najveci genocid u civilizaciji...

danas

#1 najveci genocid u civilizaciji...

Post by danas »

nisam mogla da odolim, morala sam na posebnu temu da izdvojim...
preneseno iz danasnih DANA...
U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.

(Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH; Feral Tribune)
pitt

Post by pitt »

Ccccc tersa zene.....ne zna popustiti :D:D ne da mi se ponavljati :D:D
Zadig

#3 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by Zadig »

danas wrote:nisam mogla da odolim, morala sam na posebnu temu da izdvojim...
U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.

Cekaj

:lol:

dobro je, zamalo sam vrisnuo
:x
Prenj

Post by Prenj »

Bas se pitam, zasto ga je SDA izabrala :-)
.Acrobat.

Post by .Acrobat. »

Zato i jest dospio u "Greatest Shits"!
Harrys

#6 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by Harrys »

mogla si dati i svoj komentar. :)
mostarac

Post by mostarac »

Samo je u Bosni moguce da se pojavi veci idiot od Bush-a. Da stvar bude jos gora, u nas je u tri verzije i da stvar bude jos jos jos gora - mi smo ih na demokratskim izborima izabrali :D
danas

#8 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by danas »

Harrys wrote:
mogla si dati i svoj komentar. :)
ma vec sam postirala na temi "oluja" ...
a kakav crni komentar treba na ovo?
nego, prvo neka mi neko objasni sta to znaci "najveci genocid u CIVILIZACIJI"? :shock: :shock: :shock:
Last edited by danas on 05/08/2005 17:12, edited 1 time in total.
gavrilo

#9 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by gavrilo »

danas wrote: nego, prvo neka mi neko objasni sta to znaci "najveci genocid u CIVILIZACIJI"? :shock: :shock: :shock:
van hercegovine... :D
pitt

Post by pitt »

van gruda?
:D
Harrys

#11 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by Harrys »

danas wrote:
nego, prvo neka mi neko objasni sta to znaci "najveci genocid u CIVILIZACIJI"? :shock: :shock: :shock:
Kao da treba velika pamet za objasniti.Nema pojma o istoriji.
danas

#12 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by danas »

Harrys wrote:
danas wrote:
Kao da treba velika pamet za objasniti.Nema pojma o istoriji.
ima li pojma o bilo cemu?
nisam ga jos vidjela "uzivo", jedna cekam da odem kuci i da ga gledam na vijestima... :shock:
Fair Life

Post by Fair Life »

Ivo Miro Jovic je budala poput onih koji su mu pomogli da se uhljebi na toj poziciji.
digger

Post by digger »

Fair Life wrote:Ivo Miro Jovic je budala poput onih koji su mu pomogli da se uhljebi na toj poziciji.
Jel' zato sto co'jek ima dva imena. Zavidniche. :)
Zadig

Post by Zadig »

digger wrote:
Fair Life wrote:Ivo Miro Jovic je budala poput onih koji su mu pomogli da se uhljebi na toj poziciji.
Jel' zato sto co'jek ima dva imena. Zavidniche. :)
Dva imena...a pameti ni za pola
:D
Brando

Post by Brando »

evo da vam pokusam razjasniti, lupam brojke ali bit je vazna, kada usporedjujemo narode neka je bilo npr. 1,5mil. muslimana u bih 1mil. srba, 600 hiljada hrvata, znaci prije rata...
i ako je sada 1mil. muslimana, 500 hiljada srba a 200 hiljada hrvata onda jest najvise stradalo i protjerano hrvata u odnosu na broj prije rata, dakle u procentima %%%%%%%
ti sad otidji u kinu i potamani 200mil. kineza, to jest puno ali u procentima koliko njih ima je "nista"

brojcano jest najvise stradalo (ubijeno, raseljeno itd.) muslimana ali nije procentualno, u tome je stvar :-? :roll:
ocito neki nemaju dovoljno sivih stanica 8) 8)
danas

Post by danas »

Brando wrote:evo da vam pokusam razjasniti, lupam brojke ali bit je vazna, kada usporedjujemo narode neka je bilo npr. 1,5mil. muslimana u bih 1mil. srba, 600 hiljada hrvata, znaci prije rata...
i ako je sada 1mil. muslimana, 500 hiljada srba a 200 hiljada hrvata onda jest najvise stradalo i protjerano hrvata u odnosu na broj prije rata, dakle u procentima %%%%%%%
ti sad otidji u kinu i potamani 200mil. kineza, to jest puno ali u procentima koliko njih ima je "nista"

brojcano jest najvise stradalo (ubijeno, raseljeno itd.) muslimana ali nije procentualno, u tome je stvar :-? :roll:
ovdje mislim da niko ne spori da su mnogi hrvati nastradali i da su bili protjerani...
ali nismo znali do sada da je to najveci genocid u CIVILIZACIJI?!?
Brando

