Najludje Sexualne Fantazije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Stari

Post by Stari »

Eh nastran...pa sto ? rijec je o najludjim fantazijama...zar ne? Nego apropo nastranosti ....sta te je od gore nabrojanih stavki nagnalo da prepoznas moju nastranost....satenska posteljina ...il to da mi je 24 godine?

I na koncu dozvoli da te podsjetim da se ti uopste nisi izjasnila o vlastitim najludjim sexualnim fantazijama....dakle ....prisutni auditorij je vec posijedio cekajuci tu pripovjetku?

Zivni malo
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Joj ovo dvoje... :D:D:D:D:D
Stari

Post by Stari »

Joj ovo dvoje... :D :D :D :D
Sta je ....sta se ti kezis? Ja sam barem imao dovoljno smjelosti da objelodanim svoje najludje fantazije (ma kako nenormalnoe one nekima mogle izgledati) i time se izlozio riziku urusavanja godinama brizno stvaranog imidza o sebi kao ...pristojnom decku...A ti ?

Ti nemas hrabrosti da priznas da su tvoji najludji sexualni snovi ...u stvari u direktnoj protivrjecnosti sa slikom kojom o sebi stvaras na forumu.
novalic

Post by novalic »

ja sam davno rekla da mi je jedna od sexualnih fantazija dva muskarca.. ali ne ti i hornito :D
Qler

Post by Qler »

novalic wrote:ja sam davno rekla da mi je jedna od sexualnih fantazija dva muskarca.. ali ne ti i hornito :D
ujh :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Stari wrote:
Ti nemas hrabrosti da priznas da su tvoji najludji sexualni snovi ...u stvari u direktnoj protivrjecnosti sa slikom kojom o sebi stvaras na forumu.
Je l' ti to hoces da ti pokazem na djelu? :D:D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

mene sram da to vako javno pričam :D
upala

Post by upala »

nata- wrote:Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.

Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravo :P pa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvarno nas ima svakakvih :D
Post Reply