Najjeftinije printanje u sa?
- bmx
#1 Najjeftinije printanje u sa?
Zna li neko gdje je najjeftinije printanje A4 stranice? crno-bijelo:D
-
didgeridoo
#5 Re: Najjeftinije printanje u sa?
U Nedzaricima kod studentskog doma (pored pekare "student"). E sad zavisi nacin printanja (kao skripta, dvostrano, i sl). Znam da je A4 4 ili 5pf ali najbolje je da provjeris.bmx wrote:Zna li neko gdje je najjeftinije printanje A4 stranice? crno-bijelo:D
- Lady Saray
ako mi dobro rekose kopirnica u zgradi "doncafe" na pofalicima 0.03kf je obostrano a 0.035 jednostrano
- open
Student sam koji redovno printa
Dosad je vecina raje printala u nedzaricima u kopirnici kod domova, a sad se preslo na ovu na pofalicima. Kopirnica je pravo mala i tesko je nac, al kad izadjes iz tramvaja odma nekog startaj i pitaj gdje ovo?? (gledaj samo da ne naletis na nekog iz elektroenergetske, njima knjige ne trebaju oni nose sarafcigere
)
Dosad je vecina raje printala u nedzaricima u kopirnici kod domova, a sad se preslo na ovu na pofalicima. Kopirnica je pravo mala i tesko je nac, al kad izadjes iz tramvaja odma nekog startaj i pitaj gdje ovo?? (gledaj samo da ne naletis na nekog iz elektroenergetske, njima knjige ne trebaju oni nose sarafcigere
- bmx
mozes li mi malo detaljnije objasniti koja je zgrada u pitanju? zivim relativno blizu, pa poznajem taj tu dio...hvala u svakom slucajuopen wrote:Student sam koji redovno printa![]()
Dosad je vecina raje printala u nedzaricima u kopirnici kod domova, a sad se preslo na ovu na pofalicima. Kopirnica je pravo mala i tesko je nac, al kad izadjes iz tramvaja odma nekog startaj i pitaj gdje ovo?? (gledaj samo da ne naletis na nekog iz elektroenergetske, njima knjige ne trebaju oni nose sarafcigere![]()
)
-
Hierarchia
Sa desne strane zgrade srednje elektrotehnicke nalazi se siva zgrada. Obidji je sa svih strana pa ces ubosti. 
-
Svemirski_Jebach
samo pazi da tom prilikom tebe neko ne ubode