Vingo wrote:Taj dio su shvatili davno....mislim publika...brine me, medjutim,sto i ovi sto rade istrazivanja i koriste termine poput - drustveno prihvacene debljine, to izgleda ne shvataju i sire dijapazon nepozeljnih i neprihvatljivih kategorija, otvarajuci vrata Huxleyu ili Bruceu...kakogod. Mislim da BD o tome govori.
Pocelo s pusacima (i neka je...tu nemam nedoumica), nastavlja s debelim, pederima.....i ko zna od cega ce se sve svijet ocistiti.
a neki ce i dalje umirati...od gladi, neki od noža, a neki od raketa koje im Bruce ili neko osmi lansira...
kao sto imadosmo priliku vidjeti na ovoj temi, oni sto proganjaju pusenje na javnim mjestima NE proganjaju pedere (jer su shvatili da pederstvo nije zarazno

) dok oni sto zdusno brane pusenje na javnim mjestima bi tamanili pedere... prema tome... mirno spavaj...

rata nece biti...
a svijet se vec cistio... od mnogih 'nepodobnih'... a to nisu bili pusaci niti je sa njima pocelo... pa kao sto vec rekoh ranije, srozavati neciju istinsku tragediju sa 'patnjom' pusaca (ili ovisnice o talijanskim cipelama, nebitno

) je malo ono... cheap...
@debela:
a ko te Cera SCeri da ulazis u ovu kafanu

kad vec znas da se ovdje pusi