Najveci neprijatelji BIH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

St.Germain

#1 Najveci neprijatelji BIH

Post by St.Germain »

prepisana tema iz posljednjeg Starta:

1.
2.
3.
4.
5.

sta vi mislite?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

1. Srbi
2. Hrvati
3. Bosnjaci
4. Stranci
5. Komunjare
St.Germain

Post by St.Germain »

btw, tu su se nasli i vjeciti bjegunci, Kusturica i troclano predsjednistvo, Mirnes Ajanovic, narod koji zivi u BIH, citava politicka garnitura RS-a, a apsolutni State Enemy No. 1 je PADDY
pitt

Post by pitt »

RS rukovodstvo.

Da ne zaboravim i........
.... dijaspora i masoni ..... mater im cafirsku :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

moras navest od jedan do pet :roll:
aris_angelis

Post by aris_angelis »

1.bosanci
2.bosanci
3.bosanci
4.bosanci
5.bosanci
6.agenti tajnih sila srbije i hrvatske :D
Boban Cancar

Post by Boban Cancar »

Hegemonizam.
edu

Post by edu »

1. nacionalisti
2. nacionalisti
3. nacionalisti
4. nacionalisti
5. nacionalisti
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Izmjena:

1. Bosnjaci, Srbi i Hrvati (ista smo govna, ne zasluzujemo 3 mjesta)
2. Papa
3. Masoni
4. Josip Broz i njegove pogane komunjare
5. Snjezana i sedam patuljaka
St.Germain

Post by St.Germain »

mozel i kakvo objasnjenje za vase tacke :-?
claybrain

Post by claybrain »

kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.

kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.

druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.

osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj :lol:

mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

St.Germain wrote:mozel i kakvo objasnjenje za vase tacke :-?
Stani malo. Da ih prvo sebi objasnim.
pitt

Post by pitt »

Najveci neprijatelj je nesposoban narod (omladina najvise) kojima je draze ispijati kafe nego izaci na izbore i glasati za normalnu vlast.
Isto vazi i za pensionere, borce, radnike i neradnike......
Eto ti kategorija :D:D
aris_angelis

Post by aris_angelis »

claybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.

kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.

druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.

mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
Ode ti na drugu temu :D :D :D
pitt

Post by pitt »

claybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.

Zabio ti ga on :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:Najveci neprijatelj je nesposoban narod (omladina najvise) kojima je draze ispijati kafe nego izaci na izbore i glasati za normalnu vlast.
Isto vazi i za pensionere, borce, radnike i neradnike......
Eto ti kategorija :D:D
Uh sto volim ovo dijasporasko - forumasko ljevicarenje i glumu, pola foruma ima tu istu pricu, pa hajd ako si pametan nazad u domovinu, pa je mijenjaj... Stoko bjelosvjetska... :D :wink:
pitt

Post by pitt »

jasta cu.......mogu i odavde mjenjati :D:D Digo sam ja ruke od revolucija vise....neostvarljivo sa beskicmenjacima :D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:

Zabio ti ga on :D
Vise puta... :D

Velicas izdajicu, sirovinu i narkomana, vjerovatno si gori od njeg... I nije mrznja prema Kusti dokaz naseg primitivizma, vec sam Kusta.

Odo pitt pive, haj zdravo...
pitt

Post by pitt »

Haj....pozdravi tinju i raji ispod sanka :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

1. KORUPCIJA

u svim porama
znam da je to drustvena pojava ali je azdaha na nasim prostorima toliko mocna da zasluzuje mjesto medju javnim licnostima

2. Medjunarodna zajednica i Paddy

zato sto su napravili necasna pravila igre i sto ih u tandemu sa fasistima kao partnerima reformistima konsekventno provode pa se na kraju pitaju zasto ne ide. Covjek mora biti ili dovoljno glup ili druge smatrati glupim da ne bi shvatio paradoks koji se svakom pametnom covjeku namece

3. Milosevic, Karadzic i Mladic i RS, SDS, Boban, HDZ (sve pod razno)
(objasnjenja nisu potrebna)

4. Alija, SDA i Ceric
Zato sto su od Armije BIH napravili komponentu, zato sto su prodali zemlju, , zato sto zaglupljuju narod svojim ksenofobicnim idejama i ubijaju ideju Bosne gdje stignu. Posto su bili nosioci legitimnosti drzavnosti imaju posebnu tacku

5. Gradjani BIH

(objasnjenje nije potrebno)
Šandor

Post by Šandor »

Proslost je najveci neprijatelj.
Ina

Post by Ina »

Po mom skromnom misljenju :
1. Nacionalizam,
2.Neprosvjecenost / Nepismenost,
3. Gubitak identiteta ( buduci da se vecina nas gubi u vremenu i prostoru :) ili samo ja ),
4.Iluzionarstvo koje prelazi u ludilo...sigurno,
5.Ne mogu da se sjetim...ah, da zaboravnost.

Toliko od mene. :-) :)
jacika

Post by jacika »

najveci neprijatelj je covjek
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Strumfovi :D :D :D
claybrain

#25 Re: Najveci neprijatelji BIH

Post by claybrain »

St.Germain wrote:prepisana tema iz posljednjeg Starta:

1.
2.
3.
4.
5.

sta vi mislite?
bih je u stvari idealna zemlja, kad se prosetas svijetom tek onda vidis kako je super u bosni i kako zapravo tamo ne treba puno mijenjati jer bi promjenom postali truli kao zapad.

sto bi bilo grozno.
Post Reply