najveći dernek u gradu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Dolazim na dernek !!

Poll ended at 12/07/2005 12:37

DA
3
30%
NE
7
70%

Total votes: 10

perke

#1 najveći dernek u gradu

Post by perke »

Najveći dernek u gradu pod nazivom "Vratimo tradiciju gostoprimstva", u organizaciji Radija 202 - Kampanja za prigovor savjesti i eFM radija, održat će se na Trgu BiH ispred zgrade Skupštine BiH.
SRIJEDA 17.00

Sarajlije, pokazite gostoprimstvo :D podrzite poljoprivrednike :D

Budući da je jedna od najsvjetlijih strana našeg grada uvijek bila gostoprimljivost i pažnja prema posjetiocima, mi smo odlučili da ovu tradiciju obnovimo i priredimo našim gostima što prijatniji ostanak u našem gradu. Naime, zadnjih nekoliko dana naš grad je ugostio ljude koji na Trgu Bosne i Hercegovine ispred zajedničkih institucija vlasti, provode dane i noći tražeci ostvarenje svojih zahtjeva.

Želeci im pružiti prijatan boravak, mi smo odlučili da za njih ovom prilikom organiziramo prigodan i bogat kulturno-umjetnički program kojim ćemo pokazati da je naša sarajevska tradicija još uvijek prisutna.

Ovaj bogat kulturno-umjetnički program će početi u 17.00 sati u srijedu 06.07.2005 i ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete da zajednički omogućimo našim gostima što prijatniji boravak u našem gradu.
Radio 202 - Kampanja za prigovor savjesti
Studentski eFM radio

Mislim da je ovo prilika da svi pokazemo koliko smo spremni podrzati napore domacih proizvodjaca u ostvarivanju njihovih prava.
Kome treba uvoz hrane u BiH?! I stvaranje olaksica uvoznicima iz Hrvatske i Madjarske!? Nama svakako NE!
daredevil

Post by daredevil »

Dolazimo, ne samo ja nego nas vise, da ne mislite da sebe persiram! Ali hajde da napravimo prave demonstracije, nisam bio na demonstracijama od '92 hebote. :D :D :D :D :D :D
perke

Post by perke »

stvrano se nisam boljem odzivu ni nadao.... :(

ovaj grad nije uzalud prozvan gradom "bolokuraca" :D

Da li se sarajevski duh u potpunosti izgubio? Ne znam, sudeci po reakcijama na najposjecenijem forumu u gradu, JESTE! :(
Qler

Post by Qler »

ne idem jer idem u Mo na ispit! :x
perke

Post by perke »

nema isprika!!! :D :D

svi na dernek :D ozbiljno :-) :-)
putnik

Post by putnik »

Doći ću kad pojeftine šljive i jabuke.

Gule nam kožu s leđa i treba da ih podržavam.

KUPUJMO UVOZNO!!! :x
Post Reply