Najprljaviji grad u BOSNI PONOSNOJ a i u Hercegovini takodje
-
BISCANIN2
#1 Najprljaviji grad u BOSNI PONOSNOJ a i u Hercegovini takodje
Evo i snijeg se otopio prljavštine na sve strane ,kessa, limenki,pijeska za posipanje i rupa po cestama svud okolo nas .
Hajte da vidimo koji će grad se okititi titulom .
Predlažem Bihać :centar i i uže gradsko jezgro čisto , dalje prljavije ,dok u stambenim naseljima katastrofa nešto poput hirošime .
Prigradska naselja krcata tovarima koji nokom ne trbaju i divljim deponijama , rupe na svakom metru asfalta .
Hajte da vidimo koji će grad se okititi titulom .
Predlažem Bihać :centar i i uže gradsko jezgro čisto , dalje prljavije ,dok u stambenim naseljima katastrofa nešto poput hirošime .
Prigradska naselja krcata tovarima koji nokom ne trbaju i divljim deponijama , rupe na svakom metru asfalta .
-
buhtelj
Nedavno sam bio u BIH.... osobno mislim da je to totalna katastrofa nenormalno je sve prljavo i sjebane ulice, parkovi, rijeke, "gradovi"... zbilja kao da bih stigao na Sandjak ili Abaniju ali 1970.... Ruku na srce ali daleko ruznije, neurbanije i bezuskusno "izgradjene" i prljavije drzave tesko mozes da vidis... Kada predjes CRO granicu i udjes u BIH imas feeling da si jednostavno na javnom odlagalistu EUROPSKOG SMECA I SMRADA...
Zalostno.......
Zalostno.......
-
Panasonic
Eh dobro da si mi to rekao, meni kad udjem u "CRO" najprljavije. alisvako imasvojemisljenjebuhtelj wrote:Nedavno sam bio u BIH.... osobno mislim da je to totalna katastrofa nenormalno je sve prljavo i sjebane ulice, parkovi, rijeke, "gradovi"... zbilja kao da bih stigao na Sandjak ili Abaniju ali 1970.... Ruku na srce ali daleko ruznije, neurbanije i bezuskusno "izgradjene" i prljavije drzave tesko mozes da vidis... Kada predjes CRO granicu i udjes u BIH imas feeling da si jednostavno na javnom odlagalistu EUROPSKOG SMECA I SMRADA...
Zalostno.......
- Kurt_Kombajn
...ako si kakvocom svoga teksta htio dati primjer sta je smece i smrad, onda si zasigurno uspio...buhtelj wrote:Nedavno sam bio u BIH.... osobno mislim da je to totalna katastrofa nenormalno je sve prljavo i sjebane ulice, parkovi, rijeke, "gradovi"... zbilja kao da bih stigao na Sandjak ili Abaniju ali 1970.... Ruku na srce ali daleko ruznije, neurbanije i bezuskusno "izgradjene" i prljavije drzave tesko mozes da vidis... Kada predjes CRO granicu i udjes u BIH imas feeling da si jednostavno na javnom odlagalistu EUROPSKOG SMECA I SMRADA...
Zalostno.......
-
Prenj
Da ne zivis mozda na vrhu Treskavice?Panasonic wrote:Eh dobro da si mi to rekao, meni kad udjem u "CRO" najprljavije. alisvako imasvojemisljenjebuhtelj wrote:Nedavno sam bio u BIH.... osobno mislim da je to totalna katastrofa nenormalno je sve prljavo i sjebane ulice, parkovi, rijeke, "gradovi"... zbilja kao da bih stigao na Sandjak ili Abaniju ali 1970.... Ruku na srce ali daleko ruznije, neurbanije i bezuskusno "izgradjene" i prljavije drzave tesko mozes da vidis... Kada predjes CRO granicu i udjes u BIH imas feeling da si jednostavno na javnom odlagalistu EUROPSKOG SMECA I SMRADA...
Zalostno.......
Jos samo na takvim mjestima nema smeca.
Pogana vlast - prljava drzava
-
Jaranuopancima
Srbac, srbinje... hary....hary wrote:Srbac,Srbinje.Imena prljava...
-
Panasonic
U Minhenu i Stutgartu nasli neke cestice fine prasine - ima ih previse. Ljudi u Njemackoj zbog toga umiru (cini mi se oko 45000 godisnje)Fair Life wrote:A tek kad predjes granicu Slovenije... ili kad udjes u EU. Moras nos zacepiti.Panasonic wrote:Eh dobro da si mi to rekao, meni kad udjem u "CRO" najprljavije. alisvako imasvojemisljenje
Cujemo li se profesore ?
-
baja_honolulu
kakanj naprimjer,
ko dade ovakvo ime mjestu?
ko dade ovakvo ime mjestu?
-
Katarina Velika
Pa zaobidji je u sirokom luku, idi u srbiju ili tursku mozda ces se prijatnije osjecatiPanasonic wrote:Eh dobro da si mi to rekao, meni kad udjem u "CRO" najprljavije. alisvako imasvojemisljenjebuhtelj wrote:Nedavno sam bio u BIH.... osobno mislim da je to totalna katastrofa nenormalno je sve prljavo i sjebane ulice, parkovi, rijeke, "gradovi"... zbilja kao da bih stigao na Sandjak ili Abaniju ali 1970.... Ruku na srce ali daleko ruznije, neurbanije i bezuskusno "izgradjene" i prljavije drzave tesko mozes da vidis... Kada predjes CRO granicu i udjes u BIH imas feeling da si jednostavno na javnom odlagalistu EUROPSKOG SMECA I SMRADA...
