Najnoviji Vibratori
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Santos
#1 Najnoviji Vibratori
Jao meni sta sam sinoc vidio na tv.Najnoviji Vibratori sa ugradjenim cipom tj,kaseticom koja proizvodi glasove poznatih muskih glumaca pa dok se sa njim mazite cujete i glas recimo Brad Pita kako vas pita mogu li sad uci i slicno.Jos malo stavice Vibratorima i horoskop pa ako neka voli lava eto joj ga.Jebem te tehniko.
-
Hierarchia
#2 Re: Najnoviji Vibratori
Santos wrote:Jao meni sta sam sinoc vidio na tv.Najnoviji Vibratori sa ugradjenim cipom tj,kaseticom koja proizvodi glasove poznatih muskih glumaca pa dok se sa njim mazite cujete i glas recimo Brad Pita kako vas pita mogu li sad uci i slicno.Jos malo stavice Vibratorima i horoskop pa ako neka voli lava eto joj ga.Jebem te tehniko.
-
Wednesday
#3 Re: Najnoviji Vibratori
sto je tebi zanimljivo uvece uz tv..Santos wrote:Jao meni sta sam sinoc vidio na tv.Najnoviji Vibratori sa ugradjenim cipom tj,kaseticom koja proizvodi glasove poznatih muskih glumaca pa dok se sa njim mazite cujete i glas recimo Brad Pita kako vas pita mogu li sad uci i slicno.Jos malo stavice Vibratorima i horoskop pa ako neka voli lava eto joj ga.Jebem te tehniko.
imal kakav telefon odakle se moze naruciti, ne zelim propustiti tu jedinstvenu ponudu.
ako kupis 2 oces dobit treci u pola cijene?
-
Santos
Hocu da kazem da mi je pun kurac vise tehnika vibratora masina za jebanje i ostalog.Na kraju generacije za jedno 10-20 godina ce se jebavati sa masinama netreba ljudstvo.A to sto gledam pa to je emisija na Holandskom kanalu i zove se Sex Drogs i Roken rol.Ljudi razgovaraju o svacemu a prezentacija je bila upravo ti Vibratori.Ljudi pricaju o svemu otvoreno nama mahalanja nego u oci direkt.
- nebojeplavo
Sta ces, moj Santos, takva vremena dosla, sve vise homoseksualaca oko nas, zene se moraju snalaziti kako znaju i umiju

- chinese_water
Zvucis mi ko onaj komentator prijeratniSantos wrote:Ima i ta mjesta.Upravu si ali neide,nevalja nikako.Pa ljudi jeli ovo moguce.
Ne sam Safete...
- Dirty Harry
Eto dobre ideje za zvuk vibratora ...chinese_water wrote:Zvucis mi ko onaj komentator prijeratniSantos wrote:Ima i ta mjesta.Upravu si ali neide,nevalja nikako.Pa ljudi jeli ovo moguce.![]()
je li ovo moguceeeeeeee
Ne sam Safete...
-
PITARKA_SA
ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
jos malo pa ce se djeca praviti putem MSN-a ,samo da skontaju neki kabl,pa da se moze "prikopcati"

jos malo pa ce se djeca praviti putem MSN-a ,samo da skontaju neki kabl,pa da se moze "prikopcati"
- Lace
on tamo uploaduje...a ja ovdje downloadujem..PITARKA_SA wrote:ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
jos malo pa ce se djeca praviti putem MSN-a ,samo da skontaju neki kabl,pa da se moze "prikopcati"![]()
-
Zhaba
#11 Re: Najnoviji Vibratori
Santos wrote:Jao meni sta sam sinoc vidio na tv.Najnoviji Vibratori sa ugradjenim cipom tj,kaseticom koja proizvodi glasove poznatih muskih glumaca pa dok se sa njim mazite cujete i glas recimo Brad Pita kako vas pita mogu li sad uci i slicno.Jos malo stavice Vibratorima i horoskop pa ako neka voli lava eto joj ga.Jebem te tehniko.
-
PeC
Lace wrote:on tamo uploaduje...a ja ovdje downloadujem..PITARKA_SA wrote:ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
jos malo pa ce se djeca praviti putem MSN-a ,samo da skontaju neki kabl,pa da se moze "prikopcati"![]()
hahahahahahahahha
-
Zhaba
PeC wrote:Lace wrote:on tamo uploaduje...a ja ovdje downloadujem..PITARKA_SA wrote:ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
hahahahahahahahhasuper
-
PITARKA_SA
e bas tako..i onda ga fino,lezerno spucas na IGNORE il ti ga BLOCK .ma sta ti je..savrsen odnosLace wrote:on tamo uploaduje...a ja ovdje downloadujem..PITARKA_SA wrote:ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
-
_STOKA_OD_OKA
i ide... i gol... pa jeli to moguc... pa ljudi moji jeli to moguce... raaaaaadanovic... radaaaaaaaaanovic............. radanovicchinese_water wrote:Zvucis mi ko onaj komentator prijeratniSantos wrote:Ima i ta mjesta.Upravu si ali neide,nevalja nikako.Pa ljudi jeli ovo moguce.![]()
je li ovo moguceeeeeeee
Ne sam Safete...
pozdrav
- sicky
Lace wrote:on tamo uploaduje...a ja ovdje downloadujem..PITARKA_SA wrote:ljudi se zaljubljuju preko neta.umjeto poljubaca ,ljube se preko tipki..vode ljubav sa platiscnim predmetima,umjesto razgovora,dopisuje se porukicama,razgovara se sa telefonskim sekretaricama...
-
_STOKA_OD_OKA
otkrio sam da se zove Mladan Delic_STOKA_OD_OKA wrote:i ide... i gol... pa jeli to moguc... pa ljudi moji jeli to moguce... raaaaaadanovic... radaaaaaaaaanovic............. radanovicchinese_water wrote:Zvucis mi ko onaj komentator prijeratniSantos wrote:Ima i ta mjesta.Upravu si ali neide,nevalja nikako.Pa ljudi jeli ovo moguce.![]()
je li ovo moguceeeeeeee
Ne sam Safete...
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
pozdrav
pozdrav
- gladna sam
MRAVOJED wrote:ma kakav vibrator ne može on sve ovo pokrit
sve se bojim da vibrator nece biti dugog vijeka