Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BiHFLEX

#1 Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by BiHFLEX »

Dobio sam licensu za NBA agenta ali se preskuo registrovati ako nemas klajenata jer deru na taksama i registracijama tako da bi se registrovao ako bi stvarno nasao nekog talenta. Razgovaro sam sa Mirzom Teletovicem koi ima ugovor sa Miskom Raznjatovicem iz Beobasketa i cak sam ga mogao prosle godine poslati na nekoliko tryouta u Miami, Minesotu, Chicago i Dallas ali on nije raskino taj ugovor tako da je to propalo ali cu opet snjim morati razgovarati. Zato bih vas pitao ima li jos u BiH ili Europi talenata kao sto je Teletovic koih vi znate? Ako neko zna takvih igraca neka mi se javi (od 15-23 god).Za ove mlade koi igraju bi bilo bolje da ne potpisuju nikakve ugovore sa tim nasim agentima jer onda vam ja ne mogu pomoci ako ste za nekog drugog vezani. Ako ima bas stvarno takvih talenata neka mi se jave i ja cu dati adresu tako da bi mogli kasete poslati.

Licensu za MLS mogu uskoro dobiti tako ako ima perspektivnih fudbalera nek mi se jave.

Ako ima nekih boraca koi imaju MMA iskustva i zele nastupatu u UFC, PRIDE, ili King of the Cage to isto mogu srediti. Zelio bi napomenuti da borci moraju biti dobro uravnoteženi (na podu i stojeci) i naravno uz uslov da su dobro prolazili u manjim takmicenjima. Naravno i Showmanship isto pomaze tu puno. Ako ima zainteresovani neka se jave.
NeKi_LiK

#2 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by NeKi_LiK »

BiHFLEX wrote:Ako ima nekih boraca koi imaju MMA iskustva i zele nastupatu u UFC, PRIDE, ili King of the Cage to isto mogu srediti. Zelio bi napomenuti da borci moraju biti dobro uravnoteženi (na podu i stojeci) i naravno uz uslov da su dobro prolazili u manjim takmicenjima. Naravno i Showmanship isto pomaze tu puno. Ako ima zainteresovani neka se jave.
Bog ti pomogao sinko :D ne valjaj gluposti :D... Ne postoje 2 čovjeka na planeti zemaljskoj da mogu srediti nastupe i u UFC-u i u Pride-u...

Druga stvar, UFC i Pride su vrh MMA, znači ne postoji ništa iznad. Ekvivalent tome bi bilo kao da je neko došao na forum i napisao ima li kakvih fudbalera mogu im srediti da igraju u prvoj italijanskoj i španskoj primera ligi....

Smiješno :roll: ...
jazzer

Post by jazzer »

Ima jedam mlad i talentovan fudbaler,zove se
Dželaludin Muharemović :lol: :lol: :lol: .
Daj sredi mu nešto :D
BiHFLEX

#4 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by BiHFLEX »

NeKi_LiK wrote:
BiHFLEX wrote:Ako ima nekih boraca koi imaju MMA iskustva i zele nastupatu u UFC, PRIDE, ili King of the Cage to isto mogu srediti. Zelio bi napomenuti da borci moraju biti dobro uravnoteženi (na podu i stojeci) i naravno uz uslov da su dobro prolazili u manjim takmicenjima. Naravno i Showmanship isto pomaze tu puno. Ako ima zainteresovani neka se jave.
Bog ti pomogao sinko :D ne valjaj gluposti :D... Ne postoje 2 čovjeka na planeti zemaljskoj da mogu srediti nastupe i u UFC-u i u Pride-u...

Druga stvar, UFC i Pride su vrh MMA, znači ne postoji ništa iznad. Ekvivalent tome bi bilo kao da je neko došao na forum i napisao ima li kakvih fudbalera mogu im srediti da igraju u prvoj italijanskoj i španskoj primera ligi....

Ako imas solidan MMA rekod ja ti mogu garnatovati mec u bilo kojoj od tih organizacija za manje od 6 mjeseci. ZAr nisi vido kakvih ima kanti sto se bore u Pride i UFC a da ne govorim King of the Cage. Sta ti mislis da moras da budes bog da bi tamo nastupao. Idi na Pride Oficialnu stranicu i vidi kakih ima tamo obicnih boraca i kakav im je MMA rekord. Cak se tamo bori i onaj hravt Cikatic sto ima oko 50god ako se ne varam. Zato nemoj me nasmijavati stare ti. Ima li ikakva utlimate fighting org. u BiH??

