*mima* wrote:A jeste pozeljni u ficku materinu.
Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- blue_sky
#326 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
- HAVANA
#327 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
*mima* wrote:A jeste pozeljni u ficku materinu.
Haj me češkaj iza uha.
-
ssmmiilleeyy
#329 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
suspect_zero wrote:
Nek ti mama pošalje sliku u Playgirl, kao što šalju majke za dijete mjeseca, po novinama za bebe.....
ja nemam mamu[/quote]
Zato je Osumljičena uvijek tu
- kmirsad
#330 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Taj prekosutra dolazi u Sarajevo...

- kmirsad
#331 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
U zoru... razapinje šator pred muhinom kučom...sanabe wrote:kmirsad wrote:Taj prekosutra dolazi u Sarajevo...![]()
![]()
U kolko?
-
♥ Julianna ♥
#332 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
budimo realni ,al nijednoj nije mrsko kad priču priča visokoobrazovani muškarac, solidno situiran i zaposlen...uostalom ko što ni muškarcima nije mrsko kad čuju da je ona visokoobrazovana, da zna dobro kuhati i da ima kuću na moru, na planini, u Pazariću..i sl.suspect_zero wrote:Nisi me dobro shvatio......svaka žena prije ''pada'' na priču, pažnju, humor, emotivnost...i ostale pozitivne karakterne osobine
.......fizički izgled, društveni status, finansijsko i materijalno stanje, ''aristokratsko'' porijeklo.......ni jednoj normalnoj ženi nisu primarni. Znaš kako se kaže ''ni od cara a ni za cara''
- dr.Gonzo
#333 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Meni je drago kad od djevojke cujem dobru salu, a ne kad cujem da ima vikendicu na moru :]
- iceman ze
#334 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
slazem se u potpunosti da je tako, ali nije uvijek imperativ, barem kod muske populacije, barem ja nisam cuo dosta slucajeva, da trazi situiranu i zbrinutu, djevojku sa mirazom i sl. Mada je to svakako realno stanje, svi mi se volimo druziti sa ljepsim, pametnijim, zabavnijim djevojkama, nego sa njihovim suprotnostima.......♥ Julianna ♥ wrote:budimo realni ,al nijednoj nije mrsko kad priču priča visokoobrazovani muškarac, solidno situiran i zaposlen...uostalom ko što ni muškarcima nije mrsko kad čuju da je ona visokoobrazovana, da zna dobro kuhati i da ima kuću na moru, na planini, u Pazariću..i sl.suspect_zero wrote:Nisi me dobro shvatio......svaka žena prije ''pada'' na priču, pažnju, humor, emotivnost...i ostale pozitivne karakterne osobine
.......fizički izgled, društveni status, finansijsko i materijalno stanje, ''aristokratsko'' porijeklo.......ni jednoj normalnoj ženi nisu primarni. Znaš kako se kaže ''ni od cara a ni za cara''
-
fixer
#335 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Dobro receno. Sta me boli q za njenu vikendicu?dr.Gonzo wrote:Meni je drago kad od djevojke cujem dobru salu, a ne kad cujem da ima vikendicu na moru :]
-
todd_smith
#336 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ma ja, sta imas od slusanjadr.Gonzo wrote:Meni je drago kad od djevojke cujem dobru salu, a ne kad cujem da ima vikendicu na moru :]
- kmirsad
#337 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ma ja Todo, dobra šala je važna... sad jel' u njenoj ili mojoj vikidenci... svejedno... 
- dr.Gonzo
#338 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Ma *ebo vikendicu 
-
maxell_sarajevo
#339 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Vlastiti primjer:Visokoobrazovan, zaposlen u drzavnoj instituciji, stan u novogradnji, nov auto, odlicno izgledam, a ona rospija ode za mog poznanika, koji ima tri razreda srednje,radi na jednoj televiziji, ima jedan brak iza sebe.Sutra ce pricati kako nije imala srece u zivotu.
-
maxell_sarajevo
#340 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Imam zemlju, jos je nisam poceo praviti, al moze biti da je do toga.kiki-miki wrote:maxell_sarajevo wrote:Vlastiti primjer:Visokoobrazovan, zaposlen u drzavnoj instituciji, stan u novogradnji, nov auto, odlicno izgledam, a ona rospija ode za mog poznanika, koji ima tri razreda srednje,radi na jednoj televiziji, ima jedan brak iza sebe.Sutra ce pricati kako nije imala srece u zivotu.
Očito ti nešto fali.
Vikendica možda?
- Cholina_Lokica
#341 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
il' mozda nekog psiholoskog faktora 
-
maxell_sarajevo
#342 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
kiki-miki wrote:Da nisi možda drot?
Hoces jednu krivicnu zbog "drot"?
- alibaba_i_30_godina
#343 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Gdje si ti kod nas vidjela drota sa fakultetom?!kiki-miki wrote:Da nisi možda drot?
- statix
#344 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Eto, sad s pravom mozemo objaviti da je hipoteza koju je zero postavila tacna. Emprijski je potkrijepljena. 
-
ssmmiilleeyy
#345 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
maxell_sarajevo wrote:Vlastiti primjer:Visokoobrazovan, zaposlen u drzavnoj instituciji, stan u novogradnji, nov auto, odlicno izgledam, a ona rospija ode za mog poznanika, koji ima tri razreda srednje,radi na jednoj televiziji, ima jedan brak iza sebe.Sutra ce pricati kako nije imala srece u zivotu.
Jel smatraš da vrijediš više od onog što nema završen fakultet ??
-
maxell_sarajevo
#346 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Mozda je skontala ukoliko se uda za mene nece se moci svalerati jer bih je skontao, a onda... 
-
maxell_sarajevo
#347 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ssmmiilleeyy wrote:maxell_sarajevo wrote:Vlastiti primjer:Visokoobrazovan, zaposlen u drzavnoj instituciji, stan u novogradnji, nov auto, odlicno izgledam, a ona rospija ode za mog poznanika, koji ima tri razreda srednje,radi na jednoj televiziji, ima jedan brak iza sebe.Sutra ce pricati kako nije imala srece u zivotu.
Imam vece mogucnosti nego onaj bez fax-a, sad je samo od od osobe do osobe kako ce iskoristiti te mogucnosti u zivotu.
-
nAN3
#348 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
suhveli ste vi drotovi prije ce da si se ti svalero
-
maxell_sarajevo
#349 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Jok janAN3 wrote:suhveli ste vi drotovi prije ce da si se ti svalero
-
ssmmiilleeyy
#350 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
maxell_sarajevo wrote:ssmmiilleeyy wrote:maxell_sarajevo wrote:Vlastiti primjer:Visokoobrazovan, zaposlen u drzavnoj instituciji, stan u novogradnji, nov auto, odlicno izgledam, a ona rospija ode za mog poznanika, koji ima tri razreda srednje,radi na jednoj televiziji, ima jedan brak iza sebe.Sutra ce pricati kako nije imala srece u zivotu.
Imam vece mogucnosti nego onaj bez fax-a, sad je samo od od osobe do osobe kako ce iskoristiti te mogucnosti u zivotu.
Koje su to mogućnosti ??