Najveci ljigavac bh. politicke scene?
- jeza u ledja
Safet Halilovic = Munib Usanovic . Ista je to sorta. 

-
Om@r
Kako god da bilo svi ovi smrdljivci, ljigavci... baksuzi i sta ti ja znam kakve vise gadosti ljutski oblik moze da poprimi, hmmm da se vratim na ovo sta podjoh da kazem......
Oni se gotive u foteljama trose drzavni budjet, ama prosto receno uzivaju preko nase grbace a mi... mi kakimo na forumima i pljujemo po njima... sto li ih ne popljuvasmo na izborima... Ma no sikiriki brzo ce proci ove cetir godine do sledece stanice i sledeceg voza koji ce da nas voza opet u krug..... hmmmmm ako prezivimo te cetiri godine ove bjede u BiH
il jednostavno ucinimo sledece -->
Oni se gotive u foteljama trose drzavni budjet, ama prosto receno uzivaju preko nase grbace a mi... mi kakimo na forumima i pljujemo po njima... sto li ih ne popljuvasmo na izborima... Ma no sikiriki brzo ce proci ove cetir godine do sledece stanice i sledeceg voza koji ce da nas voza opet u krug..... hmmmmm ako prezivimo te cetiri godine ove bjede u BiH
il jednostavno ucinimo sledece -->
-
schnjufko
Meni ti je to sve kao jedan veliki slinavi puding. Pri vrhu pudinga su oni malo svježiji ljugavci al na dnu pudinga je baza i koncept slinavosti i u toj bazi je Safet ali ipak da puding slina nebi bio nedovršen na samom vrhu pudinga je jedna kuglica koja bi na pravom pudingu bila jagoda a u ovom je ona loptasta slina u vidu Ibre Spahica. Nema veceg ljigavca. Pa on je puž golać u horoskopu. Jedina životinja koja nigdje nestigne kompletna.
- dacina_curica
Terzica fakat treba u "extra ljigave"....ili ako ima ista gore od toga?kekec wrote:Sefer Halilovic
Lamija Tanovic
Zeljko Komsic
Zlatko Lagumdzija
![]()
od poznatijih faca,
ove gore bih svrstao pod "OK",
one druge pod "ljigavi".
Politicare tipa Safeta Halilovica,
Paravca, IM Jovica, a i "miljenika"
Terzica pod "extra ljigavi".
- taxi_driver
reformator wrote:Zlatko Lagumdžija;hem ljigavac,hem licemjer.
vidi ovih sto su se po direktivi stranke registrovali,da bi branili lik i djelo najveceg ljigavca u bosni i hercegovini- dr.prof. lepog
-
Bosnian_spring
Ubjedljivi prvak prd....dr....Nijaz Durakovic, komunjara... Ovo je van svake konkurencije.....takodje specijalni oskar za nevidjene efekte po kafanama....
Haris Silajdzic zvani salto-mortale, mere svaka sam nek' sam ja na vlasti...ili ti seri jedno, misli drugo, radi trece.
Gavro Grahovac zvani Gavro' komunjara dobiva oskara za ulogu u filmu kako sam prico' satima, a nista pametno ne reko', a vazda u fotelji bio.
prof. dr. "nekih nauka" Muho Ce Filipovic, za komunjarsko-filozofski doprinos u razvoju moderne marksisticke misli preko Saveza Komunjara, SDA, MBO, LBO do levacenja Adila Zulfikarkade
Specijalnog oskara za nevidjene efekte u oblasti supljologije od haman zaman jezika dobija Muho Cengic, zvani dje's ba mene da ceras da ti ja pregovaram da me oma' ubiju...nisam lud.....za ubjedljivi nacin komuniciranja sa biracima u svome salto-mortale mere'bit da bidne a mere'da ne bidne filozofskom momentu.
Joj....lista je velika......
))
Haris Silajdzic zvani salto-mortale, mere svaka sam nek' sam ja na vlasti...ili ti seri jedno, misli drugo, radi trece.
Gavro Grahovac zvani Gavro' komunjara dobiva oskara za ulogu u filmu kako sam prico' satima, a nista pametno ne reko', a vazda u fotelji bio.
prof. dr. "nekih nauka" Muho Ce Filipovic, za komunjarsko-filozofski doprinos u razvoju moderne marksisticke misli preko Saveza Komunjara, SDA, MBO, LBO do levacenja Adila Zulfikarkade
Specijalnog oskara za nevidjene efekte u oblasti supljologije od haman zaman jezika dobija Muho Cengic, zvani dje's ba mene da ceras da ti ja pregovaram da me oma' ubiju...nisam lud.....za ubjedljivi nacin komuniciranja sa biracima u svome salto-mortale mere'bit da bidne a mere'da ne bidne filozofskom momentu.
Joj....lista je velika......
- Prince
Vidim nekima je kriterij koliko je ko komunjara da bi bio ljigavac... Nije mi nikako to jasno... Ako ne pljujes po ostalima, odmah si komunjara... Ako mrzis Srbe i Hrvate, onda si fini i posteni musliman i Bosnjak.. Bas logicno.
