najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
xxtoni

#1 najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by xxtoni »

Pozdrav
Znaci jedan mi je prijatelj povoljno iznajmio 2 dedicated server-a pa bi pokrenuo nesto kao mali hosting
shoutcast i web hosting,taj prijatelj mi je vec postavio te dvije usluge...
E sad me zanima,osim paypal-a i kreditni koja je najpovoljnija uplata ja mislim da je unutar bosne uplatnicom ali inozemstvo,najbolje bi bilo kad bi moglo na devizni racun ali koliko ja znam sve se jednako racuna i bank transfer i međunarodna uplatnica.
Da li netko konkretno zna koliko kosta,recimo kad saljem nesto malo eto 12€ koliko kosta slanje

Hvala na svakoj pomoci
glavutan

#2 Re: najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by glavutan »

xxtoni wrote:Pozdrav
Znaci jedan mi je prijatelj povoljno iznajmio 2 dedicated server-a pa bi pokrenuo nesto kao mali hosting
shoutcast i web hosting,taj prijatelj mi je vec postavio te dvije usluge...
E sad me zanima,osim paypal-a i kreditni koja je najpovoljnija uplata ja mislim da je unutar bosne uplatnicom ali inozemstvo,najbolje bi bilo kad bi moglo na devizni racun ali koliko ja znam sve se jednako racuna i bank transfer i međunarodna uplatnica.
Da li netko konkretno zna koliko kosta,recimo kad saljem nesto malo eto 12€ koliko kosta slanje

Hvala na svakoj pomoci
Ako mene pitas jarane najbolje da se ti sa jaranom dogovoris pa da tu sumu sto mu je moras poslati (€ 12) proslijedis njegovoj familiji ako mu je tu gdje i ti jer ne vjerujem da ce ti se isplatiti zbog troskova. Garant bi bilo da je skuplja pita neg' tepsija.
xxtoni

#3 Re: najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by xxtoni »

Ne ne ne pogresno ste svatili,ja njemu posaljem paypal-om ali mene zanima kakve bi metode bile da meni ljudi uplacuju kad hosting otvorim...
Ali neznam cini mi se da je transfer preskup ali treba mi neka metoda da je jednostavna da je svakom dostupna kao postanska uplatnica...
Pa mene samo zanimo koliko bi kostalo to 12€ je samo bio primjer sume...
Brunello

#4 Re: najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by Brunello »

otvori konto tamo gdje ti je jaran i server i problem rijesen...
xxtoni

#5 Re: najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by xxtoni »

Vi jednostavno ne razumijete,ja zivim u Bosni i ovdje operiram i nije vazno gdje je server meni nije problem njemu platit,nego razmisljam osim paypal-a i kreditni kartice koje jos uplate da omogucim buducim korisnicima mog hosting-a,jer nisu paypal i kredtine svima dostupne...
mrmacc

#6 Re: najpovoljnije slanje novca u inozemstvo

Post by mrmacc »

MoneyBookers, oni su provjereni i po meni najbolji internet novcanik, mozes i slati i primati novac sa vrlo malim provizijama. kada primas novac provizija je 1.8e
Post Reply