Najseksi...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ding-dong
#1 Najseksi...
Sta je najseksi postupak ili stvar kod suprotnog pola? Jedva cekam odgovore, da vidimo na sta se sve loze posjetiteljke i posjetioci sa-x

- Meshtar
A to?? Ahaaaaaaaaaaaaanais_nin wrote:meni je pravo seksi kad mi frajer skloni kosu s lica, onako nesvijesnoinace svi spontani dodiri po kosi su mi seksi
sad skontah, ma meni je zakon kada žena jednostavno zna...i samo me pogleda, i onda i ja sve znam (i sve se zamagli)
- kriticarka_nikova
kad tisina progovori........Meshtar wrote:A to?? Ahaaaaaaaaaaaaanais_nin wrote:meni je pravo seksi kad mi frajer skloni kosu s lica, onako nesvijesnoinace svi spontani dodiri po kosi su mi seksi
sad skontah, ma meni je zakon kada žena jednostavno zna...i samo me pogleda, i onda i ja sve znam (i sve se zamagli)![]()
- cHupjahalic@
Najsexy je kad nesto pricam frajeru i kad se on zbuni i ne zna sta da kaze od leptirica u stomaku, pa laganice spusti svoj pogled na asfalt ili kakvu travku u blizini.

-
ding-dong
Meshtar wrote:Operacija uspjela, pacijentu izvađen smisao za humor...trajno.ding-dong wrote:ebote jesi bukvalan, jos ti treba crtati.Meshtar wrote:čuj šta je najseksi postupak??
Hidroliza![]()
![]()
![]()
de malo formuliši ovo...
drago mi je da si konacno saznao svoju dijagnozu. mozda vremenom i naucis zivjeti sa tim.
- cHupjahalic@
black wrote:ostala su samo sjecanjacHupjahalic@ wrote:Najsexy je kad nesto pricam frajeru i kad se on zbuni i ne zna sta da kaze od leptirica u stomaku, pa laganice spusti svoj pogled na asfalt ili kakvu travku u blizini.![]()
Pa i sad se moj zagleda u travku kad ga ja zamolim.
-
ding-dong
drago mi je da si se konacno nasao u pravom okruzenju sa sebi slicnim i da ti tamo prija. uzivaj u ostatku radne terapije.Meshtar wrote:ludnica super, trebao bi probati jednom, imaš i operaciju sujete, pa nek ti i to isčupaju...živioding-dong wrote:okej. samo nek napreduje ta radna terapija u ludnici.Meshtar wrote:hej ti si naš idol...hajde sad bježi...radimo!!!
-
micika
cHupjahalic@ wrote:black wrote:ostala su samo sjecanjacHupjahalic@ wrote:Najsexy je kad nesto pricam frajeru i kad se on zbuni i ne zna sta da kaze od leptirica u stomaku, pa laganice spusti svoj pogled na asfalt ili kakvu travku u blizini.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i sad se moj zagleda u travku kad ga ja zamolim.![]()
![]()
Black,cujes li ti ovo
-
remake
ding-dong wrote:drago mi je da si se konacno nasao u pravom okruzenju sa sebi slicnim i da ti tamo prija. uzivaj u ostatku radne terapije.Meshtar wrote:ludnica super, trebao bi probati jednom, imaš i operaciju sujete, pa nek ti i to isčupaju...živioding-dong wrote: okej. samo nek napreduje ta radna terapija u ludnici.
HEJ VAS DVOJICA, VRATITE SE TEMI...
- cHupjahalic@
@black Ublazuj bolove i muke jadnicama.micika wrote:cHupjahalic@ wrote:black wrote: ostala su samo sjecanja![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i sad se moj zagleda u travku kad ga ja zamolim.![]()
![]()
![]()
![]()
moj je vazda zagledan u sve sem u mene
![]()
![]()
![]()
Black,cujes li ti ovo![]()