Najludja stvar koju ste vidjeli

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hipija

#1 Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by hipija »

Vjerujem da smo svi barem jedanput dozivjeli odnosno vidjeli neke nesvakidasnje situacije koje se rijetka vidjaju i u nasem balkanskom ambijentu koji slovi za nepresusan izvor ljudske gluposti.
Evo ja cu navesti ono sto je meni djelovalo "uvrnuto" a vjerujem i da ostali forumasi imaju materijala :-)

1. U ratu jedne prilike(1995), ja i moji saborci(Armija BiH) smo dobili zadatak da odradimo svoj dio posla da uzmemo jedno strateski vazno brdo. Mi smo prisli na nekih 30-50 matara neprijateljskoj liniji i cekali znak za napad. Medjutim prije nego smo mi bilo sta otpoceli ova druga strana je izgleda osjetila nesto i granate su pocele rokati ko u bici za Staljingrad :-D . Ja i saborci u nekakvoj sumi i cekaj daljnje upute, da li ici u proboj ili nazad. Tako ja lezim ispod nekog drveta, granate rokaju, svud uokolo i pomislim ako ostanem jos nekih 10-ak minuta na ovom istom mjestu vrlo je mala vjerovatnoca da cu se vratiti ziv nazad. I u nekom trenutku, malo podignem glavu, da vidim sta je sa ostalima, jesu li u komadu, kad vidim jednog naseg momka kako sjedi naslonjen ledjima na drvo i drzi ogledalce u jednoj a cesalj u drugoj ruci, i pomjera glavu gore-dole provjeravajuci kakva mu je frizura. Granate rokaju, zemlja se trese a on pravi frizuru usred bitke. U jednom trenutku pomislim ovaj je pukao skroz, ali izgleda da je momak bio zesci cooler :-D

2.Lezim ja na zaraznom u Zenici, zbog hepatitisa A(2001 g.) . Nas 6 u sobi i medju nama jedan momak visok i mrsav poput onog Sheldona iz Teorije velikog praska. I sad se ne sjecam kako je uopste u razgovoru doslo do toga, ali ovaj momak je postao opsjednut kako da dokaze da je zrak pusten iz probavnog trakta(prdez) zapaljiv. Hajde da se smije ili segaci, vec on mrtav ozbiljan legne na ledja, zabaci noge nazad, pali upaljac ispod straznjice, sva sreca pa nije skinuo i bolnicku pidzamu :-D , napreze se ali valjda su ga crijeva iznevjerila i nije mu uspio eksperiment. Mi ostali se zbunjeno gledamo i ne mozemo vjerovati da nekome moze pasti ovakav idiotizam na pamet, ali on i dalje uporan. Nakon sto mu to nije uspjelo odmah poceo je jesti i namirnice koje inace nije smio jesti sve kako bi mu uspjela nakana . Jos uvijek pamtim slavodobitni pogled "naucnika" i otvaranje bolnickih prozora ostalih koji su prisustovali eksperimentu :-)
walter kurtz

#2 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by walter kurtz »

otvaranje ove teme :zoka:
hipija

#3 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by hipija »

walter kurtz wrote:otvaranje ove teme :zoka:
Posteno :-D
insomnia78

#4 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by insomnia78 »

Dvije zebre ispod prozora
PS: nism u Africi

Ne mogu se sjetiti sad al' ima toga jos :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Velkoski »

vidio sam sebe u ogledalu
dembele

#6 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by dembele »

Ostao sam zakljucan u gradskoj biblioteci, jer su tete zakljucale biblioteku i otisle bas kad sam ja bio u wc.

Hodao sam 15 minuta unutar biblioteke i na kraju odlucio iskociti kroz prozor jer nije bilo visoko.

Na svu srecu jedna teta se zadrzala u blizini biblioteke i vidjela je sta se desilo i docekao sam freedom :lol:
insomnia78

#7 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:vidio sam sebe u ogledalu
Awwww mawi looodi
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Velkoski »

insomnia78 wrote:
Velkoski wrote:vidio sam sebe u ogledalu
Awwww mawi looodi
onda sam se štip'o za obwaze :o
insomnia78

#9 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by insomnia78 »

Hahaha
SportLux

#10 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by SportLux »

Najludja stvar je kad presolis rucak pa onda jedes na silu,glumis da je taman :D
dembele

#11 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by dembele »

Moj bivsi poslodavac, nakon sto je otpustio jednu porodilju rekao je :Zao mi je....i mislim koliko je glupo i nepotrebno ono zao mi je, jer da mu je zao ne bi je ni otpustao, jer je vlasnik firme i mogao ju je i zadrzati :-)
dobojlija81

#12 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by dobojlija81 »

zastupnike SNSD u PS BIH,i ovaj i onaj dok je slavuj bio :run:
Kinesko prkno

#13 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Kinesko prkno »

Jedna bivsa
SaciragicB
Grijem se na: sluty

#14 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by SaciragicB »

Kinesko prkno wrote:Jedna bivsa
Hahah, kratko i jasno joj ga šuknu.
staxx

#15 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by staxx »

...kad mi se drug za prvi maj pjan ko zemlja pred 20-tak ljudi od cega je pola bilo zena skinuo go :D :izet:
Stoner

#16 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Stoner »

dembele wrote:Moj bivsi poslodavac, nakon sto je otpustio jednu porodilju rekao je :Zao mi je....i mislim koliko je glupo i nepotrebno ono zao mi je, jer da mu je zao ne bi je ni otpustao, jer je vlasnik firme i mogao ju je i zadrzati :-)
:-) :-) :-)
U-zap

#17 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by U-zap »

.
mufa1

#18 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by mufa1 »

Tuki zmaja od šipova :izet: :izet:

:D :D
dembele

#19 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by dembele »

A Maca Radodajka :-D
trambusek88

#20 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by trambusek88 »

.
Perdita_Durango

#21 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Perdita_Durango »

Prije par godina sjedim ispred BBI centra sa prijateljicom i idu dva momka. U susret njima trčkara neki mali bebač, koji nije baš dobar sa koordinacijom, jer mu je to vjerojatno jedna od prvih šetnjica. Mama mu je tu negdje iza njega, a mali ide prema ovoj dvojici koji nešto pričaju. U sljedećem momentu, jedan od tih momak 'ladno preskoči bebača koji bi se zapucao njemu u noge da ovaj nije skočio, i nastavi normalno da hoda i priča sa prijateljem. Da mi nije tu drugarica bila i vidjela, ja bih i dan danas mislila da sam to sanjala.
fakat

#23 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by fakat »

.

:D
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#24 Re: Najludja stvar koju ste vidjeli

Post by Romeo 80 »

Perdita_Durango wrote:Prije par godina sjedim ispred BBI centra sa prijateljicom i idu dva momka. U susret njima trčkara neki mali bebač, koji nije baš dobar sa koordinacijom, jer mu je to vjerojatno jedna od prvih šetnjica. Mama mu je tu negdje iza njega, a mali ide prema ovoj dvojici koji nešto pričaju. U sljedećem momentu, jedan od tih momak 'ladno preskoči bebača koji bi se zapucao njemu u noge da ovaj nije skočio, i nastavi normalno da hoda i priča sa prijateljem. Da mi nije tu drugarica bila i vidjela, ja bih i dan danas mislila da sam to sanjala.
Hahaha dobar, dobar! :D :lol:
Post Reply