protiv Borca o kojem je Stari pisao, ah kakvo je to poniženje bilo
moj vlastiti olimpija-maribor, finale omladiskog kupa slovenije 2000. slobodni udarac s nekih 30 metara pod precku u raslje poslje te pobjede su me proglasili nasljednikom zlatka zahovica prosle su 4 godine,igram u 2. ligi slo-iz zajebancije. zavrsio 3.godinu faksa...inace ibrahimovicevo lomljenje kicmi protiv utrehta
Najbolji potez i gol je Zlatanov nedavno protiv Utrehta kad je ko Ingemark Stenmark provozo slalom,zatim Zidanov u finalu CL Leverkuzenu,Piksijev prvi gol spancima u Italiji 90,Van basten gol rusima Euro88,meni najdrazi je akcija kad smo Dancima zabili drugi gol u Danskoj.
Ipak najbolji potezi su na Nike reklamama, ono sto rade majstori mogao bih gledat 3 dana bez prestanka