Najjeftiniji hostel u Sarajevu
-
UltraMatematicar
#1 Najjeftiniji hostel u Sarajevu
Zna li neko gdje ima bas jeftin hostel u Sarajevu, da je na podrucju starog grada, ili malo prema dole, novo sarajevo, novi grad, samo da nije negdje na ilidzi i u toj okolici ?
- walter kurtz
#2 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
airbnb.com
- ilkbahar
#3 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
ljubbicica na carsijiUltraMatematicar wrote:Zna li neko gdje ima bas jeftin hostel u Sarajevu, da je na podrucju starog grada, ili malo prema dole, novo sarajevo, novi grad, samo da nije negdje na ilidzi i u toj okolici ?
-
UltraMatematicar
#4 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
Treba mi soba na jedan dan za dvoje, koliko bi me izaslo , neka obicna soba, nikakav luksuzilkbahar wrote:ljubbicica na carsijiUltraMatematicar wrote:Zna li neko gdje ima bas jeftin hostel u Sarajevu, da je na podrucju starog grada, ili malo prema dole, novo sarajevo, novi grad, samo da nije negdje na ilidzi i u toj okolici ?
- kucniljubimac
#5 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
Ako ces guzit dat cu ti ja stan na dan 
- ilkbahar
#6 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
Nemam pojma pitaj ih, ali je ovo bio ironican komentar jer u ljubicici na carsiji spavanje je po pet eura ali te smjesti negdje na soukbunaru ili vec ko zna gdje.UltraMatematicar wrote:Treba mi soba na jedan dan za dvoje, koliko bi me izaslo , neka obicna soba, nikakav luksuzilkbahar wrote:ljubbicica na carsijiUltraMatematicar wrote:Zna li neko gdje ima bas jeftin hostel u Sarajevu, da je na podrucju starog grada, ili malo prema dole, novo sarajevo, novi grad, samo da nije negdje na ilidzi i u toj okolici ?
Imas po hostelima u gradu u prosjeku ti je to po osobi negdje 15-20 eura, nema sanse jeftinije da nadjes, jer je puna sezona.
Ima fin hostelcic iza pijace markale i mislim da su pristupacne cijene.
-
UltraMatematicar
#7 Re: Najjeftiniji hostel u Sarajevu
Trebalo bi mi nesto do 30 km za dvije osobe, cuo sam da ima neki na marijin dvoru 20 km je valjda dan, zna li neko gdje se nalazi taj hostel?