Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hehe, sinoc na ntv99, neka Beba i Dzanko, naime Beba je vidovnjakinja, ali moze samo predvidjeti buducnost u sest mjeseci, a dzanko voditelj...................... provale............. treba pogledati........
Tri bisera iz samo jedne epizode kviza "Najslabija karika", koju, BTW, nisam ni gledao nego slušao jednim uhom iz druge sobe, pa je pretpostaviti da je toga bilo puno više...
1.
- Kako se zove izbočeni dio tijela ispod oka?
- JABUČICA.
- Jagodica!
2.
- Koju riječ označava slovo P u oznaci Intelovog proizvoda P4?
- EXCEL.
- Pentium!
3.
- U elektronici, kako nazivamo negativno nabijenu elektrodu?
- KATIONI.
- Katoda!
bio ja jednom kod prijatelja u visokom,to je bilo pred ligu prvaka i on okrene neku cazinsku tv,i sad sportski program debil na televiziji prica o predstojecoj utakmici i kaze"a sada preporuka kladionicarima:na prvu utakmicu neka stave x na liverpool,a na drugu x na milan"
sjecal se ko kad su rusmir nefic i mirza vilic prenosili nba na obn
helem, jednu utakmicu ih citavo vrijeme zajebavo satelit, los prenos bio, i sad time out, vrte se oni skechevi a oni zaboravili ugasit mikrofone, kad govori nefic: VIDI, VIDI SAD DOBRE SLIKE U PICKU MATERINU
pardon, prepravljeno
Last edited by Stitch__ on 14/06/2005 14:35, edited 1 time in total.
Stitch__ wrote:sjecal se ko kad su radoncic i mirza vilic prenosili nba na obn
helem, jednu utakmicu ih citavo vrijeme zajebavo satelit, los prenos bio, i sad time out, vrte se oni skechevi a oni zaboravili ugasit mikrofone, kad govori nefic: VIDI, VIDI SAD DOBRE SLIKE U PICKU MATERINU
...kao kolektiv 99 i hayat su leglo idiotizma...a pojedinacno
kemo ahmetovic rocks... svaka mu je zlatna
...prije par mjeseci u utakmici liverpoola on se dreknu
"OWEN ...eh izvinjavam se... kad se naviknete na nekog igraca"
inace, lopta je isla ka barosu
OBN televizija tone li tone, sta je ono? Voditelji koji ne znaju č i ć da razlikuju, nekakvo prenemaganje pred kamerama, "inventivan" tekst istih...GROZNO!
voditeljica dnevnika Adisa R..i njeno oblacenje te frizure su van svih kategorija, kao da je 70 i neka godina, potrebno je nabaviti crnobijeli tv i tu smo. Grozno, grozno.
...meni je ovo sa kablovskom pocelo ici toliko na nerve da mi dodje da im ne placam nikako pa da se fino sudimo...
ako sam platila kablovsku nekih 9KM svom operateru i ako sam morala progutati to iskljucenje Nov@ za vrijeme ''Kucanica''..ne moram trpjeti da Nove svako sat-dva nema po sat-dva..pa je vise nema nego ima...
(mislim, Kucanice ne gledam i generalno slabo stignem gledat TV ali kad sjednem hocu da za svoje pare biram kanale koje sam posteno platila a ne da me prisiljava da gledam imbecilne rialitije tipa ''idealna djevojka'' i ostala smeca..)
kad je god neki dobar film...oni iskljuce..dobra serija iskljuce.....vidi li ovo CRA..il' su tu samo kad treba para namlatit strinu im njihovu
Makk wrote:Eh,Engram,ako potjeramo po Sandžaklijama novinarima i tv voditeljima,daleko ćemo dogurati
Segmedina Srna,Senad Hadžifejzović, Adnan Rondić,Medžida Buljubašić, Tarik Helić.... Za početak dosta
Ja šta ih je. Zato se onaj Rondić redovno pozdravlja sa ekrana sa Selam alejkum i Alah imanet, a vazda je dotjeran ko seoski đilkoš.
A odakle je gospon Senad od Peštera?
novinarka "jedine bh televizije"..u razgovoru sa cerom..helem..cera otvorio novi kafic..bla..bla..i konstatacija njena.."veceras vam je doslo puno gosta"..
neku noc..ahmetovic prenosi tekmu..kaze "i bio je to pozrtvan start..."..
Ovo nije blam ali nemam pojma gdje da napisem
Sinoc, na FTV, na kraju 3.dnevnika Ognjen Blagojevic cupa latice sa praznickog cvijeca:
- Bit' ce plate
- Nece bit' plate
- Bit' ce plate...
stella_sa wrote:Ovo nije blam ali nemam pojma gdje da napisem
Sinoc, na FTV, na kraju 3.dnevnika Ognjen Blagojevic cupa latice sa praznickog cvijeca:
- Bit' ce plate
- Nece bit' plate
- Bit' ce plate...
Kemal Ahmetovic daje komentar na Beckham-ovo ignorisanje sudije i faula koji je napravio:
" I sad se Beckham pravi Englez..."
Velid Spaho :
" Igrace Nigerije je tesko razlikovati svi lice jedan na drugoga"
edu wrote:novinarka "jedine bh televizije"..u razgovoru sa cerom..helem..cera otvorio novi kafic..bla..bla..i konstatacija njena.."veceras vam je doslo puno gosta"..
frankovic minela il' sam ime zaboravila, nebitno
ademiru kenovicu
imate sina? stvarno??
uopste mi ne licite na oca
edu wrote:
Kemo the LEGEND
Najbolji je Kemo kad neki igrac sutira iz danjine i kad lopta prmosai gol za nekih par centi onda reaguje sa : UF! ili sa OHOHOHO!
Sto se "pozrtvan" tice kod njega je i publika pozrtvovna!