imaju i arhitekTice...ali u sebi...maccarona wrote:ma arhitekte imaju nesto![]()
na sebi
gluho bilo
Najseksi profesije....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
@Harrys Otkud tebe pa puc po doktorima?
sexolozima isto nista ne fali.... ja
mislim.
sta velis ti gdjice @anais?
sexolozima isto nista ne fali.... ja
- cHupjahalic@
Sta imas protiv cistaca koji rade unutra?jace wrote:cistaci ulica...uvijek suncem opaljeni![]()
![]()
Mene jedan cistac svako jutro kad dolazim na posao fino pozdravi. To je ono bas nekako
- anais_nin
ne fali, ne fali, samo ima viskacHupjahalic@ wrote:@Harrys Otkud tebe pa puc po doktorima?![]()
![]()
sexolozima isto nista ne fali.... jamislim.
![]()
![]()
a sto medicinske sestre kod nas nisu nimalo sexy?
- anais_nin
ja kod nas nisam jos susrela ni jednu sexyHarrys wrote:A ko kaze da nisu.Pitaj doktore.anais_nin wrote:
a sto medicinske sestre kod nas nisu nimalo sexy?![]()
![]()
Chupka ce se sigurno sloziti sa mnom.![]()
-
mr__bosnjak
Biseksualac!idic wrote:Za žene konobarica, al da izgleda odprilike ovako
za muškarce ginekolog, al da izgleda ovako nekako
Inace pjevacice!
-
mosor1
Joj, da, odojkasice! Moj omiljeni sport.passenger wrote:odojkasice. sve a narocito one koje se bave profesionalno tim sportom. supersexy su.

I jos svakako nagometacice, bludbalerke, klosarkasice, rukometacice... Ima li ko da stavi sliku jos koje profesionalne odojkasice?
- vatrogasac
....iskustveno iliti a posteriori....khm...khm.....u pravu si......anais_nin wrote:otela si mi misao iz glavecHupjahalic@ wrote:I vatrogasci su njam njam.anais_nin wrote: potpisujemodmah ti dodje da kakav zlocin pocinis
![]()
mislim da su oni ipak i ispred pilota i ispred policajaca
![]()
- vatrogasac
....nije valjda da mi ne vjerujete....sjedim ja neki dan u tramvaju u uniformi, a do mene dama.....boli glava.....reče ona 'vatrogasac'.....ja 'ha'....ona 'imaš aparat, sva gorim'vatrogasac wrote: ....iskustveno iliti a posteriori....khm...khm.....u pravu si......
-
Kwaheri
i sta bi?vatrogasac wrote:....nije valjda da mi ne vjerujete....sjedim ja neki dan u tramvaju u uniformi, a do mene dama.....boli glava.....reče ona 'vatrogasac'.....ja 'ha'....ona 'imaš aparat, sva gorim'vatrogasac wrote: ....iskustveno iliti a posteriori....khm...khm.....u pravu si......
-
Stari
Ja bih se vrlo rado izjasnio po ovom pitanju ...ali imam stanovitih hm...jezickih problema. Neznam naime kako se zove zenska pripadnica buregdzijske struke. Mislim ono zena koja radi u buregdzinici i slaze & peche bureke. Muskarac te struke je , to znam, buregdzija...i oni mi u pravilu nisu sexi...ali kakose kaze za zensku koja radi isti pozao kao i buregdzija...onako u bijeloj kecelji sa pregacom. Je li ...Buregdzijanerka?
Eh bas ona. Sanjam i mastam je godinama (decnijama)
Eh bas ona. Sanjam i mastam je godinama (decnijama)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Zove se Aida ili Alma, Nagibova kcerka - Buregdzinica "Kod Nagiba" na Malti
:D