Mala Tabija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

evo ti malo jasnija fotkaoridjidji wrote:Postajte slike takvoga mjesta i kraci opis za one koje mozda nisu bili tu.
Mala Tabija

meni se nije dalo photoshopirat jeblack wrote:evo ti malo jasnija fotkaoridjidji wrote:Postajte slike takvoga mjesta i kraci opis za one koje mozda nisu bili tu.
Mala Tabijanadam se da se ne ljutis sto sam je pokusao popraviti
![]()
nije tema indija vec sarajevomirz_a wrote:
Kowalam India !
Zar ovo nije na Topu ?oridjidji wrote:Postajte slike takvoga mjesta i kraci opis za one koje mozda nisu bili tu.
Mala Tabija
pa mala i velika tabija ... mala top, velika bijelaterra_incognita wrote:Zar ovo nije na Topu ?oridjidji wrote:Postajte slike takvoga mjesta i kraci opis za one koje mozda nisu bili tu.
Mala Tabija
cyprus wrote:Ja mislim da svaki dio grada može biti romantičan...
slazem se i dodajem, stari grad Ljubljana... i to gore, park, a ni dole nije lose, posebno nocuUna ragazza wrote:Meni Sarajevo ne spada ama bas nikako u romanticne gradove, bez obzira koliko je neko zaljubljen...
Sta je romanticno - Tabija, Vilsonovo, Vrelo Bosne?? Ne znam vala, meni se ne moze uporedit sa gornjim gradom, zrinjevcem ili kalemegdanom...
Ja velike mudrosti i bogatstva otici do zg-a ili bg-a...zagreb sam bas pozelila, on ima ono nesto definitivno...Sarajevski_Marlboro wrote:Ima se može se
Eh sad ti poredis dva grada koji su u ravnici sa gradom koji je u dolini izmedju par planinaUna ragazza wrote:Meni Sarajevo ne spada ama bas nikako u romanticne gradove, bez obzira koliko je neko zaljubljen...
Sta je romanticno - Tabija, Vilsonovo, Vrelo Bosne?? Ne znam vala, meni se ne moze uporedit sa gornjim gradom, zrinjevcem ili kalemegdanom...
Pa meni nema nista ljepse nego kad s nekim koga volim naslonjenih glava na ramenima pogledam Sarajevo sa nekih od njegovih obliznjih vrhova...Sarajevski_Marlboro wrote:Buhaha,evo crkoh od zavisti za Zagrebom i Beogradom![]()
Ovo moje se odnosilo na tvoje poimanje Sarajeva kao neromantičnog.
Sve sam ih obišla i sve znamoridjidji wrote:Pa meni nema nista ljepse nego kad s nekim koga volim naslonjenih glava na ramenima pogledam Sarajevo sa nekih od njegovih obliznjih vrhova...Sarajevski_Marlboro wrote:Buhaha,evo crkoh od zavisti za Zagrebom i Beogradom![]()
Ovo moje se odnosilo na tvoje poimanje Sarajeva kao neromantičnog.
Jesi ti objektivan imalo??oridjidji wrote:Eh sad ti poredis dva grada koji su u ravnici sa gradom koji je u dolini izmedju par planinaUna ragazza wrote:Meni Sarajevo ne spada ama bas nikako u romanticne gradove, bez obzira koliko je neko zaljubljen...
Sta je romanticno - Tabija, Vilsonovo, Vrelo Bosne?? Ne znam vala, meni se ne moze uporedit sa gornjim gradom, zrinjevcem ili kalemegdanom...![]()
jos pored toga poredis dva grada koji su mnogo vece povrsine od Sarajeva. nebih reko da ces u ZG ili BG vidjeti sto u Sa imas vidjeti u sto metara, toliko sarenilosti na tako malom prostoru se nesrece u puno gradova svijeta ...
Sto se tice romanticnosti ni Sarajevu ih ne manjka... Od rimskog mosta, Vrela Bosne, hotelskog kompleksa na Ilidzi, Vilsonovog, Tabije, pa bivseg parka Cara Dusana, spomenika na Vracama, Bembase, Kozije cuprije, Zmajevca ... dosta ima lijepih i romanticnih mjesta... Vjerujem da ih ima jos za pobrojati, al mi isti nepadaju trenutno napamet...
Sarajevo kao grad ima sareno kulturno nasljedje i dosta mjesta na koje su i same Sarajlije zaboravili, a do kojih je nekada lijepo prosetati i biti dio tih mjesta...