Najseksi...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
porCelaiN
meni je pravo seksi kad frajer zna da pleše... poznato je da žene ples povezuju sa seksom , tako da ..
jednom sam imala takav trenutak..onako mrak u klubu, neka seksi muzika , mi pripijeni jedno uz drugo.. znao je dobro da mrda..
mislim da smo nalozili citavu kafanu plesom.. svi su omađijano gledali u nas.. mi izgubili pojam o svemu..
- Bumbar
upravo takoxygirl wrote:kako ne kontate razliku izmedju nabildanog i lijepo gradjenog frajera... ovo prvo je pacenika ovo drugo se dobije uz malo pomoci majke prirode plus koji sat sedmicno vjezbanja sto je ok, usput i zdravo... pa i zene treniraju pobogu, valja celulit rastjerati a da se vecera ne izbaci
-
idic
Šta misliš koliko sati u prosjeku svaka djevojka - žena potroši na dotjerivanje minimum sat vremena svaki dan. Kad tome dodaš frizera, kozmetičara, pedikera, manikera, depilaciju ( koja užasno boli ) to ispadne mnogo više nego što bilo koji muškarac provede u teretani.car-x wrote:da bi se izgledalo ko ovi vasi "prirodni" muskarci treba vjezbati otprilike 2-3 sata 4 puta sedmicno i tako godinama..idic wrote:Kako ne kontaš razliku care, nabildani muškarci izgledaju kao napuhani baloni, ruka im izgleda ko teleći but. Prodno jake i mišićave ruke su lijepo izvajane, mišići se lijepo ocrtavaju.
Žena odmah pomisli kako je lijepo naći se u zagrljaju i onda ti padne mrak na oči.![]()
jedina razlika u poredjenju sa guvernerom je sto ovi "prirodni" ne piju puno proteina.. tek onako malo, za "prirodno" oblikovanje..
Sem toga ovaj je loš primjer, ašćare je i on nabildan, nisam mogla na brzinu pronaći neku adekvatnu sliku.
Znate i vi sami na šta se ženske pale i to obilato koristite jel tako ?
-
remake
car-x: da mi je da mi ovo neko objasni.. mogu li ramena biti snazna, a da na njima nema misica, jer sumnjam da se pale na nekog zilavog, koji je uistinu snazan, a mrsav - ovakvi muskarci su tipicni za ruralne predjele BiH..[/quote]
nisi u pravu care, ima ih visokih, mrsavih a ujedno i jakih ramena... a nisu ruralci... kunem se...
nisi u pravu care, ima ih visokih, mrsavih a ujedno i jakih ramena... a nisu ruralci... kunem se...
-
crazybitch
yes...yes YEAAHBrega wrote:crazybitch wrote:najseksi je kad partner/ka dodje...pogleda te u oci.....uhvati te za ruku....izvuce iz guzve i odvede na neko posebno mjesto
![]()
![]()
U Ameriku ili Kanadu , na primjer![]()
-
Bloody_Mary-Sue
joj frke oko ruku i misica 
meni su prirodne ruke taaako ok
al prirodne, ne kao kod onih ''prirodnih'' manekena na retusiranim fotografijama...
nadlaktica, kad se ukaze misic malo ili ako je stalno ukazan, jos bolje, to je za mene tipicna muska ruka, bez proteina i sati u teretani, ima ih takvih, nadarenih, ma kakva teretana, mrsko im se kretat
a sto se tice ruku, misic iznad lakta malo ispod ramena sa strane, nije to bas nadlaktica al ne znam kako se zove...
a objasnjavam ko da cete fulit ccc
ispruzis ruku, zategnes i malo ko saraf prema sebi zavrtis i eto tog misica...
a postupci, hmmm malo malo pa ja kosu ili cuponje spominjem
ne mora bit puno duga al da mogu rukom proc...
