U evropskim okvirima.Saul Alvarez wrote:Citava BiH je jedna velika vukojebina.
Ali, to i nije tema.
P.S.
Mene je Bileća fascinirala. Samo je falilo ko iz onih vesterna ono isusšeno kolo trave da se kotrlja preko ceste.
U evropskim okvirima.Saul Alvarez wrote:Citava BiH je jedna velika vukojebina.
Jbg jarane, ako si imalo realan, reci ces da Zenica nema sta traziti na ovoj listi. Za bosanske prilike, Zenica je, objektivno gledano, jedan od ljepsih gradova. Kako moze Zenica biti ruznija od Kaknja, Zavidovica, Zepca, Visokog, Zvornika, Maglaja, Tesnja i desetina drugih gradova!??julisiz es grant wrote:Daleko da branim administraciju, ali jedna je stvar otvoreno govoriti da ti se neki grad ne sviđa, i navoditi razloge za to, a sasvim druga kroz svaku temu uvijeno i perfidno provlačiti nacionalističku priču, koja se prezentira kao dobronamjerna, i na koju bi neobaviještene osobe mogle i da nasjednu.Inteligencija wrote:Popisamo se po licemjernoj administracijiJimmy McNulty wrote: Napisah to već na temi Crna Hronika.
Kao onu temu su obrisali zbog forumaša @sunčana_strana koji kao provocira i patološki mrzi Sarajevo, a to jedna individua na ovoj temi radi već godinama i to mnogo češće i podlije od navedenog forumaša, ali to je uredu jer se ne pljuje Šeher nego tamo neka Zenica.
Kakva dvoličnost administracije.
Da ne kažem da su odlučili ne sankcionisati osobe koji su tom forumašu/ci psovali mater i pisali još svašta grozno samo zato jer ima svoje mišljenje koje se razlikuje od njihovog.![]()
Nema to stida nikakvog
bach wrote:Ja vjerujema da je tako, ja tamo nisam nikada bio pa ne mislim da sam komp. da o tome pričam.Kastanienallee wrote:Medju najjadnijim mjestima u BiH su i tri koja nedostaju kod tebe: Drvar, Glamoc i Bosansko Grahovo. Politika, vjestacko na/raseljavanje ovaca, realno premali/nistavan broj stanovnika koji uslovljava nikakav protok roba i usluga. Upravljanje resursima kao sa tudjom robom - podijeli za sicu i dovidjenja.
Od većih "jadnih" gradova ja bih izvojio Zenicu. Milim da su u Zenici ništo iole vrijedno nije izgradilo, osim Džannanovića koja zviždi pust. U Zenici nema baš ništa zanimljivo, ono da sebe stavimo u poziju čovjeka kojima viška para i vreman, ubaci ženu i dječicu u auto i ide u zenicu da troši pare. Neka zanimljiva radnja, hotel, restoran... Ništa
Korupcija o općinskoj administraciji ogromna. Mislima da nema mjesta u državi gdje je teže pokrenuti neki mali posao ili radnju. Prijatelji Zeničani su mi pričali da otvaranje trafiike na nekoj lokaciji bliže centru treba 20.000 M mita, za otvaranje neke veće trgovine i preko 50.000 KM. Načelniku i ljudima oko njega...
Zenica je tužan, siv i jadan grad. Popis će tek pokazati koliko se grad smanjio...
Što je najgore ima na stotine ovakvih postova, ali to nije problem. Problem je kad @sunčana napiše par argumentovanih rečenica.Kikibombona wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I, koliko se smanjio?
Odgovorio sam već, razlika između nje i bacha je što kod ovog nema nacionalizma. U svemu ostalom je gori od nje.Cherry-Cherry wrote:Sunčana ne bi bila banovana, da nije sve umotala u nacionalizam, pa začinila sa mržnjom. Kada je to počela i na drugoj temi, koju je digla iz pepela, banovana je.
njega u glavu treba jebat jer je dobro supljaHeller wrote:Ako je sunčana bila željna kurca u Sarajevu, ovaj ga je u Zenici pod tuševima očigledno imo u izobilju.
Salama u hodnik?Inteligencija wrote:njega u glavu treba jebat jer je dobro supljaHeller wrote:Ako je sunčana bila željna kurca u Sarajevu, ovaj ga je u Zenici pod tuševima očigledno imo u izobilju.
Koji je to forumas? Moze i u pp ako moze.Jimmy McNulty wrote:Što je najgore ima na stotine ovakvih postova, ali to nije problem. Problem je kad @sunčana napiše par argumentovanih rečenica.Kikibombona wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I, koliko se smanjio?
