Najinteligentniji forumasi
- hrle1976
#1 Najinteligentniji forumasi
Ko je po vama D najinteligentniji forumas? 
- uglavnomja
#2 Re: Najinteligentniji forumasi
zviz
, ima priznanicu iz menze
ako se pikaju trajno banirani
daj link za kakav kvalitetan iq test, pa da kacimo rezultate

ako se pikaju trajno banirani
daj link za kakav kvalitetan iq test, pa da kacimo rezultate
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3 Re: Najinteligentniji forumasi
Vrlo slicna tema sa "Najdrazi forumas"
A mislim da je i postavljac isti.
Moze li se vise odgovora dati
A mislim da je i postavljac isti.
Moze li se vise odgovora dati
- hrle1976
#4 Re: Najinteligentniji forumasi
uglavnomja wrote:zviz, ima priznanicu iz menze
ako se pikaju trajno banirani![]()
daj link za kakav kvalitetan iq test, pa da kacimo rezultate![]()
Cuj banovali cojika sa priznanicom iz menze
Evo citam na googlu sta bi valjalo
- hrle1976
#5 Re: Najinteligentniji forumasi
hrle1976 wrote:Ko je po vama D najinteligentniji forumas?
EDIT: evo pouzdan IQ test bas nam dolazi iz Skandinavije
Bar sudeci po opisima bazira na receptu one dvojice sto izumise IQ test.
http://iqtest.dk/main.swf
39 pitanja 40 minuta.
Koliko je sad ovo tacno
dobi 130, rijesio zadatke za 15 min. mada vele da vrijeme nije bitno.
- supercali
#6 Re: Najinteligentniji forumasi
Ja onako klikao i dobio rezultat 100
-
FreakyStyley
#7 Re: Najinteligentniji forumasi
hizo ramidovic
Stup metropola
Onaj jedan perverznjak sto trola po lj&s, ne sjecam se nicka
Stup metropola
Onaj jedan perverznjak sto trola po lj&s, ne sjecam se nicka
- nKrkan
#8 Re: Najinteligentniji forumasi
Ramzzes Veliki
- p206
#10 Re: Najinteligentniji forumasi
bio bi i ja inteligentan da imam vremena za to...kad upadneš u mašinu nema te nigdje
- Tesla10
#11 Re: Najinteligentniji forumasi
Znam, znam, posaop206 wrote:bio bi i ja inteligentan da imam vremena za to...kad upadneš u mašinu nema te nigdje
- Danguba
#12 Re: Najinteligentniji forumasi
Forum nekome mjerilo inteligencije.
Ovdje normalan insan ne navraca.
Ovdje normalan insan ne navraca.
- golic
#13 Re: Najinteligentniji forumasi
Za mene su najinteligentiniji:
hrle1976 - laze 4 godine da je iz Ceske - a frajer nikad nije izasao iz BiH, po 15h dnevno na forumu, otvara 1 milion tema koje nemaju veze niscim.
Zviz - izmislja 3 godine da je iz Danske - a u prvom postu napisao da je neki djecko iz BiH i zivi u BiH - nakon toga je poceo furku da je u Danskoj i na savaku temu o bilo cemu, da svoj osvrt "ovako je u Danskoj ..."
hrle1976 - laze 4 godine da je iz Ceske - a frajer nikad nije izasao iz BiH, po 15h dnevno na forumu, otvara 1 milion tema koje nemaju veze niscim.
Zviz - izmislja 3 godine da je iz Danske - a u prvom postu napisao da je neki djecko iz BiH i zivi u BiH - nakon toga je poceo furku da je u Danskoj i na savaku temu o bilo cemu, da svoj osvrt "ovako je u Danskoj ..."
-
kakavdanakneiskustvu
#14 Re: Najinteligentniji forumasi
jedan od inteligentnijih,@vjeciti student
- Edin H.
#15 Re: Najinteligentniji forumasi
Potpis, premda blagu prednost dajem zvizu, sve znagolic wrote:Za mene su najinteligentiniji:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Najinteligentniji forumasi
vivaldi je jak
dobra je ona fora
nisam inteligentan al sam paglu

dobra je ona fora
nisam inteligentan al sam paglu
- Logovan
#17 Re: Najinteligentniji forumasi
Obojica su tu negdje, u pet deka.golic wrote:Za mene su najinteligentiniji:
- jasko_ba
#18 Re: Najinteligentniji forumasi
Ima i onaj ublehas sa Alipasinog, na forum se registrovao jer je bio u depresiji i nije mogao naci curu, al evo u 7-8 godina sve zivo cojk zna, samo nek je kontra. 
- TheWatcher
-
Paul F.
#20 Re: Najinteligentniji forumasi
Najinteligentniji su oni koji dođu na forum pa citiraju postove koje oni smatraju glupim. Kakav bilmez moraš bit za tako nešto.
-
golman
#21 Re: Najinteligentniji forumasi
Valjda bi najinteligentnije trebalo potražiti na temama o računarima.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22 Re: Najinteligentniji forumasi
najsmješniji su u podforumu automobili 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23 Re: Najinteligentniji forumasi
Cekaj malo, sta ti je tu inteligentno? Meni je taj opis prije za nekog ko je zreo za psihoterapiju.golic wrote:Za mene su najinteligentiniji:
Ono, imas hronicnu potrebu da lazes.
Interesantno je da je sa pojavom drustvenih mreza, foruma i ostalih zajebancija pocela i ta era laznih profila, stvaranja lazne slike o sebi. Danas imas milione ljudi na fb koji se slikaju sa skupim autima, skupim nakitom, telefonima, odjecom i sve to komentarisu kao da su na najvecem nivou, a zapravo je sve velika laz.
Ili ono putuju ovdje, putuju ondje, taguju se (zapravo se mozes iz Ilijasa tagovati da si bio bilo gdje na svijetu
A psihe sa ovog foruma da ne spominjem. Kome je odraz inteligencije to sto neko trola i izmislja, nek se dobro zapita.
Meni sve to nije nikakav dokaz inteligencije, bas suprotno. Kako rekoh - dijagnoza za psihoterapije.
Lahko je biti budala, blentav, tesko je biti pametan, biti inteligentan u pravom smislu te rijeci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#24 Re: Najinteligentniji forumasi
Kakvih je tu rasprava biloBlack swan wrote:najsmješniji su u podforumu automobili
- golic
#25 Re: Najinteligentniji forumasi
To je ismijavanje. Kakvi oni i inteligencija.Tomahawk11 wrote:Cekaj malo, sta ti je tu inteligentno? Meni je taj opis prije za nekog ko je zreo za psihoterapiju.golic wrote:Za mene su najinteligentiniji:
Ono, imas hronicnu potrebu da lazes.
Interesantno je da je sa pojavom drustvenih mreza, foruma i ostalih zajebancija pocela i ta era laznih profila, stvaranja lazne slike o sebi. Danas imas milione ljudi na fb koji se slikaju sa skupim autima, skupim nakitom, telefonima, odjecom i sve to komentarisu kao da su na najvecem nivou, a zapravo je sve velika laz.
Ili ono putuju ovdje, putuju ondje, taguju se (zapravo se mozes iz Ilijasa tagovati da si bio bilo gdje na svijetu)
A psihe sa ovog foruma da ne spominjem. Kome je odraz inteligencije to sto neko trola i izmislja, nek se dobro zapita.
Meni sve to nije nikakav dokaz inteligencije, bas suprotno. Kako rekoh - dijagnoza za psihoterapije.
Lahko je biti budala, blentav, tesko je biti pametan, biti inteligentan u pravom smislu te rijeci.