Koliko taj fudaler ima godina i gdje igra??????????
pitt

Post by pitt »

Ma papak ba :D:D

nego, fataj se ti nase djecurlije sto igraju za colleges fudbal pa ih uvaljuj u MLS :D
NeKi_LiK

#6 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by NeKi_LiK »

BiHFLEX wrote:Ako imas solidan MMA rekod ja ti mogu garnatovati mec u bilo kojoj od tih organizacija za manje od 6 mjeseci. ZAr nisi vido kakvih ima kanti sto se bore u Pride i UFC a da ne govorim King of the Cage. Sta ti mislis da moras da budes bog da bi tamo nastupao. Idi na Pride Oficialnu stranicu i vidi kakih ima tamo obicnih boraca i kakav im je MMA rekord. Cak se tamo bori i onaj hravt Cikatic sto ima oko 50god ako se ne varam. Zato nemoj me nasmijavati stare ti. Ima li ikakva utlimate fighting org. u BiH??
Branko Cikatić se po MMA pravilima borio 2 puta u životu i to prije 6 godina... mislim da je nakon ovoga ikakva rasprava suvišna jer lupetaš gluposti....
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

pitt wrote:Ma papak ba :D:D

nego, fataj se ti nase djecurlije sto igraju za colleges fudbal pa ih uvaljuj u MLS :D
pitt vjerovatno nisi upoznat sa ovim što priča o MMA (vjerovatno ne znaš ni šta je :D ) ali količina napisanih gluposti je tolika da čisto sumnjam da bi ovaj nekome mogao srediti da igra fudbala i u sopstvenom dvorištu :D...
BiHFLEX

#8 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by BiHFLEX »

NeKi_LiK wrote:
BiHFLEX wrote:Ako imas solidan MMA rekod ja ti mogu garnatovati mec u bilo kojoj od tih organizacija za manje od 6 mjeseci. ZAr nisi vido kakvih ima kanti sto se bore u Pride i UFC a da ne govorim King of the Cage. Sta ti mislis da moras da budes bog da bi tamo nastupao. Idi na Pride Oficialnu stranicu i vidi kakih ima tamo obicnih boraca i kakav im je MMA rekord. Cak se tamo bori i onaj hravt Cikatic sto ima oko 50god ako se ne varam. Zato nemoj me nasmijavati stare ti. Ima li ikakva utlimate fighting org. u BiH??
Branko Cikatić se po MMA pravilima borio 2 puta u životu i to prije 6 godina... mislim da je nakon ovoga ikakva rasprava suvišna jer lupetaš gluposti....
:? Kazem ti idi na Pride Fighting oficijalnu stranicu na Fighters i naces tu Cikaticev Pride i MMA rekord. On je bio u 40tim kad se tamo borio, i kad si vec tu vidi np MMA record i godine od Yoshiaki Yatsu, Tim Catalfo pa mi onda reci koliko je tesko uci u tu org. Po tvome tamo moras biti neki supermen da bi se borio tamo ali ja ti kazem to su malo vise obicni ljudi koi imaju nekog(neki cak imaju skoz slabog) iskustva (ali zato imaju jaja) iz MMA . Uostalom ja neznam sta se tebi ispravdavam ja sam mislio na MMA borce ne na sibicare.

Sto se tice BiH igraca na Univerzitetima 90% grije klupu a toboze sve neki talenti bili u BiH. Slucaj Ibisevic je rijetkost, ali je mali mogao komotno igrati u MLS da je ostao ovdje. Gledao sam ga par puta na Bosnaskim turnirima u STL, CHicagu i Grnad Rapidsu i mali je stvrno fenomen kakve trikove i brzinu sa loptom ima.
NeKi_LiK

#9 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by NeKi_LiK »

BiHFLEX wrote:
:? Kazem ti idi na Pride Fighting oficijalnu stranicu na Fighters i naces tu Cikaticev Pride i MMA rekord. On je bio u 40tim kad se tamo borio, i kad si vec tu vidi np MMA record i godine od Yoshiaki Yatsu, Tim Catalfo pa mi onda reci koliko je tesko uci u tu org. Po tvome tamo moras biti neki supermen da bi se borio tamo ali ja ti kazem to su malo vise obicni ljudi koi imaju nekog(neki cak imaju skoz slabog) iskustva (ali zato imaju jaja) iz MMA . Uostalom ja neznam sta se tebi ispravdavam ja sam mislio na MMA borce ne na sibicare.
Cikatić je K1 borac i osvajač prvog K1 Grand Prix-a, koji se okušao po MMA pravilima kada je sport bio u začetku.

Kroz UFC po kategorijama godišnje se pojavi 20ak boraca u ringu tako da ni Couture, ni Chuck ne uspiju ugurati svoje borce a kamoli ti... mislim smiješno...

Što se tiče Pridea tj DSE-a nijedan nejapanac nema dovoljno jake veze da bi nekome sredio borbe u Pride-u. Mirko Filipović koji je 2-3. HW borac na svijetu ne može srediti nikome iz Nokaut CroCop teama nastup na Prideu, a da možeš ti :roll:...

I da završimo sa ovom nebuloznom raspravom, u BiH imaš par ljudi za koje se može reći da se bave MMA ali nemaju zapažen uspjeh ni na prostoru ex-Yu tako da nemaš šta tražiti...