meni su prirodne ruke taaako ok
nadlaktica, kad se ukaze misic malo ili ako je stalno ukazan, jos bolje, to je za mene tipicna muska ruka, bez proteina i sati u teretani, ima ih takvih, nadarenih, ma kakva teretana, mrsko im se kretat
a sto se tice ruku, misic iznad lakta malo ispod ramena sa strane, nije to bas nadlaktica al ne znam kako se zove...
a postupci, hmmm malo malo pa ja kosu ili cuponje spominjem
-
inspire_me
Ja mislim da je archbishop jedion potrefila temu, bilo je bezbroj tema sta je najsexy kod muskaraca/zena, mislim da se ovdje ipak radilo o postupcima.archbishop wrote:Najseksi? To valjda ovisi i od toga u kojem sam ja raspolezenju.
Dosada, naj potezi, kad navrati po mene s posla i u autu pokushaji da se oslobodi kravate, znate kako to ide, malo je povuce naprijed, pa ono kao odvezivanjezatezanje
![]()
- i kad u pola razgovora koji tece na bosanskom kaze "a sto si, kako se ono kaze...tako modest"![]()
Npr. kad te pred drustvom pohvali kako pravis mrak palacinke, ali ljubomorno cuva recept
-
rumenko
vrlo interesantna tema.....posto moja draga ustaje prije mene na posao...otprilke pola sata... onda sam.... pogotovo u zadnje vrijeme...sasvim slucajno primjetio....da je veoma sexi pratiti je kako se oblaci i sminka....tako ja..ispocetka ono hinjski i preko oka pratim...dok me nije skontala...e kako me skontala sad me pocela izazivati...pa lafo trazi sta bi obukla po pola sata...normalno za to vrijeme je u njenim boxericama koje su nenormalno sexy....gore il' grudnjak il' da izvinete nista.....cak zna da mi izvede i striptiz sto dovodi do dizanja jorgana na visinu oko 28 cm ....tako da nam se u zadnje vrijeme cesce desava 'sabahudin'(sex u sabah)....ili u RS 'zoran'(sex u zoru)...nego onaj vecernji....
-
jace
ma sta se zalis ...ujutro i jeste najljepserumenko wrote:vrlo interesantna tema.....posto moja draga ustaje prije mene na posao...otprilke pola sata... onda sam.... pogotovo u zadnje vrijeme...sasvim slucajno primjetio....da je veoma sexi pratiti je kako se oblaci i sminka....tako ja..ispocetka ono hinjski i preko oka pratim...dok me nije skontala...e kako me skontala sad me pocela izazivati...pa lafo trazi sta bi obukla po pola sata...normalno za to vrijeme je u njenim boxericama koje su nenormalno sexy....gore il' grudnjak il' da izvinete nista.....cak zna da mi izvede i striptiz sto dovodi do dizanja jorgana na visinu oko 28 cm ....tako da nam se u zadnje vrijeme cesce desava 'sabahudin'(sex u sabah)....ili u RS 'zoran'(sex u zoru)...nego onaj vecernji....
-
rumenko
pa jace mogu ti reci...jutarnji mi se sve vise svidja...nisam ga nesto puno praktikov'o....dok me mala nije izazvala....jer ono spremas se za posao itd....al' mogu ti reci djelije osvjezavajuce...poslije toga pod tus i na poslu budem k'o nov...(iako sam polovan al'ne dam se)...
-
ma_zdraoooo
Meni je sexy kad treba kaze: "Haj da gledamo tekmu zajedno"
Ma ne mere biti sexije da ga ebes
Ma ne mere biti sexije da ga ebes
- kriticarka_nikova
Ti se samo mozes sresti na ovakvim temama.Monter wrote:sjecam se onog ljetnog dana na Uni. izlezavali se mi na sedrama, a ona onako naslonjena ledjima na sedru izbacila iz vode samo onaj svoj brezuljak i one tvrde sise......
eeeeee
kako je to sexi i jebozovno bilo.![]()
znala je da je posmatram, a ko fol nema pojma ....