Ne znam je li Adnan Taletović ispunjava kriterije
http://www.midiken.hr/model_in_m.cfm?mo ... top_model=
pa predlažem, za početak, Ermina Bravu. Deen je van konkurencije
Ne miniraj mi temuredondo72 wrote:Edhem Bičakčić.
Zovem se Dino Konaković, dolazim iz Sarajeva i imam 33 god., a po horoskopu sam djevica.
pricelessZovem se Dino Konaković, dolazim iz Sarajeva i imam 33 god., a po horoskopu sam djevica.

Nosferatu wrote: Ehm Krajsnik, ehm agronom ehm milioner, ehm pacijent, ehm muda ko lubenice, ehm pamet ko u moljca...

onajNosferatu wrote:Fikret Babo Abdic.
Ehm Krajsnik, ehm agronom ehm milioner, ehm pacijent, ehm muda ko lubenice, ehm pamet ko u moljca...
Nema ga bolje. Treba ga i pod stare dane reproducirati da se umnozi. Kloniranje najbolje. Jer ipak, i poslje Fikreta, Fikret.
Ja bih platio npr. da s Fikretom provedem heftu jednu. Da cujem sta bi on meni naprico, u taj zeman. Ja vjerovatno ne bih stigao ni da se predstavim...
Lik je samo takav. Stroga pozitiva. Ni u zatvoru ga nije manija popustila da prebaci u depru. Jok. Fikret Babo Abdic je jedini bipolarni pacijent koji nije nikad bio depresivan, nikad, jok. Ne pozna to srce junacko. A potencija, sta da vam kazem - mi i onaku u Krajini imamo obicaj izmedju 50 i 60 jos po jedno dijete napraviit, ono da ti ima ko otici po cigare i veknu kruha...

Ima... Vidi Varvodica i BarnjakaLuke Perry wrote:OT: Ima tu dobrih igraca.
ne diraj mi SemiraAshrafieh wrote:Ima li neko sličicu Semira Tucea ili Seada Kajtaza? Neki od njih dvojice bi trebao po defaultu
biti jako zgodan jer je izjavio čuvenu rečenicu: "Ja da nisam fudbaler, ja bih bio maneken"