Nego, idi na http://forum/nokaut.com pa reci i njima da možeš srediti borbe u UFC i Prideu :D... da se ljudi slatko nasmiju, kad već na Sa-X ne kontaju količinu glupetanja koja pišeš :D....
wandy

#10 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by wandy »

NeKi_LiK wrote:

Upravu si!Isto tako moras jakom timu da pripadas kosto su top team ili chute boxe iz Brazila, team qwest ili team punisment ili team oyama iz USA,takada dojo iz Japana.
Mozes kao i crocop da dodes do vrha mma samo treba zapeti :-D
BiHFLEX

#11 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by BiHFLEX »

.
BiHFLEX

#12 Re: Najveci BiH talenti Basket, Fudbal, MMA.

Post by BiHFLEX »

NeKi_LiK wrote:
BiHFLEX wrote:
Cikatić je K1 borac i osvajač prvog K1 Grand Prix-a, koji se okušao po MMA pravilima kada je sport bio u začetku.

Kroz UFC po kategorijama godišnje se pojavi 20ak boraca u ringu tako da ni Couture, ni Chuck ne uspiju ugurati svoje borce a kamoli ti... mislim smiješno...

Što se tiče Pridea tj DSE-a nijedan nejapanac nema dovoljno jake veze da bi nekome sredio borbe u Pride-u. Mirko Filipović koji je 2-3. HW borac na svijetu ne može srediti nikome iz Nokaut CroCop teama nastup na Prideu, a da možeš ti :roll:...

I da završimo sa ovom nebuloznom raspravom, u BiH imaš par ljudi za koje se može reći da se bave MMA ali nemaju zapažen uspjeh ni na prostoru ex-Yu tako da nemaš šta tražiti...

Nego, idi na http://forum/nokaut.com pa reci i njima da možeš srediti borbe u UFC i Prideu :D... da se ljudi slatko nasmiju, kad već na Sa-X ne kontaju količinu glupetanja koja pišeš :D....
Ti ocigledno neznas sta je sport agent mozda to u bih i ne postoi. Nisi svjestan koliko ce imati undercarts 16 aprila Couture vs Liddell i od toga samo mozda pokazu 7-8 borbi na TV. Naravno ako bude dobra borba da ce i nju pokzati kao sto pakazu svaku uzbudljivu prije main eventa, te borbe uopste se ne pokazuju uzivo. I narvano ako se novi borac dobro pokaze da ima moguznost da potpise ugovor da ce se boriti u toj org. (zavisi koliko borbi) ako je kvalifikovan. TI nikad nisi bio uzivo na takvom eventu i samo znas sta vidis na TV. Ovom tipu sto je ima samo dvije izgubljene MMA borbe sigurno je neko sredio da ude u PRide samo zato sto je Japanac a onim ostalim ameriknacima sa losim rekordima sigurno sto su Ameikanaci a ti ako imas solidan MMA rekord kao sto sam rekao u prvom postu ja cu ti srediti zato sto si bosnanac ili albanac ili bilo ko sa solidnim MMA rekordom. Ako to interesuje ja ti mogu dati brojeve telefona od svih organizatora iz svih navedenih org. pa njima daji neke glupe djecije skepticne komentare. JA sam predpostavljao da toga nema u bih zato sam i kao zadnjega napisao i puno vise se koncetrisem na basket ili fudbal. .http://www.pridefc.com/pride2004/fighters/Y/Y05.htm,

P.S. Ko dovodi one losere u KK BOSANU iz amerike, koliko oni placaju godisnje jer ja znam tri puta bolje igrace sa Dvision 1 NCAA a oni nabavljaju neke igrace iz neki divizja i timova za koje nikad nisam cuo pa cak i onaj Williams sa Depaula (Div1) bio novstop povrijden i overweight a sada igra i broi se kao jedan od boljih :-)
Last edited by BiHFLEX on 10/03/2005 23:54, edited 4 times in total.
mrmot

Post by mrmot »

Bolje probaj prodat neke amere Želji i Sarajevu...
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Nemam pojma što se raspravljam jer je količina napisanih gluposti tolika da uopšte ne vidim smisao... Kao prvo svaki event se prikazuje uživo preko PPVa, sa početkom od 6-7 borbi prije borbe večeri.

Dalje, Chutebox, BTT i TQ uspiju jedva progurati 2 svoja borca po eventu a ti kao anonimni wannabe agent bi progurao nekog bosanca. Jesi li svjestan kakve nebuloze valjaš ? I to ništa manje nego možeš srediti borbe i u Pride-u i u UFC-u :D :D.. Mislim... :roll:

I da prekinemo ovdje sa raspravom, kao što već rekoh u BiH trenutno nema materijala za toliko kvalitetnog borca, niti postoji ijedan dokazan MMA borac pa možeš svratiti na http://forum.nokaut.com i ponuditi hrvatima svoje usluge :D...

Što se tiče košarke i fudbala, zar ne bi kao sport agent :roll: trebao da imaš kontakte sa vodećim bh klubovima ili je u današnje vrijeme popularno transfere vršiti preko foruma :D...

Skaut za vrhunske sportiste, samo na Sa-X :D Jebote, ovoga se ni nadrealisti nisu sjetili...

Uzdravlje :D...
Post Reply