Safet Halilovic, Haris Silajdzic, Meliha Alic i ostali 100% moroni (osim Beriza, on je ok) su ljigavci. Najlakse im je bilo oboriti sve argumente i cijelu izbornu kampanju, a opet su pobijedili, zahvaljujuci nepismenom narodu. I sto me jos vise ljuti, protivnici to nisu znali iskoristiti.
Safet Halilovic, Haris Silajdzic, Meliha Alic i ostali 100% moroni (osim Beriza, on je ok) su ljigavci. Najlakse im je bilo oboriti sve argumente i cijelu izbornu kampanju, a opet su pobijedili, zahvaljujuci nepismenom narodu. I sto me jos vise ljuti, protivnici to nisu znali iskoristiti.
- Prince
Pa u RS-u ih je pregrst, obicno su to oni kreteni tipa Zorana Blagojevica iz Seseljeve stranke. Taj se zalagao da poslanicima iz RS-a ponovo uvedu imunitet, pa da mogu silovati, krasti, praviti saobracajne prekrsaje bez problema....
Zatim, Ivo Miro Jovic, Miso Relota, Bozo Ljubic, Borislav Paravac, Mirko Sarovic... Ne mogu biti ljigaviji nikako...
Zatim, Ivo Miro Jovic, Miso Relota, Bozo Ljubic, Borislav Paravac, Mirko Sarovic... Ne mogu biti ljigaviji nikako...
-
Bosnian_spring
Velika vecina komunjara su promijenili dresove i smjestili se u razne stranke. Juce su se kleli u Marxa, danas u neku novo-komponiranu stranku, a sutra u ko zna koga??Prince wrote:Vidim nekima je kriterij koliko je ko komunjara da bi bio ljigavac...
Nemoguce je da je neko normalan mogao da vjeruje u gluposti o samoupravljanju, radnim narodima i gradjanima i ostalim tricama. Ocito je rijec bila o ljigavcima koji su zbog sake vlasti provodili nesto u sta ni sami nisu vjerovali. I sto su zdusno nogirali kad im se prilika zgodna ucinila.
To je omiljeni komunjarski sport - da pljuju po svakome koga se sjete. Npr. prd....drd....Nijo, njemu niko ne valja osim samo on sam sebi.Prince wrote:Nije mi nikako to jasno... Ako ne pljujes po ostalima, odmah si komunjara...
Ne onda si tipicni komunjara, jer takvi obicno samo znaju da mrze nekoga i nesto. Onoliko koliko im je to profitabilno.Prince wrote: Ako mrzis Srbe i Hrvate, onda si fini i posteni musliman i Bosnjak.. Bas logicno.![]()
Npr. taj Safet Halilovic je obicni komunjara, do juce je zagovarao dzihad do kraja, a danas mu je koalicija sa Miletovom strankom iz RS sasvim fina stvar. Sta mu je sutra na redu?
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Fakultet arapskog jezika i islamistike završio je u Bengaziju, magistrirao je i doktorirao u Prištini.
Sto se tice ljigavstine neka mi neko odgovori na pitanje ko je i sto je bio Haris Silajdzic do prije 1991 godine, tj do svoje 46 godine zivota(osim sin hafiz hadzije efendije), i kako covjek koji je kumovao Daytonu i sunatio Republiku Srpsku u kurati entitet moze spasavati Bosnu i predstavljati Bosnjake?
Last edited by Nosferatu on 20/11/2006 09:15, edited 1 time in total.
- Patron of Formello
- Jimmy_The_Saint
Joooooj teme nepresušne....
Neko već reče, Safet je tu samo šlag. Proljev na torti od govana. E, trešnjica je onaj njegov kompanjero Beriz Belkić (neko reče, dobar je Beriz... Odličan, za pritisnuti kupus).
Al' hajmo kamarati dalje: Muhamed Tunjo Filipović, naročito kao Alijin diplomata, i potom u duetu sa Novakom Kilibradom. Ljigaaaaaaaaaaa!
Nijaz Duraković - neki ga mrze otkad je izaš'o iz SDP, neki otkad je pred'o TO oružje JNA, neki pak otkad znaju za njega: moj odgovor je C. U svakom slučaju ljiga. Bosanskohercegovački Jabba the Hutt.
Rasim Kadić - ooooo kakav oduran tip. Čoj'k je, jeb'o te patak, svojom ljigavošću umrlj'o je kompletnu jednu političku ideju, heeeej! Pa jel' to normalno: zbog Tita i njegovih marifetluka, ovdje i dan-danas ima ljudi koji gotive komunizam. A nema ni dva kombija ljudi kojima na izborima riječ "liberal" nešto znači: e, tu nisu krivi ni komunisti ni šovinisti. Tu je kriv Rasim Kadić, ljiga ljigeralna.
