Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja bila u 7 mjesecu, tusevi po svuda, kupis karticu, dodje te kupanje oko 30 cts od eura, zabranjena upotreba sapuna !
i na jugu sardinije (costa rei, i u sredini, santa maria navareze, cala gonone, arbatax, tortoli)
HeheheTo Andjo! Baba najbolje zna gdje valja guzu prosetati!
Slazem se. Korzika je i meni jedno od ljepsih mjesta. Plaze su lijepe i more je puno prirodnih bogatstava, sto je rijetkost u Cannes-u.
Medjutim, plaze i more su takodjer prelijepi 10 minuta od Nice...raj na zemlji. Pejzazi su slicni Hrvatskoj i Korzici. Pravi gust za ljude poput nas http://www.cote.azur.fr/ville_saint-jean-cap-ferrat
Definitivno najljepsa plaza na kojoj sam bila je Divna na poluotoku peljesac izmedju Trpnja i Orebica. Prava netaknuta priroda, voda nevjerovatno cista.
eksli.. na slanim plazama treba jedino vode za pice i umivanje... sto li ce im cisterne? .. nekako onja ko se obavezno mora tusirati od soli..i nije za takve izlete