najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Bella...

#251 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Bella... »

immuno wrote:madona,lady kaka,rihana,shakira,...sve turbo folk pjevacice i pjevaci....uhu ima ih hejbet
potpisujem i srcem i dusom 8-)
So What!

#252 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by So What! »

Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.
just principe

#253 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by just principe »

So What! wrote:Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.

iako je sirok pojam tebi je sve i jedan pop sranje :skoljka:
mrtva kokoš

#254 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by mrtva kokoš »

onaj don almir , kako mi je to antipatican lik :twisted:
So What!

#255 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by So What! »

just principe wrote:
So What! wrote:Vidim ovde siv mrze sve i svakog. Naravno respectujem sve, ima tu stvari koje volim. Npr. ja volim Red Hot Chili Pepperse i Metallicu, Maidene, a neko je napisao da mrzi sve iz tog faha. Ali štaćeš ne možemo svi voljeti isto. ALi evo osim što bi rezo vene na boybandove, ali što mrzim brate Brunu Marsa i Justina BIebera. Muzički Brunu nisam slušo, ali ko pojava mi je odvratan i on i oni Twilightovci iako nisu muzika. Neko stoji iza tog i hoće da od današnje omladine da napravi ovce. Slušajte samo ne to sranje. SLušajte makar i black metal, kojeg mrzim iz dna duše, ali smao nek nije pop sranje.

iako je sirok pojam tebi je sve i jedan pop sranje :skoljka:
Joj care skoro svaki, ne znam ali teško je tu naći iskrne muzičare u pop pravcu, ali ne kažem da nema.
kantazasmece

#256 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by kantazasmece »

dara bubamar, jelena karleusa, elitni odredi :x :angry: :angry: :x
Averus

#257 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Averus »

ne znam da li sam u prethodnom postu spomenuo jednog od sampiona: Kanye West :x :x :x :x hejt hejt hejt
blue tabu

#258 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by blue tabu »

Lepa Brena, Ekstra Nena :D
Lepa Lana i Cakana :D
Lepi Bora, Lepi Gagi :D
Lepi Mica, svi su ''dragi'', i naravno DzEJ :D
jyqan

#259 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by jyqan »

hari mata hari, ne mogu smislit čovjeka
Vernes_AMG

#260 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Vernes_AMG »

90% metal grupa
karanana

#261 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by karanana »

biber.
mislim nikad ga nisam ni cuoali citajuci i slusajuci o njemu bih ga razbio ko palacinku.
jyqan

#262 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by jyqan »

leteći odred
ema_

#263 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by ema_ »

jyqan wrote:leteći odred

:-)
medvjed23

#264 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by medvjed23 »

:x :x :x

kako iritantno :skoljka:
Dactyl

#265 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Dactyl »

Evo da vas još malo iritira :D
Mis mekinjas

#266 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Mis mekinjas »

Nek me osuđuje ko god hoće, ali Azru i Johnny-a Štulića, ili voliš ili ne voliš....
E vala ja NE VOLIM... :mrgreen: :run:
Loulou

#267 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Loulou »

Mis mekinjas wrote:Nek me osuđuje ko god hoće, ali Azru i Johnny-a Štulića, ili voliš ili ne voliš....
E vala ja NE VOLIM... :mrgreen: :run:
E, ne mogu vjerovat' da nisam jedina...

Nije da spadaju u kategoriju najmržih, jer mi nisu "na repertoaru", al' gotovo da graniči s blasfemijom reći da nisi pro-Azra u "urbano-progresivnim" krugovima...
medvjed23

#268 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by medvjed23 »

Solidni su Azra i EKV al meni su malo odbojni ne zbog njih nego zbog publike :D svi snobovi se na njih furaju :D
shown

#269 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by shown »

eldin huseinbegovic,hari mata harli,drino merlin,zvaljko joksimovic,alen islamovic,don almir,sanela sijeric,alma chardzic,leteci odred,zan zak onaj debeli,sandi cenov,nihad alibegovic,boban rajovic,dragana mirkovic.Volim rahm.Safet Isović,vajtsnejk,atomsko skloniste,prvi album mostar sevdah ,na ove zadnje mi se riga,toni cetinski exta glas al brate nidje hita,i tako mogo bi ja do sutra pozdrav
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#270 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by Velkoski »

zakljucujem da vecina slusa samo klasicnu muziku :o
amra67

#271 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by amra67 »

od stranih lady gaga a od domacih sve turbo i ne turbo kukuleleeeee pjevace i pjevacice a na vrh svih njih je seka aleksic :run: bahhhh..
mini2

#272 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by mini2 »

karanana wrote:biber.
mislim nikad ga nisam ni cuoali citajuci i slusajuci o njemu bih ga razbio ko palacinku.
Ne možeš nikad o nekome suditi ako pojma nemaš ko je i šta radi. Ali, ovdje si upravu jer i mene mali živcira (čula sam ga i muzika je :run: ). Ipak bih rekla da se moraš sam uvjeriti, a ne vjerovati glasinama. Većinom nisu tačne.
spacebound

#273 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by spacebound »

Jelena Karleusa mi je najiritantnija pjevaljka svih vremena,naduvana,bahata,fol zgodna a sva plastificirana,pjesme bljak uz to sve plagijati.Jos kad cujem Napravi mi sina pod svetlima kazina,uf Boze mili slatki.A glupaca izjavila da nju samo budala moze ne voliti.Ima tu jos vazda ovih silikonusa u grudnjacima i dopicnjacima,izvinjavam se na izrazu,ala tina ivanovic,sandra afrika te raznorazne kojim ne stignes ni ime zapamtit.Neko ih opandrci da snime jednu pjesmu i to i bi od njih.Ne podnosim Djogani,sve srpske kvazi repere,onog malog MC Stojana,fol reper,nidje veze,ima tu i Kemal Malovcic pa Dado polumenta itd.Mogla bih ih do sutra nabrajat.Od stranih mi je najogavnija Lady Gaga,jezim se na onog malog Justina,Tokio Hotel,Katy Perry,Kaisha,Muse,ove nekakve svabe sto pjevaju na engleskom i jos kamaru njih.
dezurni_ucenik

#274 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 22:55, edited 1 time in total.
derion

#275 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica

Post by derion »

spacebound wrote:Jelena Karleusa mi je najiritantnija pjevaljka svih vremena,naduvana,bahata,fol zgodna a sva plastificirana,pjesme bljak uz to sve plagijati.Jos kad cujem Napravi mi sina pod svetlima kazina,uf Boze mili slatki.A glupaca izjavila da nju samo budala moze ne voliti.Ima tu jos vazda ovih silikonusa u grudnjacima i dopicnjacima,izvinjavam se na izrazu,ala tina ivanovic,sandra afrika te raznorazne kojim ne stignes ni ime zapamtit.Neko ih opandrci da snime jednu pjesmu i to i bi od njih.Ne podnosim Djogani,sve srpske kvazi repere,onog malog MC Stojana,fol reper,nidje veze,ima tu i Kemal Malovcic pa Dado polumenta itd.Mogla bih ih do sutra nabrajat.Od stranih mi je najogavnija Lady Gaga,jezim se na onog malog Justina,Tokio Hotel,Katy Perry,Kaisha,Muse,ove nekakve svabe sto pjevaju na engleskom i jos kamaru njih.
Ovo ti sve gore stoji i potpisujem odmah, ali - M U S E !? !? Kako ono Ameri kažu: Whattafuck??!! :)
Post Reply