potpisujem i srcem i dusomimmuno wrote:madona,lady kaka,rihana,shakira,...sve turbo folk pjevacice i pjevaci....uhu ima ih hejbet
najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Moderator: _BataZiv_0809
-
Bella...
#251 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
- So What!
#252 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.
- just principe
#253 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
So What! wrote:Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.
iako je sirok pojam tebi je sve i jedan pop sranje
- mrtva kokoš
#254 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
onaj don almir , kako mi je to antipatican lik 
- So What!
#255 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Joj care skoro svaki, ne znam ali teško je tu naći iskrne muzičare u pop pravcu, ali ne kažem da nema.just principe wrote:So What! wrote:Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.
iako je sirok pojam tebi je sve i jedan pop sranje
-
kantazasmece
#256 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
dara bubamar, jelena karleusa, elitni odredi

- Averus
#257 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
ne znam da li sam u prethodnom postu spomenuo jednog od sampiona: Kanye West
hejt hejt hejt
-
blue tabu
#258 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Lepa Brena, Ekstra Nena
Lepa Lana i Cakana
Lepi Bora, Lepi Gagi
Lepi Mica, svi su ''dragi'', i naravno DzEJ
Lepa Lana i Cakana
Lepi Bora, Lepi Gagi
Lepi Mica, svi su ''dragi'', i naravno DzEJ
- jyqan
#259 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
hari mata hari, ne mogu smislit čovjeka
-
Vernes_AMG
#260 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
90% metal grupa
- karanana
#261 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
biber.
mislim nikad ga nisam ni cuoali citajuci i slusajuci o njemu bih ga razbio ko palacinku.
mislim nikad ga nisam ni cuoali citajuci i slusajuci o njemu bih ga razbio ko palacinku.
- ema_
#263 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
jyqan wrote:leteći odred
- medvjed23
#264 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
kako iritantno
- Dactyl
#265 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Evo da vas još malo iritira
- Mis mekinjas
#266 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Nek me osuđuje ko god hoće, ali Azru i Johnny-a Štulića, ili voliš ili ne voliš....
E vala ja NE VOLIM...

E vala ja NE VOLIM...
- Loulou
#267 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
E, ne mogu vjerovat' da nisam jedina...Mis mekinjas wrote:Nek me osuđuje ko god hoće, ali Azru i Johnny-a Štulića, ili voliš ili ne voliš....
E vala ja NE VOLIM...![]()
Nije da spadaju u kategoriju najmržih, jer mi nisu "na repertoaru", al' gotovo da graniči s blasfemijom reći da nisi pro-Azra u "urbano-progresivnim" krugovima...
- medvjed23
#268 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Solidni su Azra i EKV al meni su malo odbojni ne zbog njih nego zbog publike
svi snobovi se na njih furaju 
-
shown
#269 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
eldin huseinbegovic,hari mata harli,drino merlin,zvaljko joksimovic,alen islamovic,don almir,sanela sijeric,alma chardzic,leteci odred,zan zak onaj debeli,sandi cenov,nihad alibegovic,boban rajovic,dragana mirkovic.Volim rahm.Safet Isović,vajtsnejk,atomsko skloniste,prvi album mostar sevdah ,na ove zadnje mi se riga,toni cetinski exta glas al brate nidje hita,i tako mogo bi ja do sutra pozdrav
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#270 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
zakljucujem da vecina slusa samo klasicnu muziku 
- amra67
#271 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
od stranih lady gaga a od domacih sve turbo i ne turbo kukuleleeeee pjevace i pjevacice a na vrh svih njih je seka aleksic
bahhhh..
-
mini2
#272 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Ne možeš nikad o nekome suditi ako pojma nemaš ko je i šta radi. Ali, ovdje si upravu jer i mene mali živcira (čula sam ga i muzika jekaranana wrote:biber.
-
spacebound
#273 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Jelena Karleusa mi je najiritantnija pjevaljka svih vremena,naduvana,bahata,fol zgodna a sva plastificirana,pjesme bljak uz to sve plagijati.Jos kad cujem Napravi mi sina pod svetlima kazina,uf Boze mili slatki.A glupaca izjavila da nju samo budala moze ne voliti.Ima tu jos vazda ovih silikonusa u grudnjacima i dopicnjacima,izvinjavam se na izrazu,ala tina ivanovic,sandra afrika te raznorazne kojim ne stignes ni ime zapamtit.Neko ih opandrci da snime jednu pjesmu i to i bi od njih.Ne podnosim Djogani,sve srpske kvazi repere,onog malog MC Stojana,fol reper,nidje veze,ima tu i Kemal Malovcic pa Dado polumenta itd.Mogla bih ih do sutra nabrajat.Od stranih mi je najogavnija Lady Gaga,jezim se na onog malog Justina,Tokio Hotel,Katy Perry,Kaisha,Muse,ove nekakve svabe sto pjevaju na engleskom i jos kamaru njih.
-
dezurni_ucenik
#274 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 22:55, edited 1 time in total.
- derion
#275 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Ovo ti sve gore stoji i potpisujem odmah, ali - M U S E !? !? Kako ono Ameri kažu: Whattafuck??!!spacebound wrote:Jelena Karleusa mi je najiritantnija pjevaljka svih vremena,naduvana,bahata,fol zgodna a sva plastificirana,pjesme bljak uz to sve plagijati.Jos kad cujem Napravi mi sina pod svetlima kazina,uf Boze mili slatki.A glupaca izjavila da nju samo budala moze ne voliti.Ima tu jos vazda ovih silikonusa u grudnjacima i dopicnjacima,izvinjavam se na izrazu,ala tina ivanovic,sandra afrika te raznorazne kojim ne stignes ni ime zapamtit.Neko ih opandrci da snime jednu pjesmu i to i bi od njih.Ne podnosim Djogani,sve srpske kvazi repere,onog malog MC Stojana,fol reper,nidje veze,ima tu i Kemal Malovcic pa Dado polumenta itd.Mogla bih ih do sutra nabrajat.Od stranih mi je najogavnija Lady Gaga,jezim se na onog malog Justina,Tokio Hotel,Katy Perry,Kaisha,Muse,ove nekakve svabe sto pjevaju na engleskom i jos kamaru njih.