Najpovoljniji ugrađivač autoplina u sarajevu

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
emir razanica

#1 Najpovoljniji ugrađivač autoplina u sarajevu

Post by emir razanica »

Znam da je tema slična ovoj već bila, ali interesuje me trenutno stanje.Ko je najkvalitetniji, najpovoljniji, najsigurniji. Vaša iskustva i kontakt telefon firme po mogućnosti.
Hvala
LeKo

#2 Re: Najpovoljniji ugrađivač autoplina u sarajevu

Post by LeKo »

emir razanica wrote:Znam da je tema slična ovoj već bila, ali interesuje me trenutno stanje.Ko je najkvalitetniji, najpovoljniji, najsigurniji. Vaša iskustva i kontakt telefon firme po mogućnosti.
Hvala
Licno nisam korisnik plina, par prijatelja jeste i ugradnju su vršili u firmi Radić, Kula BB, cijene od 400 - 3500 KM, zavisi koje auto i kakva je usisna grana, ako je plastična i 4 cilindra računaj 1500 KM. Prezadovoljni su uradjenim poslom, imaju neka 3 besplatna pregleda itd itd..

broj telefona nemam.
Neelix

Post by Neelix »

imam i ja jedno pitanje vezano za plin...jel isplativo to kod starijih auta?
prijatelj mi cesto ide u srbiju, kaze tamo maltene nema stojadina il juge da nije na plin :?
ins

Post by ins »

Mislim da je bolje pitanje gdje je najkvalitetnije a ne gdje je najjeftinije? :-?
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

Post by Romeo 80 »

Neelix wrote:imam i ja jedno pitanje vezano za plin...jel isplativo to kod starijih auta?
prijatelj mi cesto ide u srbiju, kaze tamo maltene nema stojadina il juge da nije na plin :?
Naravno da je isplativo! Bitno je samo da ti je auto tehnički ispravan, prvenstveno mislim na sistem ubrizgavanja i sl. budući da ako postoje neki problemi sa motorom još više će biti izraženi vožnjom na plin. I tačno je to za Srbiju, oni su u tom pogledu otišli puno dalje od nas i zaista se puno Yuga i Stojadina može vidjeti sa ugrađenim plinom! :-D Ja sam ugradio plinsku instalaciju u svoje auto u Novom Sadu jer je bilo neuporedivo jeftinije, a rade jednako kvalitetno. Ovdje bih svojevremeno dao 1500 KM, a tamo sam platio 400 KM! :D
Post Reply