Uskoro mi je rodjendan i zelim provesti prelijepu vecera sa svojom djevojkom na nekom bas posebnom i romanticnom mjestu
Unaprijed hvala, pozz.
Moderator: anex
Neelix wrote:ne znam jel najromanticnije, ali definitivno bi trebao provjeriti piceriju Romansa u Nedzaricimamislim na onaj dio sa separeima. Romanticno, tiho, kulturno...jedino sto sam cuo da ga neki krimos drzi
ja odem obicno u takvim prilikama sa hanumom tamo
Šta je jadan napravio?semmy wrote:za mene je bilo najromanticnije kad mi je sadasnji suprug a tada decko spremao veceru za nas dvoje...od dnevne je napravio tako romantican ambijent.... sto sa crvanim stolnjakom, svijece, ruze i svijecice po cijeloj sobi ispisano volim te, lagana muzika...iiiiiii
pusti masti na volju...po meni je to bilo romanticnije i sladje od bilo kojeg restorana u gradu....
Ako im je ambijent kao stranica, ne isplati se ici...Dori wrote:Pokusaj http://www.noovi.ba
Eborg wrote:Šta je jadan napravio?semmy wrote:za mene je bilo najromanticnije kad mi je sadasnji suprug a tada decko spremao veceru za nas dvoje...od dnevne je napravio tako romantican ambijent.... sto sa crvanim stolnjakom, svijece, ruze i svijecice po cijeloj sobi ispisano volim te, lagana muzika...iiiiiii
pusti masti na volju...po meni je to bilo romanticnije i sladje od bilo kojeg restorana u gradu....
Ma stranica jeste losa...uopste ne docara onu pravu sliku....law2 wrote:Ako im je ambijent kao stranica, ne isplati se ici...Dori wrote:Pokusaj http://www.noovi.ba
Eborg wrote:Šta je jadan napravio?semmy wrote:za mene je bilo najromanticnije kad mi je sadasnji suprug a tada decko spremao veceru za nas dvoje...od dnevne je napravio tako romantican ambijent.... sto sa crvanim stolnjakom, svijece, ruze i svijecice po cijeloj sobi ispisano volim te, lagana muzika...iiiiiii
edistizu wrote:Ako imaš vremena, i ako si nepopravljivi romantičar, uradi sljedeće.
Izaberi lokaciju i vrijeme : prijedlog-mala žuta tabija kada mrak krene da pada
Večera:skuhaj sam po mogućnosti ako umiješ,ako ne,potraži pomoć,važno je da se potrudiš
Pripremi lokaciju:treba ti tepih (vidi spot hari mata hari za pjesmu kad jesen zamuti . . .),stol i stolice,stolnjak i svijeće.što više svijeća to bolje,CD Player da pustiš tihu romantičnu muziku itd itd, pusti maštu da radi . . .
Pomoć:obrati se prijateljima, nije sramota, ne možeš sve sam, važno je da uspiješ u namjeri,treba neko da ti pomogne da sve to dođe na svoje mjesto . . .
Ako znaš da pleseš, još bolje . . .
Jednom si mlad, kakvi restorani, to nije romantika, to je šablon, nema tu truda, to se samo plati za ugođaj, to svi mogu,to zaboravi,intimno mjesto je prava ideja, moj prijedlog vidiš gore iznad pa izvoli, ako možeš . . .
Sretno . . .
Gril Otrov i lagano se uputis prema Zmajevcu ima klupa sjedete i jedete usput gledate prelejepo Sarajevohitman05 wrote:... naravno mozete napisati i u drugim nasim gradovima
Uskoro mi je rodjendan i zelim provesti prelijepu vecera sa svojom djevojkom na nekom bas posebnom i romanticnom mjestuZnate na sta mislim, neki intimni kutak samo za dvoje, naravno podrazumjeva se da je kulturno mjesto sa dobrom muzikom i uslugom da upotpuni atmosferu
Molim Vas djevojke, pomagajte
(djevojke znaju najbolje
).
Unaprijed hvala, pozz.
edistizu wrote:Ako imaš vremena, i ako si nepopravljivi romantičar, uradi sljedeće.
Izaberi lokaciju i vrijeme : prijedlog-mala žuta tabija kada mrak krene da pada
Večera:skuhaj sam po mogućnosti ako umiješ,ako ne,potraži pomoć,važno je da se potrudiš
Pripremi lokaciju:treba ti tepih (vidi spot hari mata hari za pjesmu kad jesen zamuti . . .),stol i stolice,stolnjak i svijeće.što više svijeća to bolje,CD Player da pustiš tihu romantičnu muziku itd itd, pusti maštu da radi . . .
Pomoć:obrati se prijateljima, nije sramota, ne možeš sve sam, važno je da uspiješ u namjeri,treba neko da ti pomogne da sve to dođe na svoje mjesto . . .Ako znaš da pleseš, još bolje . . .
Jednom si mlad, kakvi restorani, to nije romantika, to je šablon, nema tu truda, to se samo plati za ugođaj, to svi mogu,to zaboravi,intimno mjesto je prava ideja, moj prijedlog vidiš gore iznad pa izvoli, ako možeš . . .
Sretno . . .
Ma.Le.Na wrote:4 sobe gosp. Safije je jako lijepo mjesto