Bijela pustinja (Brazil)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

gledali najljepši zalazak sunca, ne bih imala gaćice nikako na tom putu....išli na okolne otoke....tražili zavučena mjesta..... bilo bi toplo....samo malo reloaded wrote:Misica mekinjasica mi uze ideju... Santorini...
Pricala mi jaranica, isla tamo sa mamom istina ali ono kao turista, kaze da je famozno... od luke do gore se ide uspinjacom, a dalje mozes pjesice kroz grad, plavo bijeli grad, konstantni uspon i sto se vise penjes, sve je ljepsi i ljepsi pogled.
Zenu koju volim, odveo bih tamo, i cekali bi mrak da gledamo zvijezde, i jeli bi grcku musaku i salatu sa kozjim sirom prelivenu vrelim maslinovim uljem, i jaretinu ispod saca... i svasta nesto bi radili
pf, sta ti je masta...
ej molim te nemoj samo zaboraviti ljetnu haljincicuMis mekinjas wrote:gledali najljepši zalazak sunca, ne bih imala gaćice nikako na tom putu....išli na okolne otoke....tražili zavučena mjesta..... bilo bi toplo....samo malo reloaded wrote:Misica mekinjasica mi uze ideju... Santorini...
Pricala mi jaranica, isla tamo sa mamom istina ali ono kao turista, kaze da je famozno... od luke do gore se ide uspinjacom, a dalje mozes pjesice kroz grad, plavo bijeli grad, konstantni uspon i sto se vise penjes, sve je ljepsi i ljepsi pogled.
Zenu koju volim, odveo bih tamo, i cekali bi mrak da gledamo zvijezde, i jeli bi grcku musaku i salatu sa kozjim sirom prelivenu vrelim maslinovim uljem, i jaretinu ispod saca... i svasta nesto bi radili
pf, sta ti je masta...
pa ne mogu mamu voditi tamo nikako![]()
samo jednog...
ah da, to sam zaboravila napisati nose se samo haljinice kratke i štikle...oridjidji wrote:
ej molim te nemoj samo zaboraviti ljetnu haljincicumalo je nezgodno kada je sorc u pitanju

znas da ti vijerujem da bi ga u kakav bordel povela nekoj dami lakog moralaplain vanilla wrote:![]()
Mis mekinjas wrote:
Santorini, kažu da samo onog kojeg voliš vrijedi povesti tamo, i da svi odlaze sretni, i vraćaju se opet....
ma kakav bordel kraj mene ziveoridjidji wrote:znas da ti vijerujem da bi ga u kakav bordel povela nekoj dami lakog moralaplain vanilla wrote:![]()
samo malo reloaded wrote:Nije pitanje upuceno meni, ali odgovorit cu, Santorini nije u Italiji, to je ostrvo u Egejskom moru, a ovaj grad se zove.... pfffff.... Thira ja mislim... nisam siguran, na tom otoku ima nekoliko prelijepih gradica i sela...