Najveci neprijatelji BIH
-
St.Germain
#1 Najveci neprijatelji BIH
prepisana tema iz posljednjeg Starta:
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?
- Alfons Kauders
1. Srbi
2. Hrvati
3. Bosnjaci
4. Stranci
5. Komunjare
2. Hrvati
3. Bosnjaci
4. Stranci
5. Komunjare
-
St.Germain
btw, tu su se nasli i vjeciti bjegunci, Kusturica i troclano predsjednistvo, Mirnes Ajanovic, narod koji zivi u BIH, citava politicka garnitura RS-a, a apsolutni State Enemy No. 1 je PADDY
-
aris_angelis
1.bosanci
2.bosanci
3.bosanci
4.bosanci
5.bosanci
6.agenti tajnih sila srbije i hrvatske
2.bosanci
3.bosanci
4.bosanci
5.bosanci
6.agenti tajnih sila srbije i hrvatske
- Alfons Kauders
Izmjena:
1. Bosnjaci, Srbi i Hrvati (ista smo govna, ne zasluzujemo 3 mjesta)
2. Papa
3. Masoni
4. Josip Broz i njegove pogane komunjare
5. Snjezana i sedam patuljaka
1. Bosnjaci, Srbi i Hrvati (ista smo govna, ne zasluzujemo 3 mjesta)
2. Papa
3. Masoni
4. Josip Broz i njegove pogane komunjare
5. Snjezana i sedam patuljaka
-
claybrain
kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.
druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.
osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj
mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.
druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.
osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj
mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
- Alfons Kauders
Stani malo. Da ih prvo sebi objasnim.St.Germain wrote:mozel i kakvo objasnjenje za vase tacke
-
aris_angelis
Ode ti na drugu temuclaybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj![]()
- pitt
Zabio ti ga onclaybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
- Alfons Kauders
Uh sto volim ovo dijasporasko - forumasko ljevicarenje i glumu, pola foruma ima tu istu pricu, pa hajd ako si pametan nazad u domovinu, pa je mijenjaj... Stoko bjelosvjetska...pitt wrote:Najveci neprijatelj je nesposoban narod (omladina najvise) kojima je draze ispijati kafe nego izaci na izbore i glasati za normalnu vlast.
Isto vazi i za pensionere, borce, radnike i neradnike......
Eto ti kategorija:D
- Alfons Kauders
Vise puta...pitt wrote:Zabio ti ga onclaybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
Velicas izdajicu, sirovinu i narkomana, vjerovatno si gori od njeg... I nije mrznja prema Kusti dokaz naseg primitivizma, vec sam Kusta.
Odo pitt pive, haj zdravo...
-
St.Germain
1. KORUPCIJA
u svim porama
znam da je to drustvena pojava ali je azdaha na nasim prostorima toliko mocna da zasluzuje mjesto medju javnim licnostima
2. Medjunarodna zajednica i Paddy
zato sto su napravili necasna pravila igre i sto ih u tandemu sa fasistima kao partnerima reformistima konsekventno provode pa se na kraju pitaju zasto ne ide. Covjek mora biti ili dovoljno glup ili druge smatrati glupim da ne bi shvatio paradoks koji se svakom pametnom covjeku namece
3. Milosevic, Karadzic i Mladic i RS, SDS, Boban, HDZ (sve pod razno)
(objasnjenja nisu potrebna)
4. Alija, SDA i Ceric
Zato sto su od Armije BIH napravili komponentu, zato sto su prodali zemlju, , zato sto zaglupljuju narod svojim ksenofobicnim idejama i ubijaju ideju Bosne gdje stignu. Posto su bili nosioci legitimnosti drzavnosti imaju posebnu tacku
5. Gradjani BIH
(objasnjenje nije potrebno)
u svim porama
znam da je to drustvena pojava ali je azdaha na nasim prostorima toliko mocna da zasluzuje mjesto medju javnim licnostima
2. Medjunarodna zajednica i Paddy
zato sto su napravili necasna pravila igre i sto ih u tandemu sa fasistima kao partnerima reformistima konsekventno provode pa se na kraju pitaju zasto ne ide. Covjek mora biti ili dovoljno glup ili druge smatrati glupim da ne bi shvatio paradoks koji se svakom pametnom covjeku namece
3. Milosevic, Karadzic i Mladic i RS, SDS, Boban, HDZ (sve pod razno)
(objasnjenja nisu potrebna)
4. Alija, SDA i Ceric
Zato sto su od Armije BIH napravili komponentu, zato sto su prodali zemlju, , zato sto zaglupljuju narod svojim ksenofobicnim idejama i ubijaju ideju Bosne gdje stignu. Posto su bili nosioci legitimnosti drzavnosti imaju posebnu tacku
5. Gradjani BIH
(objasnjenje nije potrebno)
-
Ina
Po mom skromnom misljenju :
1. Nacionalizam,
2.Neprosvjecenost / Nepismenost,
3. Gubitak identiteta ( buduci da se vecina nas gubi u vremenu i prostoru
ili samo ja ),
4.Iluzionarstvo koje prelazi u ludilo...sigurno,
5.Ne mogu da se sjetim...ah, da zaboravnost.
Toliko od mene.

1. Nacionalizam,
2.Neprosvjecenost / Nepismenost,
3. Gubitak identiteta ( buduci da se vecina nas gubi u vremenu i prostoru
4.Iluzionarstvo koje prelazi u ludilo...sigurno,
5.Ne mogu da se sjetim...ah, da zaboravnost.
Toliko od mene.
-
claybrain
#25 Re: Najveci neprijatelji BIH
bih je u stvari idealna zemlja, kad se prosetas svijetom tek onda vidis kako je super u bosni i kako zapravo tamo ne treba puno mijenjati jer bi promjenom postali truli kao zapad.St.Germain wrote:prepisana tema iz posljednjeg Starta:
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?
sto bi bilo grozno.