ova gore je valjda mislila -- ne licite mi na nekoga ko bi mogao biti otac; ne izgledate mi kao da ste neciji otac... mozda da mu polaska, da je mladolik...
ali svejedno... glupo... do bola...
Moderator: anex
Joj to je bila scena mozda godinu prije rata,kad se slika vrati u studio,a on u 16 psuje nekom urlajuci.I onda khm postovani gledaoci...BECHO wrote:Dragan Bozanic na prijeratnom dnevniku TVSA. Onakog galamdziju i kocijasa jos u zivotu nisam vidio.
Hendrix wrote:Sjećam se jedne mega-provale na onm kvizu što je prvi počeo na Federalnoj Tv,ne sjećam se imena.Frajer je pogodio sve živo,prošao milion pitanja i sad vruće pitanje za 200 maraka.Voditeljica sva uzbuđena,konta frajer je genijalac ode 200 sigurno čovjeku i pita "Šta je izumio Alfred Nobel?" Frajer ko iz topa "Nobelovu nagradu!"![]()
![]()
Ili kada je utakmica šsanske lige bila,komentator izvaljuje "A sada u igru ulazi Kambjo!" Nakon par minuta "Opet u igru ulazi izgleda drugi Kambjo.."Kreten nije skonto da Cambio na španskom znači izmjena
Nije ni cudo da se sve to na NTV Hayatu desava kad je njima glavni kriterij za izbor voditeljica ucesce na manekenskim takmicenjima.edu wrote:jutros..jutarnji program na hayatu..voditeljica ona dilayla..tema..u zetri odrzan neki turnir za djecu u hokeju..i dovela u studio predsjednika hok.kluba bosna i nekog malog..dijete ima 9 godina..i sad predsjednik kuka kako u zetri mogu trenirati samo mjesec dana u godini..jer se nakon toga led skida..i sad voditeljica pita malog..a bi li ti volio nastaviti negdje vani trenirati..(aludirajuci na inostranstvo..)..kaze mali..pa bih..ja jedva cekam da dodjem kuci iz skole..pa da se sa svojim drugovima igram vani..![]()
![]()
nisam sigurna da je islokub lajkan wrote:danas na BHT 1 (cini mi se)... "Damir Damar" intervjuise na temu Eurosonga... tokom njegovog intervjua sa Harijem, ubaceni su razgovori i sa drugom likovima koji rade na organizaciji i pripremama nase delegacije...
Razgovor sa Sabinom Bacvic... pita on nju (parafraziram):
"Da li pripremate neki skandal u vezi naseg predstavnika?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi to ti pitala pa znasbug wrote:nisam sigurna da je islokub lajkan wrote:danas na BHT 1 (cini mi se)... "Damir Damar" intervjuise na temu Eurosonga... tokom njegovog intervjua sa Harijem, ubaceni su razgovori i sa drugom likovima koji rade na organizaciji i pripremama nase delegacije...
Razgovor sa Sabinom Bacvic... pita on nju (parafraziram):
"Da li pripremate neki skandal u vezi naseg predstavnika?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u program ali
novinarka BHTaCarli del Ponte
mozete li se predstaviti?![]()
...naravno da si mislio DIRE Straits...umjesto Green Straits, kako bi se dalo zakljuciti iz gorenavedenogHendrix wrote:Evo najsvježijeg blama s TvCPT ili ti Srbije.Nekakav kviz,pojma nemam ime jučer slučajno ugledah pitanje,u nekoj tabeli poredane prve riječi imena rock bendova ,Pink,Pearl,Green,Deep.... a u drugoj ostatak imena Floyd,Jam,Purple....i sad da natjecatelji spoje imena .Jao majko moja![]()
Piše Straits i nekakav čiko pokušava spojiti Deep sa Straits pa kaže "Mislim da ovo "dep" ide sa "štraus"i onda ko skonta "au ovo tamo piše štrajts nije štraus"....drgui opali mora da je "jam" ...