and the winner is.....nisam ja ali jeste jedan moj dobar drug,ja mislim da gore ne moze i nedo Bog nikom..
sta se desilo:
Hadzo je imao obicaj da petkom uzme "extra" iz havaza gdje uvijek dodje ona jedna stranica sa dobrom kokom...i da na tu sliku "jaca desnicu"...samo sto ga je jednog petka uhvatio stari i to pri samom vrhuncu..Sreca pa mu je stari prava raja pa je to ispricao i njegovoj raji tako da mu svaki petak kupimo avaz iako su ukinuli golu trebu..
najponižavajuće iskustvo
- Cholina_Lokica
#277 Re: najponižavajuće iskustvo
zar nije mogao naci nikakve bolje novine od togaKemooSA wrote:and the winner is.....nisam ja ali jeste jedan moj dobar drug,ja mislim da gore ne moze i nedo Bog nikom..
sta se desilo:
Hadzo je imao obicaj da petkom uzme "extra" iz havaza gdje uvijek dodje ona jedna stranica sa dobrom kokom...i da na tu sliku "jaca desnicu"...samo sto ga je jednog petka uhvatio stari i to pri samom vrhuncu..Sreca pa mu je stari prava raja pa je to ispricao i njegovoj raji tako da mu svaki petak kupimo avaz iako su ukinuli golu trebu..
- KemooSA
#278 Re: najponižavajuće iskustvo
Na greskama se uciDile wrote:zar nije mogao naci nikakve bolje novine od togaKemooSA wrote:and the winner is.....nisam ja ali jeste jedan moj dobar drug,ja mislim da gore ne moze i nedo Bog nikom..
sta se desilo:
-
sanasa
#279 Re: najponižavajuće iskustvo
Prije godinu dana pada kisa, pljusak, nista se ne vidi ,kasnim na posao, nazovem crveni taxi i cekam...u po frke staje crveni golf na stajalistu..ma garnat je moj kontam i jedva cekam da se sklonim od pljuska, uletim u taxi i tako u pricu sa vozacem kazem.. dugo sam cekala, kasnim itd...kaze on pa imali ste stand sa slobodnim vozilima, ja jedva docekah ko navijena da mu saopstim kako se ja ne vozim sa Sarajevo taxijem, da su ovakvi, onakvi, elem izbrojah ja neke i neugodnosti koje sam dozivjela, vozac samo suti...i jos na kraju rekoh radije bih pjesice isla nego sa njima pa i po kisi...kad sam stigla na odrediste taxista kaze ... sad kad izadjete pogledajte reklamu na autu...pisalo je Sarajevotaxi!!!
Zamalo sam u zemlju propala, ali sam i promijenila misljenje o Sarajevu taxiju:)
Zamalo sam u zemlju propala, ali sam i promijenila misljenje o Sarajevu taxiju:)
- Skyfox
#280 Re: najponižavajuće iskustvo
dobro te nije napao
- otherside
#281 Re: najponižavajuće iskustvo
sretnem prije par godina jednog prijatelja, nismo se vidjeli neko vrijeme pa stadosmo na ulici da malo promuhabetimo
s njim je bila neka cura koja se malo odmakla i okrenula prema nekom izlogu dok smo nas dvoje razgovarali. helem, usred priče, pitam ja njega: je li ti ovo cura? kaže on: nije. reko': uh, dobro je...nekakva je ružna, već sam se bila prepala za tebe
a on će na to: to mi je sestra
znam...grozna sam...i sad mi je neprijatno
dobro de...sam mi je i smiješno
ali tada sam se brzo pozdravila i produžila svojim putem 
s njim je bila neka cura koja se malo odmakla i okrenula prema nekom izlogu dok smo nas dvoje razgovarali. helem, usred priče, pitam ja njega: je li ti ovo cura? kaže on: nije. reko': uh, dobro je...nekakva je ružna, već sam se bila prepala za tebe
znam...grozna sam...i sad mi je neprijatno
dobro de...sam mi je i smiješno
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#282 Re: najponižavajuće iskustvo
ništa bolje od tebe nisam ni očekivaootherside wrote:sretnem prije par godina jednog prijatelja, nismo se vidjeli neko vrijeme pa stadosmo na ulici da malo promuhabetimo![]()
s njim je bila neka cura koja se malo odmakla i okrenula prema nekom izlogu dok smo nas dvoje razgovarali. helem, usred priče, pitam ja njega: je li ti ovo cura? kaže on: nije. reko': uh, dobro je...nekakva je ružna, već sam se bila prepala za tebea on će na to: to mi je sestra
![]()
znam...grozna sam...i sad mi je neprijatno![]()
dobro de...sam mi je i smiješnoali tada sam se brzo pozdravila i produžila svojim putem