Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao fudbaler genije,kao trener ubleha,jedan i jedini
Odmah se sjetim izjave Joachim Löw nakon sto je Njemacka izbacila Argentinu na SP u J. Africi sa 4:1.
"Maradona zna sve sa loptom,ja znam sve o lopti".
Lako bi se moglo primjeniti i na naseg selektora.
mali_milojica wrote:Kao fudbaler genije,kao trener ubleha,jedan i jedini
Odmah se sjetim izjave Joachim Löw nakon sto je Njemacka izbacila Argentinu na SP u J. Africi sa 4:1.
"Maradona zna sve sa loptom,ja znam sve o lopti".
Lako bi se moglo primjeniti i na naseg selektora.
Nije Pape bas tako los. A ako nas odvede - fantastican
respo wrote:pa sta je balack radio u leverkusenu
covjek bio nosilac
al jok on je ubleha jer u celziju nije pokazao nista
Balak bio jedan od glavnih igraca i u Čelziju....inace, životinja od igraca....covjek odveo nikad slabiju Njemacku do finala SP 2002 (Šnajder, Ramelov, Frings, Oliver Nojvil itd mu bili suigraci ) ....i ne znam šta ce uopšte Balakovo ime na ovoj temi
mozes napisati ime al gadjati se imenima samo zato jer igraju recimo za ekipu koju mrzis je da ne kazem sta
ja recimo ne volim real i juve al nikad ne mogu reci iker raul del piero zidane ili neko peti deseti njihovih profila da je ubleha
ja mogu njih pojedinacno volit ili ne volit al im se mora priznati da igraju bolje od vecine
evo recimo ja volim barcu al po meni najvece ublehe su cini mi se bile bas u barci u periodu od 99-e do mozda 2004-e
bogarde dehu i ostali u tom periodu
onda kojekakvi brazilci i ostali juznjaci koji nisu posteno ni igrali tipa keirson caceres mada je ovaj u periodu poslije
onda onaj cickavi odbranu igrao ne mogu se sjetiti imena
cini mi se da je dosao iz zaragoze
povrijedjen je bio oko 2 sezone itd itd
respo wrote:mozes napisati ime al gadjati se imenima samo zato jer igraju recimo za ekipu koju mrzis je da ne kazem sta
ja recimo ne volim real i juve al nikad ne mogu reci iker raul del piero zidane ili neko peti deseti njihovih profila da je ubleha
ja mogu njih pojedinacno volit ili ne volit al im se mora priznati da igraju bolje od vecine
evo recimo ja volim barcu al po meni najvece ublehe su cini mi se bile bas u barci u periodu od 99-e do mozda 2004-e
bogarde dehu i ostali u tom periodu
onda kojekakvi brazilci i ostali juznjaci koji nisu posteno ni igrali tipa keirson caceres mada je ovaj u periodu poslije onda onaj cickavi odbranu igrao ne mogu se sjetiti imena
cini mi se da je dosao iz zaragoze
povrijedjen je bio oko 2 sezone itd itd
Milito. On je dobar,ali stvarno nije imao srece sa povredama.
Mitar Mrkela . Cini mi se sa 17 najskuplji igrac one juge predje u Zvijezdu u prvi tim naravno. Onda samo nesta izgubi se negdje na kraju zvezdine klupe ... ni sada ne znam kak oje na kraju sirotan zavrsio.
NIkad nijedan mladi fudbaler nije bio onako izreklamiran i placen kao on.
stranac2 wrote:Mitar Mrkela . Cini mi se sa 17 najskuplji igrac one juge predje u Zvijezdu u prvi tim naravno. Onda samo nesta izgubi se negdje na kraju zvezdine klupe ... ni sada ne znam kak oje na kraju sirotan zavrsio.
NIkad nijedan mladi fudbaler nije bio onako izreklamiran i placen kao on.
Pokusali su od njega napravit petu Zvjezdinu zvjezdu ali on ocito nije imo kapacitet za to. A tad kad je doveden iz OFK Beograda sve je upucivalo da se radi o novom Dajicu.
Dobar je Mrkela igrac bio ali nije ispunio ocekivanja. U istoj mjeri kao i Husref Musemic. Skupa su ih i doveli, sparili ali nije uspjelo.
Wikipedija, kako se na engleskom kaze ova vrsta igraca ko Mrkela, Tuce i sl?