Zalostno.......
-
Prenj
Ma ja, neka nama naseg dragog smeca, a nek Svabe crknu od prasine.Panasonic wrote:U Minhenu i Stutgartu nasli neke cestice fine prasine - ima ih previse. Ljudi u Njemackoj zbog toga umiru (cini mi se oko 45000 godisnje)Fair Life wrote:A tek kad predjes granicu Slovenije... ili kad udjes u EU. Moras nos zacepiti.Panasonic wrote:Eh dobro da si mi to rekao, meni kad udjem u "CRO" najprljavije. alisvako imasvojemisljenje
Cujemo li se profesore ?
- CROCOP
Kakva drzava takva i kultura zivljenja. Na Mari(ji)n(om) dvoru, ako pokusate uci u bilo koju od zgrada kroz ulaz iz dvorista, imate 99% sanse da vas lakse a bome i teze (ovisi ako je dan odvozenja kabastog otpada) ozljedi objekat iz zraka, bacen s nekog od prozora. Uostalom, to je mozda samo u Centru????
Drugi gradovi me trenutno ne zanimaju, jer mislim da je najvaznije prvo srediti ispred svoje kuce pa tek onda ic' dalje, ali Sarajevo je definitivno ruglo...
A sto se tice onoga sto je netko maloprije spomenuo da kad se predje granica sa CRO, dobije se osjecaj da se uslo ne znam gdje, mislim da i nije puno pogrijesio. Primjer, granicni prijelaz Bosanski Brod! Onog momenta kad udjete u B. Brod imate osjecaj da ste usli u tamni vilajet, ovaj put mislim cisto s ekoloskog stanovista, ne uzimajuci u obzir table poput Welcome to RS i materijale slicnog porijekla... A onda od Broda, preko Dervente, Doboja, Maglaja, Zenice do Sarajeva pa ljudi isto kao da vozite kroz jedno veliko odlagaliste smeca. Samo pogledajte obale Bosne (rijeke). Mislim da mozete naci vecinu dijelova za sve Koncarove, Obodin i ine shporete, dijelove za ficu, stojadina i sl. ukljucujuci i citave karoserije. A o PVC ambalazi da i ne govorimo, neako je vec sazivila s prirodom :-(
A sto se tice Njemacke i ostalih EU zemalja pa cak i Hrvatske mislim da je sasvim bespotrebno to uopce dovodit u pitanje. 100% znam da ako nista drugo, nigdje u HR nema onakvog prizora poput Bosne (rijeke). I da napomenem, NITI U JEDNOM dijelu ovog teksta ne aludiram niti provlacim neki nacionalni ili bilo koji drugi slican momenat nego iskljucivo EKOLOSKI (ovo je za one sto ce udarit po nacionalnom ili patriotskom osnovu).
Stoga, umjesto sto onog "sandjakliju" napadate osjecajuci neku CRO prijetnju, promislite i vidite stvarno gdje i kako zivite...
Drugi gradovi me trenutno ne zanimaju, jer mislim da je najvaznije prvo srediti ispred svoje kuce pa tek onda ic' dalje, ali Sarajevo je definitivno ruglo...
A sto se tice onoga sto je netko maloprije spomenuo da kad se predje granica sa CRO, dobije se osjecaj da se uslo ne znam gdje, mislim da i nije puno pogrijesio. Primjer, granicni prijelaz Bosanski Brod! Onog momenta kad udjete u B. Brod imate osjecaj da ste usli u tamni vilajet, ovaj put mislim cisto s ekoloskog stanovista, ne uzimajuci u obzir table poput Welcome to RS i materijale slicnog porijekla... A onda od Broda, preko Dervente, Doboja, Maglaja, Zenice do Sarajeva pa ljudi isto kao da vozite kroz jedno veliko odlagaliste smeca. Samo pogledajte obale Bosne (rijeke). Mislim da mozete naci vecinu dijelova za sve Koncarove, Obodin i ine shporete, dijelove za ficu, stojadina i sl. ukljucujuci i citave karoserije. A o PVC ambalazi da i ne govorimo, neako je vec sazivila s prirodom :-(
A sto se tice Njemacke i ostalih EU zemalja pa cak i Hrvatske mislim da je sasvim bespotrebno to uopce dovodit u pitanje. 100% znam da ako nista drugo, nigdje u HR nema onakvog prizora poput Bosne (rijeke). I da napomenem, NITI U JEDNOM dijelu ovog teksta ne aludiram niti provlacim neki nacionalni ili bilo koji drugi slican momenat nego iskljucivo EKOLOSKI (ovo je za one sto ce udarit po nacionalnom ili patriotskom osnovu).
Stoga, umjesto sto onog "sandjakliju" napadate osjecajuci neku CRO prijetnju, promislite i vidite stvarno gdje i kako zivite...
- libertyBiH
slazem se sa copom.......................
Za neke ovde treba dodatno doskolovavanje kako i dje bacati smece i drzati okolis cist...............BRUKA I SRAMOTA
Za neke ovde treba dodatno doskolovavanje kako i dje bacati smece i drzati okolis cist...............BRUKA I SRAMOTA