Dnevni list
Zašto Hrvata nema na biračkim popisima?
Agencija Puls objavila je istraživačke rezultate da 48 posto Hrvata u BiH neće izaći na izbore. Komšić misli da je ovo optimistička varijanta zbog toga što su čelnici oba HDZ-a do sada pričali “svom narodu” da im ne trebaju osobni dokumenti i bh. putovnica, a to je uvjet da se nađete na biračkom popisu. "To je još jedan razlog što mnogi Hrvati neće moći glasovati na ovim izborima. Zbog toga je panika u strankama s hrvatskim predznakom", obrazložio je Komšić.
Najveci samozajeb na Izborima, "glasaci" bez licne
-
Grom iz vedra neba
#1 Najveci samozajeb na Izborima, "glasaci" bez licne
- Drvosjeca iz Dejcica
To je tzv. efekat bumeranga...
Sami pali sami se ubili.
Sami pali sami se ubili.
-
vodolija_33
Sasvim normalan slijed događaja... Hrvatska ti je država?- ideš glasovat u Hrvatsku...
još ako bude tačno...
još ako bude tačno...
-
Grom iz vedra neba
Zeljko Komsic je opravdano samouvjeren u izjavama da ce pobjediti, jer je svjestan cinjenice i da hrvatski biraci od ovih koji imaju licnu kartu, u 100% omjeru izadju na izbore i glasaju kontra njega, opet je to nedovoljno, jer Komsic ima citavo biracko tijelo SDP-a, plus veliki broj ljudi koji uopste nece glasati za SDP.
-
latinalover
efekat bumeranga ce i dodik osjetiti.....kad vrijeme dodjeDrvosjeca iz Dejcica wrote:To je tzv. efekat bumeranga...![]()
Sami pali sami se ubili.
-
Tomislav MO
Naravno, osjetit će ga kad tad i Bošnjaci koji svojim odnosom prema Hrvatima sad siju ono što će kasnije požnjeti.latinalover wrote:efekat bumeranga ce i dodik osjetiti.....kad vrijeme dodjeDrvosjeca iz Dejcica wrote:To je tzv. efekat bumeranga...![]()
Sami pali sami se ubili.
-
latinalover
jebem ti i bosnjake i hrvate i srbe..................hajmo svi biti bosanci..bezvobzira na religiju.....Tomislav MO wrote:Naravno, osjetit će ga kad tad i Bošnjaci koji svojim odnosom prema Hrvatima sad siju ono što će kasnije požnjeti.latinalover wrote:efekat bumeranga ce i dodik osjetiti.....kad vrijeme dodjeDrvosjeca iz Dejcica wrote:To je tzv. efekat bumeranga...![]()
Sami pali sami se ubili.
i to za hrvate nije tacno...........mozda je takav odnos u nekim firmama.....meni je prosli mjesec u gostima hrvat bio
kaze da boljeg gazde nije imao............ti sai hrvatski nacionalista...i ako zivis u Bosni ,a ne svidja ti se ovdje.......put pod noge......
a oni katolici koji se izjasnjavaju kao Bosanci su meni licno isti kao i muslimani koji se izrazavaju kao
koliko samo hrvata ima u sarajevu da su na visokim funkcijama......
prvo skontaj sta hoces da kazes pa reci
-
Tomislav MO
Ti budi što god hoćeš, ja ću biti što ja hoću i mirna Bosna.latinalover wrote: jebem ti i bosnjake i hrvate i srbe..................hajmo svi biti bosanci..bezvobzira na religiju.....
Ne bih želio komentirati tebe kao pojedinca, možda je točno, možda si ti dobar čovjek, ne kažem da nisi. Stvar na državnom nivou je sasvim drugačija.latinalover wrote: i to za hrvate nije tacno...........mozda je takav odnos u nekim firmama.....meni je prosli mjesec u gostima hrvat bio![]()
Kad god dođem na ovaj forum neki Bošnjak bi me tjerao van iz BiHlatinalover wrote: kaze da boljeg gazde nije imao............ti sai hrvatski nacionalista...i ako zivis u Bosni ,a ne svidja ti se ovdje.......put pod noge......
-
latinalover
mIRCerka wrote:a sta ako je tamo odakle je?bice_bice wrote:tomo za koga ti glasas?![]()
![]()
mozda je i bolje da ides odakle si doso..
hahahaha
ne mora on ici nigdje nek ostane ovdje .........ali ne valja globalno sav narod ogovarati
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ne valja ogovarati. Uopste. Nikako. A ne ovako ili onako. Tacka.latinalover wrote:mIRCerka wrote:a sta ako je tamo odakle je?bice_bice wrote:tomo za koga ti glasas?![]()
![]()
mozda je i bolje da ides odakle si doso..
hahahaha![]()
![]()
ne mora on ici nigdje nek ostane ovdje .........ali ne valja globalno sav narod ogovarati
-
bice_bice
kako se neko odma nadje prozvan..
ziva bila, osevapi se jednom pa me zaobidji matere ti.. ako sam vece pegle ikad u zivotu sreo.. ko da ne znam sta pisem, sta imas ispravljat jebo ga ti, skoncentrisi se malo.. rekoh.. ukoliko sebe ne vidi Bosancem jal Hercegovcem a zivi u toj drzavi, mora da je neki stranac ako nije Bosanac jal Hercegovac.. stranac, sa strane doso, od nekud doselio, preselio, doso, donijelo ga ili sl.
ziva bila, osevapi se jednom pa me zaobidji matere ti.. ako sam vece pegle ikad u zivotu sreo.. ko da ne znam sta pisem, sta imas ispravljat jebo ga ti, skoncentrisi se malo.. rekoh.. ukoliko sebe ne vidi Bosancem jal Hercegovcem a zivi u toj drzavi, mora da je neki stranac ako nije Bosanac jal Hercegovac.. stranac, sa strane doso, od nekud doselio, preselio, doso, donijelo ga ili sl.
-
latinalover
ok........hvalamIRCerka wrote:Ne valja ogovarati. Uopste. Nikako. A ne ovako ili onako. Tacka.latinalover wrote:mIRCerka wrote: a sta ako je tamo odakle je?
hahahaha![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
blex, jes to ti ? Nedostajao si mi pravobice_bice wrote:kako se neko odma nadje prozvan..
Niko ni tebi ni meni ne daje pravo da nekoga tjeramo
i ja ovakve teme ne zaobilazim....placena sam da forumam
BoK