Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako mozte reci svoje utiske.,predloziti.,istaci prednosti mane.,cjene..
Odlucio sam se poslije duzeg nagovaranja prijatelja polagati vozacki ispit...,jer od 9 godine imam mali strah prema volanu.,tada sam prvi put iskusio brzinu.. i na srecu bez tezih povreda..
Neelix wrote:aha ja kad sam platio 300 polaganje, u intervalu bilo 700
iskreno rečeno
ne sjećam se koliko me je polaganje došlo ( možda 700-800 stoja)
ali se i dan danas sjećam pažnje i brige i zalaganja koje je instruktor uložio u mene kao običnog učenika
Neelix wrote:svega se ja tog isto sjecam kod zije a uz to mogu dodat dobru zajebanciju i komentarisanje pičića
ma to je taj zijo garant kupan kladi se svaki dan samo sto je sad u bosni vjerovatno je nakad bio u maxline-u prije ovog golfa 4 vozao je bordo golfa 3 ako se sjecam dobro. znam da sam ja bio jedan od prvih na novom bibiju
Izgleda da smo se složili da je Bosna najbolja auto-škola u gradu, a budimo realni nije ni bilo sumnje. Ja sam upravo poslao brata tamo, njemu je instruktor Čaušević, kao što je i meni bio, i Jaha je dobar, oni su vlasnici auto-škole i moje preporuke. A i taj Zijo mora biti dobar dok su ga primili u Bosnu, valjda ime garantuje kvalitet
Al čovjek traži najpovoljniju auto-školu a Bosna je najskuplja...