Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Moderator: _BataZiv_0809
- el sadismo
#1 Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Kako i u nazivu teme piše, puno če se SPOILERA pojavit u topicu,ali takva je tema i 2x je dano upozorenje.
Dakle sada ono bitno,koja je po vama smrt u filmu.bila najšokantnija? Kad kažem šokantna, ne mislim na brutalnost,, več na likove koji su neočekivano ubijeni na pocetku,u sredini ili na kraju filma..
Dakle sada ono bitno,koja je po vama smrt u filmu.bila najšokantnija? Kad kažem šokantna, ne mislim na brutalnost,, več na likove koji su neočekivano ubijeni na pocetku,u sredini ili na kraju filma..
- Radar71
#2 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Meni kad odsjekoše glavu Nedu Starku u GOT-u, to mi je baš bilo ono booom
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Vala baš, počne serija i čitavu sezonu glavni lik, kontam bit će tu sve vrijeme u borbi protiv Lannistera, pam otpade glava.Radar71 wrote:Meni kad odsjekoše glavu Nedu Starku u GOT-u, to mi je baš bilo ono booom
I Red Wedding, kad Freyevi ubiju Robba, Catelyn i Talisa.
A od filmova mi sad ništa ne pada na pamet.
- dječak sa šibicama
#4 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Viliam Valas u hrabrom srcu, bio uvjeren da ce neki skoti uletiti i spasiti ga od kasapina
- ultima_palabra
#5 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Mi se ko djeca naložili, film sa Steven Seagalom... frajer umre u prvih 10 minuta filma
- el sadismo
#6 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Ista stvar. Još je Seagal na plakatu filma i uz Russella je drugi glavni glumac. Ali,genijalna ideja ubiti največu akcijsku zvijezdu u prvih 20min. Ne sječam se samo kako je film prošao na kino blagajnamaultima_palabra wrote:
Mi se ko djeca naložili, film sa Steven Seagalom... frajer umre u prvih 10 minuta filma
-
Heller
#7 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Da Segal izgine odma na pocetku moze bit samo dobro po film 
- Saian
#8 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Omar Little

i tackaFor his portrayal of Omar, Michael K. Williams was named by USA Today as one of ten reasons they still love television. The character was praised for his uniqueness in the stale landscape of TV crime dramas and for the wit and humor that Williams brought to the portrayal.[12] Other commentators applauded the many dimensions of the character with his appearances in various story lines as "...a sawed-off shotgun toting terror, a vulnerable jailbird whose life lies in the balance, and a double crossing mastermind who outsmarts Baltimore's biggest drug dealers time and time again."[6] Omar was named as one of the first season's richest characters, not unlike the Robin Hood of Baltimore's west side projects, although his contradictory nature was questioned as a little too strange.[13] The Baltimore City Paper named the character one of their top ten reasons not to cancel the show and called him "arguably the show's single greatest achievement."[14] Little appeared in Comcast's list of TV's Most Intriguing Characters, with the website stating that "no character is more enigmatic and shocking than Omar".[15]
Williams has stated that he feels that the character is well liked because of his honesty, lack of materialism, individuality and his adherence to his strict code.[5] In January 2008 then-presidential candidate Barack Obama told the Las Vegas Sun that Omar was his favorite character on The Wire (which, in turn, is his favorite television show), adding, "That's not an endorsement. He's not my favorite person, but he's a fascinating character."
- MisterNo1
#9 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Mora da je Čak Noris scenaristu stisnuo za vrat.Heller wrote:Da Segal izgine odma na pocetku moze bit samo dobro po film
- Jack Be Nimble
#10 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Drew i Samuel su bili ocekivani, samo je bilo smijesno kada je ajkula pojela Samuela
Ne znam jel bio Samuel ili Travolta, ali Pulp Fiction kada u kolima ubije onoga na zadnjem sjedistu
Ne sjecam se koji je film, ali mislim da je Brad Pitt u jednom smijesno/neocekivano stradao.
I naravno Breaking Bad i Fargo.
Ne znam jel bio Samuel ili Travolta, ali Pulp Fiction kada u kolima ubije onoga na zadnjem sjedistu
Ne sjecam se koji je film, ali mislim da je Brad Pitt u jednom smijesno/neocekivano stradao.
I naravno Breaking Bad i Fargo.
- tranquil
#11 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Kad se Olivera Marković uguši pilećom koskom na početku filma "Mali svet".
Al' bez zajebancije. Onako nešto nisam očekivao u "našem" filmu. Pojavi se žena, rekoh gle, i ona glumi ovdje, dvije minute poslije - paf.
Al' bez zajebancije. Onako nešto nisam očekivao u "našem" filmu. Pojavi se žena, rekoh gle, i ona glumi ovdje, dvije minute poslije - paf.
-
kakavdanakneiskustvu
#12 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
liaar wrote:Vala baš, počne serija i čitavu sezonu glavni lik, kontam bit će tu sve vrijeme u borbi protiv Lannistera, pam otpade glava.Radar71 wrote:Meni kad odsjekoše glavu Nedu Starku u GOT-u, to mi je baš bilo ono booom
I Red Wedding, kad Freyevi ubiju Robba, Catelyn i Talisa.
A od filmova mi sad ništa ne pada na pamet.
da,i meni obje te scene su bas bile ono sokantne
- problemnatravunu
- Manual
#14 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Burn after reading - Kad Brad Pita Clooney roknu na pola filma
-
Sydnor
#15 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
DiCaprio u Departedu, bez ikakve sumnje. Sve normalno, otvori se lift i alajhmanet u sekundi.
- bingov buraz
#16 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Hey remember me, Benny Blanco from the Bronx?
-
Officer Crabtree
#17 Re: Najšokantnija,neočekivanija filmska smrt! SPOILERI!
Hoffa, naravno.
Departed, Leo, za mene to je bilo ono wtf
Departed, Leo, za mene to je bilo ono wtf