Najveci ljigavac bh. politicke scene?
-
kub lajkan
#1 Najveci ljigavac bh. politicke scene?
Mislim da Safet Halilovic (SzBiH) u ovoj kategoriji nema ozbiljne konkurencije...
Ko su vasi favoriti?
Ko su vasi favoriti?
-
PITARKA_SA
ja ako kazem bice opet ona komunjara se javlja
ali mu bas ovaj izbor rijeci odgovara "ljigavac"
pravi ljigo,ulizivac,covjek koji je na ovaj ili onaj nacin uvijek u vlasti,bacas bombi(veci od Boska Buhe
)..
neprkosnoveni nas Lepi....
ali mu bas ovaj izbor rijeci odgovara "ljigavac"
pravi ljigo,ulizivac,covjek koji je na ovaj ili onaj nacin uvijek u vlasti,bacas bombi(veci od Boska Buhe
-
njonjica
Jasta neg' potpisanoPITARKA_SA wrote:ja ako kazem bice opet ona komunjara se javlja![]()
![]()
ali mu bas ovaj izbor rijeci odgovara "ljigavac"![]()
pravi ljigo,ulizivac,covjek koji je na ovaj ili onaj nacin uvijek u vlasti,bacas bombi(veci od Boska Buhe)..
-
SherlockHolmes
Slazem se, samo bih medju bifteke dodao Zlaju i Sulju, dok su Adnan, Ahmet, Mirnes i Cenga negdje u rangu bijelih bubrega.zavrzlama wrote:Safet Halilovic
Mladen Ivanic
A Dodik i Haris su "biftek" meso bez kategorije
-
Dolina avalona
Zlaja , od crvenog pa do demokrate...

Koji pogled u buducnost...

Koji pogled u buducnost...
-
Officer Crabtree
Definitivno Safet Halilović i Mladen Ivanić. 
-
patrius
#14 Re: Najveci ljigavac bh. politicke scene?
Mislim care da je puno teze pitanje ko to nije ljigavac na nasoj "politikantskoj" sceni!Hajde da probamo bar jednog takvog pronaci.kub lajkan wrote:Mislim da Safet Halilovic (SzBiH) u ovoj kategoriji nema ozbiljne konkurencije...
Ko su vasi favoriti?
-
patrius
#16 the sons of bitch
Slazem se Maxime,dugo nisam vidio vece srozavanje od Nijazovog!!!Maksim wrote:Najveci ljigavac i istodobno legenda je Nijaz Durakovic. On samo jos sto nije promijenio spol.
-
putnik
#17 Re: Najveci ljigavac bh. politicke scene?
Heeej dok još nisam ni otvorio topik pomislio sam na tetkakub lajkan wrote:Mislim da Safet Halilovic (SzBiH) u ovoj kategoriji nema ozbiljne konkurencije...
Ko su vasi favoriti?
Tetak Safet definitivno!
- Abu FEED el-Castro
Molim za obazrivost: dr. prof. gosp. Harisa mi ne dirajte!
Po ostalim udrite. Eto kao znak kompromisa i demokratičnosti, eto vam halal Halilovic
Po ostalim udrite. Eto kao znak kompromisa i demokratičnosti, eto vam halal Halilovic
-
Maksim
Njega cemo poslije kada zavrsimo sa sitnim ribicama poput Halilovica.Abu FEED el-Castro wrote:Molim za obazrivost: dr. prof. gosp. Harisa mi ne dirajte!
-
forza milan
pa ''prof. dr. gosp.'' (bas se pitam jesam li ikad ista gluplje vidio kako ovu nazovi titulu ali eto, neka bude) drzi halilovica samo zato da ima konkurenciju u ljigavosti
ali mu bas i ne ide za rukom
njih dvojica dijele prvo mjesto
potom ide 50-ak praznih mjesta
pa onda n. durakovic, m. ajanovic & co
ali mu bas i ne ide za rukom
njih dvojica dijele prvo mjesto
potom ide 50-ak praznih mjesta
pa onda n. durakovic, m. ajanovic & co
- Abu FEED el-Castro
Hvala na razumijevanju i suzdrzanostiMaksim wrote:Njega cemo poslije kada zavrsimo sa sitnim ribicama poput Halilovica.Abu FEED el-Castro wrote:Molim za obazrivost: dr. prof. gosp. Harisa mi ne dirajte!
P.S. Eki ovog blente Milana, tz tz tz
-
latinalover
Abu FEED el-Castro wrote:Hvala na razumijevanju i suzdrzanostiMaksim wrote:Njega cemo poslije kada zavrsimo sa sitnim ribicama poput Halilovica.Abu FEED el-Castro wrote:Molim za obazrivost: dr. prof. gosp. Harisa mi ne dirajte!
Po ostalim udrite. Eto kao znak kompromisa i demokratičnosti, eto vam halal Halilovic![]()
![]()
P.S. Eki ovog blente Milana, tz tz tz![]()
![]()
![]()
![]()
MUHAMED CENGIC
CIJELI RAT BIO VANI...
i onda sad pred izbore fol:"ja sam se kandidovao da se za bosanjacki narod borim....."
- Better Man
Safet ne daje ljigavac, on je debil i nortorni alkos! A moglo bi ih se još navesti, npr. Terzić!
-
Pretposljednji Mohikanac
zlaja i hare
ne mogu zamislit gorih od njih
dodik nije ljigavac, on je otvoreni cetnik