onda nije cicija vec cicijetinazena wrote:nije pricala, jelamaccarona wrote:tigriso njemu mi nisi nista pricala
![]()
![]()
![]()
cicijo![]()
Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bonnie-Clydova mala
Sad koga god od muskinja iz Sa da kandidujem, nisam sigurna da je straight.
Vise ni u ciju sexualnu orijentaciju ne vjerujem osim u svoju
-
amrino
Kad malo bolje skontas- u ovom Sarajevu stvarno nema frajera u pravom smislu te rijeci. Treba ima kolko hoces...ali s frajerima je tanko pravo!!! Bas mi niko ziv ne pada na pamet- osim mog dragog muza naravno...
Il' su homoseksualci il' su metroseksualci- nigdje ni na mapi starih dobrih- sexualaca
Il' su homoseksualci il' su metroseksualci- nigdje ni na mapi starih dobrih- sexualaca
- Bonnie-Clydova mala
Il su mladjahni, zeleni i nadobudni 
-
Kwaheri
mislim da grijeshishamrino wrote:Kad malo bolje skontas- u ovom Sarajevu stvarno nema frajera u pravom smislu te rijeci. Treba ima kolko hoces...ali s frajerima je tanko pravo!!! Bas mi niko ziv ne pada na pamet- osim mog dragog muza naravno...![]()
- Bonnie-Clydova mala
Il vehabije...not my taste!
Najpoželjniji za mene u Sarajevu mi je kuci i njemu se svaki dan s posla vratim.
Najpoželjniji za mene u Sarajevu mi je kuci i njemu se svaki dan s posla vratim.
- new_jazzWa
Eto,kačimo se svi za neke javne licnosti...Ja cu dodati jednog koji to nije - najpozeljniji Sarajlija je ERVIN SOFTIC.Ustvari najpozeljniji Bosanac 
Last edited by new_jazzWa on 14/02/2007 14:00, edited 1 time in total.
- Bonnie-Clydova mala
Oprosti na mom francuskom
, al fakat ne znam ko je to?
-
amarella
Od ovih naših jet setera vala ni jedan. Sve je to iskompleksirano, bolesno u glavu. Bitno im je samo da budu vidjeni na kakvom prijemu, promociji i itd., a da ni sami ne znaju kojim povodom su tu.
A još pored svega misle da su bolji, pametniji, ljepši od običnih smrtnika!!! Gade mi se!
A još pored svega misle da su bolji, pametniji, ljepši od običnih smrtnika!!! Gade mi se!
-
prleitihi
pa sta ako su mi noge k'o grisini!?maccarona wrote:ne vrti se sav svijet oko tebeprleitihi wrote:tigris, ne spominji grisinimaccarona wrote:tigriso njemu mi nisi nista pricala
![]()
![]()
![]()
cicijo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rijec je o nekome drugom![]()
(kasnoza grisini sam cula
![]()
![]()
![]()
![]()
)
- pitt
ma to je grisini za nesto drugo bilo bolanprleitihi wrote:pa sta ako su mi noge k'o grisini!?maccarona wrote:ne vrti se sav svijet oko tebeprleitihi wrote: tigris, ne spominji grisini![]()
![]()
![]()
![]()
rijec je o nekome drugom![]()
(kasnoza grisini sam cula
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()

.