Učini mi se da mi je životni uzor Rocco S. bio u Zenici, kad ono neki uhljup.plain vanilla wrote:https://www.klix.ba/magazin/lovac-na-st ... /180822023
To je najbitnijesumirprimus wrote:sta ja znam meni je tuzla fakat lijepa
Bas sam to htjela reci, da bi bilo lijepo imati aktivnu temu o ljepotama BiH. Pa vecina nas pola BiH nije vidjelo, a ni ne znamo sta treba vidjeti.lmo wrote:jeste, al takve teme naš narod voli,..na temu o najljepšim krajolicima rijetki i provire, a još rjeđi i ostave šta u riječi ili slici iza sebe.
Imaplain vanilla wrote:Bas sam to htjela reci, da bi bilo lijepo imati aktivnu temu o ljepotama BiH. Pa vecina nas pola BiH nije vidjelo, a ni ne znamo sta treba vidjeti.lmo wrote:jeste, al takve teme naš narod voli,..na temu o najljepšim krajolicima rijetki i provire, a još rjeđi i ostave šta u riječi ili slici iza sebe.
Ali zato su hejterske teme najposjecenije.
:thumbup:Tomahawk11 wrote: Tako se radi kad ti se ne sviđa....ili zaobiđeš, ne ideš u ta najjadnija mjesta, gradove, općine. Hajde, slučajno te put nanio ili te interesovalo, otišao, vidio, jadno ti, ne sviđa ti se, konstatuješ to i ok.
Istresati žuč i ponavljati kao papagaj, to su već kompleksi, papkizam, jadnost samog sebe i malograđanština.
Zavisi šta je kome jadnost...Čapljina je sigurno ugodno mjesto za život, e sad, neko bi da su tu neke diskoteke, klubovi, veliki tržni centri, pozorišta, kino dvorane i štajaznam...ok, glavni problem BiH, generalno, je pronalazak zaposlenja i onda se dosta toga poistovjećuje sa prilikama kako doći do posla u nekom mjestu.lmo wrote:![]()
Baš tako. Što se tiče BiH, obišla sam haman pa sve, a posebno ove zabiti. Kako je živjeti ljudima u njima, mogu pretpostaviti, ali eto ja sam svugdje pronašla nešto lijepo ili zanimljivo..
Eto npr. nacrniše gacko i bileću, a ugođaj kupanja u klinjem ili ribolova na bilećkom jezeru ja malo gdje doživjeh.
nedavno neka teta nadrobi kako je čapljina odron, a čapljina jedno od, ako ne i najčistije, mjesta u državi, izuzetno uređena, s klimom za poželjeti i 4 rijeke..čak će i lasta opet proizvoditi najbolje štrudle na dunjaluku..al' šta zna teta s foruma..bježi, goni..
Ima, lijepa tema, ali ovo su bukvalno prirodne ljepote. Nekako mislim da svaki grad ima nesto lijepo, zbog cega se vrijedi svratiti. Nedavno sam bila u Hercegovini, vani plus 40 i kontamo se gdje cemo. Imala sam zelju otici u Stolac, ali stvarno nisam znala isplati li se po onoj zegi ici u Stolac, ima li tamo sta zanimljivo, ali da je moguce obici na plus 40. Elem, na kraju smo otisli na Bunu, sto je sigurno, sigurno je.Tomahawk11 wrote:Imaplain vanilla wrote:Bas sam to htjela reci, da bi bilo lijepo imati aktivnu temu o ljepotama BiH. Pa vecina nas pola BiH nije vidjelo, a ni ne znamo sta treba vidjeti.lmo wrote:jeste, al takve teme naš narod voli,..na temu o najljepšim krajolicima rijetki i provire, a još rjeđi i ostave šta u riječi ili slici iza sebe.
Ali zato su hejterske teme najposjecenije.
prelijepi-krajolici-nase-bih-t148939s450.html
ono što stolac nudi i vrijedi posjetiti je svakako nekropola stećaka radimlja, ilirski grad daorson, stari grad vidoški, čaršija..ima i stolac svoju inat ćuprijuplain vanilla wrote:
Ima, lijepa tema, ali ovo su bukvalno prirodne ljepote. Nekako mislim da svaki grad ima nesto lijepo, zbog cega se vrijedi svratiti. Nedavno sam bila u Hercegovini, vani plus 40 i kontamo se gdje cemo. Imala sam zelju otici u Stolac, ali stvarno nisam znala isplati li se po onoj zegi ici u Stolac, ima li tamo sta zanimljivo, ali da je moguce obici na plus 40. Elem, na kraju smo otisli na Bunu, sto je sigurno, sigurno je.