Mladen Ivanić - Jabba the Hutt bh. srpske političke scene. Neki koji su ga vidjeli uživo, kažu da je zaista uhljup koliko se čini: prljave ruke, prljavi nokti, masni ovratnici.... Država s takvim ministrom vanjskih poslova ne mora se brinuti za svoju budućnost: tu budućnosti nema
Ante Jelavić - jel' treba opširnije?
Nikola Koljević - gistro bančo, džaba Shakespeare.
Eto to su neki jutarnji favoriti na prvu loptu....
Neko već reče, Safet je tu samo šlag. Proljev na torti od govana. E, trešnjica je onaj njegov kompanjero Beriz Belkić (neko reče, dobar je Beriz... Odličan, za pritisnuti kupus).
Al' hajmo kamarati dalje: Muhamed Tunjo Filipović, naročito kao Alijin diplomata, i potom u duetu sa Novakom Kilibradom. Ljigaaaaaaaaaaa!
Nijaz Duraković - neki ga mrze otkad je izaš'o iz SDP, neki otkad je pred'o TO oružje JNA, neki pak otkad znaju za njega: moj odgovor je C. U svakom slučaju ljiga. Bosanskohercegovački Jabba the Hutt.
Rasim Kadić - ooooo kakav oduran tip. Čoj'k je, jeb'o te patak, svojom ljigavošću umrlj'o je kompletnu jednu političku ideju, heeeej! Pa jel' to normalno: zbog Tita i njegovih marifetluka, ovdje i dan-danas ima ljudi koji gotive komunizam. A nema ni dva kombija ljudi kojima na izborima riječ "liberal" nešto znači: e, tu nisu krivi ni komunisti ni šovinisti. Tu je kriv Rasim Kadić, ljiga ljigeralna.
Mladen Ivanić - Jabba the Hutt bh. srpske političke scene. Neki koji su ga vidjeli uživo, kažu da je zaista uhljup koliko se čini: prljave ruke, prljavi nokti, masni ovratnici.... Država s takvim ministrom vanjskih poslova ne mora se brinuti za svoju budućnost: tu budućnosti nema
Ante Jelavić - jel' treba opširnije?
Nikola Koljević - gistro bančo, džaba Shakespeare.
Eto to su neki jutarnji favoriti na prvu loptu....
-
Grom iz vedra neba
Jel se racunaju i oni sto su u zatvoru, bijegu ili osudjeni za ratne zlocine ili samo ovi najnoviji?
-
nepodobni
Samo bi to bila veoma velika kolicina ljigavosti reci da je neko ljigav "1 Lagumdzija". Tako bi recimo Ivo Miro Jovic bio ljigav 0,35 Lagumdzija, Mirko Pejanovic mozda 0,23 Lagumdzija, onaj mali Masic iz SDP-a mozda cak citavih 0,65 Lagumdzija, Tihic 0,55 Lagumdzija, ali tesko da bi iko postigao vrijednost 1 Lagumdzija.lindjo wrote:dozvolite da iznesem misljenje,odnosno kontataciju da je prof.dr.Zlatko Lagumdzijamjerna jedinica za ljigavost
![]()
Ovo vrijedi za politicku ljigavost, a vizuelnu ljigavost definitivno oznacava Safet Halilovic...
- uvjek dobar gost
Meni se gade svi koji su na sceni zadnjih 15. godina.... svi mi se gade skupa.....
Vrijeme je da se krene !!!!
Vrijeme je da se krene !!!!
-
_BosanaC
Od '92. se ti isti kunu u Boga, Allaha, Aliju, Slobodana, Tudjama, u ime istih ovdje nabrojanih pljackaju narod i lizu guzice jedni drugima jer znaju da su ili svi na vlasti ili niko od njih, grade zatvor sa 400 celija za 12 miliona maraka (a celije kao da su hotelske, valjda ih sebi namjestaju) a kad im neko nesto prigovori njihovo BOGA MI i ALLAHA MI vrijedi vise nego pet ziranataBosnian_spring wrote:
Velika vecina komunjara su promijenili dresove i smjestili se u razne stranke. Juce su se kleli u Marxa, danas u neku novo-komponiranu stranku, a sutra u ko zna koga??
Nemoguce je da je neko normalan mogao da vjeruje u gluposti o samoupravljanju, radnim narodima i gradjanima i ostalim tricama. Ocito je rijec bila o ljigavcima koji su zbog sake vlasti provodili nesto u sta ni sami nisu vjerovali. I sto su zdusno nogirali kad im se prilika zgodna ucinila.
- Abu FEED el-Castro
A sto je Beriz ok???Prince wrote:Vidim nekima je kriterij koliko je ko komunjara da bi bio ljigavac... Nije mi nikako to jasno... Ako ne pljujes po ostalima, odmah si komunjara... Ako mrzis Srbe i Hrvate, onda si fini i posteni musliman i Bosnjak.. Bas logicno.![]()
![]()
Moja prva primjedba na Hareta je zapravo njegova kompletna "radna" ekipa. Za razliku od tebe nemam izuzetaka. Mozda je do mene pa me prosvijetli.