A ima ih toliko puno....
Najveća šorka na Sa-X forumu
-
The Man
#1 Najveća šorka na Sa-X forumu
Koja tema je po vašem mišljenju izazvala najveću šorku medju forumashima...znači da je bilo najviše svadje i kontroverze
..
A ima ih toliko puno....
A ima ih toliko puno....
-
idic
Nekada davno tema da li treba dozvoliti usvajanje djece homoseksualnim parovima. Samo što tada nije bilo cenzure na forumu. palo je puno teških riječi i uvreda, samo moram sa žaljenjem konstatovati da su tada teme kao i sagovornici puno konstruktivniji i kvalitetniji nego sada. 
-
Grom iz vedra neba
Rizzo Ruza
covjek koji miri, i ne ostavlja nikoga ravnodusnim.

- Lace
neki ne znaju ko je "intelica"...sad je poznata pod nickom LaceBas_ta wrote:Intelicina tema o dijasporcima. Ne sjećam se tačno naslova, ali je bila o dijaspori u ljetnim mjesecima...![]()
- Bas_ta
Ma zato sam i napisala "pravi" nickLace wrote:neki ne znaju ko je "intelica"...sad je poznata pod nickom LaceBas_ta wrote:Intelicina tema o dijasporcima. Ne sjećam se tačno naslova, ali je bila o dijaspori u ljetnim mjesecima...![]()
![]()
i lace se opekla o temu
...sustiglo je od cega je bjezala...al ne u strasnom obliku...vec u nekom lijepom
-
lindjo
svaka tema u kojoj su se ukrstali livadar & jeko, ake & manijak
i svaka moguca kombinacija izmedju pomenutih..nenadjebivo...to je trebalo printati ...suptilni shukovi na sve strane
a sad ...bezze....cenzura je unistila svaku bit,pa i prepoznatljivost ovog foruma
a sad ...bezze....cenzura je unistila svaku bit,pa i prepoznatljivost ovog foruma
-
novel
lindjo wrote:svaka tema u kojoj su se ukrstali livadar & jeko, ake & manijaki svaka moguca kombinacija izmedju pomenutih..nenadjebivo...to je trebalo printati ...suptilni shukovi na sve strane
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
mallena vs. Babsy - Jesam li ljepsa od Dzejle
To za homosex. brakove je bila moja malenkost protiv Dennisa, homica (inace jako pametnog momka ali razmazenog do boli)
Hanibani vs. Brazzo - private problems
Opet ja
i car-x protiv livadica (nadam se da se car sjeca
)
Ali kona ima potpuno pravo kad kaze:
To za homosex. brakove je bila moja malenkost protiv Dennisa, homica (inace jako pametnog momka ali razmazenog do boli)
Hanibani vs. Brazzo - private problems
Opet ja
Ali kona ima potpuno pravo kad kaze:
samo moram sa žaljenjem konstatovati da su tada teme kao i sagovornici puno konstruktivniji i kvalitetniji nego sada