Post by Brando »

to nisam ja rekao :D ali eto sada znas i to :D :D
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Ima jedna jos bolja Joviceva:
Zakon o javnom RTV sistemu je RASISTICKI jer ne vodi racuna o interesima hrvatskog naroda.
Nagradno pitanje: Koje su RASE Hrvati, a koje Bosnjaci i Srbi?
Da ne zaboravimo, ovakav "intelektualac" je prosvjetni radnik - PROFESOR.
I onda treba neko zaliti bilo koji od bh. naroda. Eto, recimo, Hrvati se stalno zale da su ugrozeni u BiH, a kraj toliko ucenih ljudi, intelektualaca, na najvisem mjestu u drzavi predstavlja ih ovakav nepismeni primitivac.
Ili, kad Bosnjaci pocnu kukati kako se ne gradi koridor 5c a oni glasaju za SDA...
Trazili ste - gladujte...
Brando

Post by Brando »

sudnjidan wrote:Ima jedna jos bolja Joviceva:
Zakon o javnom RTV sistemu je RASISTICKI jer ne vodi racuna o interesima hrvatskog naroda.
Nagradno pitanje: Koje su RASE Hrvati, a koje Bosnjaci i Srbi?
Da ne zaboravimo, ovakav "intelektualac" je prosvjetni radnik - PROFESOR.
I onda treba neko zaliti bilo koji od bh. naroda. Eto, recimo, Hrvati se stalno zale da su ugrozeni u BiH, a kraj toliko ucenih ljudi, intelektualaca, na najvisem mjestu u drzavi predstavlja ih ovakav nepismeni primitivac.
Ili, kad Bosnjaci pocnu kukati kako se ne gradi koridor 5c a oni glasaju za SDA...
Trazili ste - gladujte...
pa valjda sto si veci dupelizac bolje prodjes u politici, i sto se "bolje" znas izraziti i bolje "zapjeniti" kad govoris na boljem si polozaju, ovaj je takav slucaj nazalost
Toozla

Post by Toozla »

Brando wrote:evo da vam pokusam razjasniti, lupam brojke ali bit je vazna, kada usporedjujemo narode neka je bilo npr. 1,5mil. muslimana u bih 1mil. srba, 600 hiljada hrvata, znaci prije rata...

.....hmmmm.....a da malo porazgovaramo o odgovornima za takvu situaciju.....da malo pricamo o broju BH Hrvata koji su namjenski preseljeni na teritoriju kninske Krajine....da malo razgovaramo o politici HDZ-a iz '92., '93. i '94. koja je jasno i glasno rekla svim Hrvatima da se presele u tvorevinu koju su oni nazvali HRHB, hrvatski prostor u BH ili da se po pitanju prezivljavanja snalaze sami......da malo pricamo o akciji Ivice Rajica (Stupni Do '93), koja je izvedena sa ciljem kaznjavanja Hrvata Varesa, koji su odbili preseljenje na teritoriju HRHB......
.....moras biti dobar komad ovce pa i danas podrzavati i braniti maloumnu politiku Mate Bobana & Co. ......
praznina

Post by praznina »

Sadašnje stanje je ovako: 1.9 miliona Bošnjaka, 1.5 miliona Srba, 580 hiljada Hrvata i 40 hiljada ostalih.

RS je ispražnjena od Hrvata a mnogi koji su otišli od tamo ne žele se vratiti i većina ih je u Hrvatskoj opet na tuđoj zemlji dok su njihovu zauzeli Srbi iz Hrvatske i HR-HB. Tako da je sve to vrzino kolo.
homosasa

#23 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by homosasa »

Dobro jesu li pobijeni gdje su te masovne grobnice i.t.d.Treba mu reci da ih potrazi u lijepoj susjednoj CRO u koju su ih otjerali njegovi istomisljenici.
sule_krug

Post by sule_krug »

kao prvo 45% je malo previse osim ako ih je prije rata bilo samo 100000. takodje ako je izvrsen genocid nad njima ili nesto slicno to bi se i znalo i culo svaki dan. a ako su izginuli u ratu zbog necijih ideala to nije niti genocid niti su oni bili zrtve BiH nego zrtve tadasnje Hrvatske.
kicky

#25 Re: najveci genocid u civilizaciji...

Post by kicky »

Najjadnije je to što taj čovjek kobiva predstavlja i nas. :shock: :shock: Crna zemljo otvoris se!?!? :( :(
Post Reply