Definitivno najbolji twist ikad vidjen.
Ni na kraj pameti mi takvo rijesenje nije palo.
G E N I J A L N O!!
Koji su po vama neki od najboljih,ludjih, iznenadjujucih iznenadjenja ikada?
Moderator: _BataZiv_0809

Zejnep wrote:Šesto čulo
Apsolutno.Zejnep wrote:Šesto čulo

Odgledao film prije 3-4god. NISAM znao da film ima neki ludi twist,ali čim se ta ženskanijebioofsajd wrote:Niko se ne sjeca The Crying Game
e ja nisam znala. ma ni slutila nisamel sadismo wrote:Odgledao film prije 3-4god. NISAM znao da film ima neki ludi twist,ali čim se ta ženskanijebioofsajd wrote:Niko se ne sjeca The Crying Gamepojavila odmah sam posumnjao. Kad je se saznalo,nije me iznenadilo ni najmanje. Štoviše,bilo je preočito.
A za The Sixth Sense sam(nažalost) znao da film ima brutalan,šokantan kraj. I kad znaš nije teško pogodit.
Sjećam se kad je igrao u Meeting pointu. Čekamo da puste ulazak kad počeše puštati ove od upravo završene projekcije. Tek čuješ u žamoru ***SPOILER*** "a šta oni su svi mrtvi?!".Rampage wrote:The Others iz 2001. godine s Nikol Kidmen, pored ovih koji su već navedeni:
http://www.imdb.com/title/tt0230600/
Film je inače odličan i usput preporuke svima koji nisu gledali![]()
Šteta što u ovu kategoriju spadaju filmovi koji se mogu samo jednom gledati (logično) obzirom da je uglavnom riječ o odličnim i dojmljivim filmovima:)
Ne bih rekao da 7 ima neki twist. Više kao šok. I da,i taj sam predvidio prije kraja.Kataklinger wrote:Meni je twist u Primal Fear bio vrhunski. Ono jedna rečenica od strane Nortona i sjeb....
Usput da i ja spomenem dva vrhunska:
- Se7en
- The Prestige
nijebioofsajd wrote:Niko se ne sjeca The Crying Game