Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chandler je najopasniji lik i jedno vrijeme je radio i na scriptima....
dok se nije poceo drogirati na kraju sedme i u 8 sezoni, sto se vidi
kako se ugojio, jer je bio na rehabilitiaciji.
Poslje se njegov lik povratio...
Friends su bili super to 7 sezone. poslje toga ja samo klasicno izvlacenje para.
8-9-10 su zivo smece. a 10 pogotovo.
O friends finale necu ni da govorim, tu sramotu od scenarija pokusavam zaboraviti......
Po nagradama je najbolja Jeni Aniston, ali ako mene pitas... najbolja je kombinacije chandler-joey kada zive zajedno i kada je chandler jos single...
ros mi kao lik ide na onu stvar... skoro da niko od njih se i nije promjenio, osim mozda chandlera ( na gore) i malo fibi... ali u sustni, prokrastinacije NEMA...dok recimo Fraiser je vec malo bolji sto se toga tice...
Oni od vas koji zive u USA, ili koji downloadiraju ce znati da je novi Joey sranje, i da su ga napravili jos glupljim i starijim...
Pa su onda doveli Lusi Lu da malo zabiberi situation, ali ne ide...pa ne ide...
treba znati i kada stati drugovi...
sunday_morning wrote:veceras se gledali Friendsi... i pocela svadja ko je ludji:
najdebilniji, legenda i car: Joey..mada nekad i Ross zabije gol Pheoby mi izvuce zivce.
I found you in my bed,
How'd you wind up there,
You're a mistery,
Little black curly hair...
Little Tony Tarzan,
Swingin' on a nose hair,
Swiging' with a greatest of ease
Monika, Monika,
Have a happy Hanuka,
Sow Santa Clause,
He said hello to Ross,
And please tell Joey,
The Christmas will be snowy,
And Rachel and Chandler,
aldkfaljwoeija;lfh
..sjecam se one epizode kad su ko fol bili mladzi (i ruzniji ) i Monika nozem Chandleru pola prsta otkine i umjesto tog komada prsta neko je donjeo mrkvu da mu prisiju ...kako sam se samo tome smijala...