BHF_Manijak wrote:LSD wrote:Recoba, De la Pena,El Hadji Diouf, Sasa Ilic, Kezman,Denilson,Sytchev, Baros, Lee Bowyer,Nicky Butt,Van der Meyde (ovaj je posebna ubleha od igraca),
Mendieta,Luque (iz Deportiva),Tristan,Jose Mari (Atletico ga uvalio Milanu, velika ubleha od igraca),Pavon,Vicente (dobro njega su i ozljede uništile), Joaquin,Reyes, zatim svi oni "nasljednici Maradone (tipa Ortega, Aimar,
Riquelme,D'Alessandro,Pastore, - sve je to gola ki.ta...za Lamelu je još rano govoriti), Portillo (važio za velikog talenta Reala), Rafael Sobis - auuuuu sjecate li se ove ublehe koju brazilci uvališe Betisu

, Ryan Babel (velika nada holandskog fudbala koje je Benitez maltretirao godinama i na kraju ga uništio igracki), Ben Arfa (bio veci talent u Lyonu i od Benzeme), Krkić, Muhamed Kalon (jedan u nizu Moratijevih promašaja), Kleberson i Djemba Djemba (oni su Fergusonov fail).....možemo do sutra ovako nabrajati.
Hajd brate sve, ali dvojica boldiranih ti je stvarno nidje veze!!!

Cuj Mendieta kita a frajer na ledjima nosio onu generaciju Valencie, beton igrac bio, to sto je preso u tvoju Barcu i tamo nije pruzio adekvatne partije je druga stvar, ali reci za igraca kakav je Mendieta da je ubleha je nidje veze! Riquelme nije mozda svjetska klasa bio, ali sasvim solidan igrac koji je u Villarrealu imao svoj neki vrhunac...To sto on nije bio novi Messi je druga stvar, ali daleko je od ublehe!
Ne znam, tema je fakat otisla u qrac na samom pocetku, kad vidim sta sve ljudi ublehama nazivaju, pitam se gledali ovdje iko utakmice ili samo na osnovu toga sto je na manageru bio beton i talenat pa kasnije se ispostavilo u stvarnom zivotu drugacije, onda zbog toga igraca nazovu ublehom, smijesni ste vi pojedinci majkemi!
Klisnmann ubelha, a sto? To sto je prvi napadac Njemacke bio uz Bierhoffa i prvi napadac Bayerna? Podolski, tacno je da u BAyernu nije uspio, ali evo momak dvije sezone sam na ledjima nosi mrtvi Koln i zabija golove, a i u reprezetnaciji dobre partije pruza.
Druga je stvar ako se nekome ne svidja odredjeni igrac, ali nazivati ga zbog toga ublehom je nidje veze.
Kud ce te dalje kad je i Torres ubleha! Ljudi ko da dvije utakmice godisnje gledaju, a sve lafo ozbiljni diskutanti. Pa onda Veron, jer zaboga nije uspio u Unitedu, a prije toga sto je u Laziu harao jebo to, jel? Pa onda Forlan...Hej tugo moja, ja likova!
Pod prave ublehe idu Bendtner, Dos Santos, Babel, Krkic, Adriano itd...