najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Moderator: _BataZiv_0809
- gamer121
#1 najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
napisite najgore filmove koje ste ikad gledali tj,filmovi koje ne biste preporucili drugima...
- Zatamnjena stakla
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
neki dan sam gledao na FF jedan dosadan
no such thing
no such thing
- Altsa
- jasko_ba
#5 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali

Bio prisiljen gledati u kinu za valentinovo
Kad tad nisam crk'o od dosade, necu nikad
- Point.
#6 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Vecina nasih filmova. Izdvojio bih Kod amidze Idriza.
-
x_lecter
#7 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Da .. Domaci filmovi su uzas ... Tu mislim na bh i hr fimove ... Srbi su za nas hollywood
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
- spree
#8 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Kod amidze idriza jedan od najdosadnijih i najgorih ikada, jos ga ja gledao u kinu
. Zavrsio film i krenuli oni credits, a ja sve cekao nece li se sta dogoditi. Bio sam uvjeren da mora biti jos nesto, jer mi je bilo prosto nemoguce da je ono neko snimio i podvalio pod film. Jel Rovinj u Hrvatskoj? Hahaha koja glupost majko moja mila.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- gamer121
#9 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
nazalost pa su nasi filmovi dosadni 
- cyprus
#10 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
7sex7
Nymphomaniac 2

Nymphomaniac 2
- triconja
#11 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Sjecam se cini mi se prije dvije godine ljeti dodjem kuci sav umoran i nekad se probudim nocu...
Upalim tv (nemam kablovsku) i prebacim na OBN. Filmovi su takvi je da to silovanje u mozak :s .
Jedva sam docekao da ponovo zaspim
Upalim tv (nemam kablovsku) i prebacim na OBN. Filmovi su takvi je da to silovanje u mozak :s .
Jedva sam docekao da ponovo zaspim
- gnjev
#12 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Meni je Kod amidze Idriza mnogo dobar film. Jedna obicna lijepa bosanska prica radnjom smještena u mahali. Film je bez srkleta i to je to .Vama kojima se nije svidio ste ocito imali ocekivanja il remek djelo a la iskupljenja u savsanku ili akciju tipa umri muski.
- triconja
#13 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Sjetio sam se koji me film obradovo i drzo mi paznju najvise ali u rikverc...
Final destination (citav serijal), ne bih ga pustao ni najvecem neprijatelju
Final destination (citav serijal), ne bih ga pustao ni najvecem neprijatelju
-
bih bih
#14 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
izgubljeni u prevodu, dosadnijeg filma u zivotu nisam pogledao
- Point.
#15 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
U filmu se apsolutno nista ne desava. Mogli su komotno snimiti i neku random bosansku familiju petkom, kako tata dolazi sa posla, mama kuha rucak, djeca se spremaju za izlazak, gleda se zmbt, tata uz mezu prozbori koju sa mamom, dodje komsija na jednu ljutu, popricaju o stanju u Ukrajini, Radoncicu, Dzeki, Susicu i kraj filma.gnjev wrote:Meni je Kod amidze Idriza mnogo dobar film. Jedna obicna lijepa bosanska prica radnjom smještena u mahali. Film je bez srkleta i to je to .Vama kojima se nije svidio ste ocito imali ocekivanja il remek djelo a la iskupljenja u savsanku ili akciju tipa umri muski.
- drugtito2011
#16 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
U filmu se puno toga dešava, samo ti vjerovatno ne vidiš jer si premlad.Point. wrote:U filmu se apsolutno nista ne desava. Mogli su komotno snimiti i neku random bosansku familiju petkom, kako tata dolazi sa posla, mama kuha rucak, djeca se spremaju za izlazak, gleda se zmbt, tata uz mezu prozbori koju sa mamom, dodje komsija na jednu ljutu, popricaju o stanju u Ukrajini, Radoncicu, Dzeki, Susicu i kraj filma.gnjev wrote:Meni je Kod amidze Idriza mnogo dobar film. Jedna obicna lijepa bosanska prica radnjom smještena u mahali. Film je bez srkleta i to je to .Vama kojima se nije svidio ste ocito imali ocekivanja il remek djelo a la iskupljenja u savsanku ili akciju tipa umri muski.
- ultima_palabra
#17 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
bih bih wrote:izgubljeni u prevodu, dosadnijeg filma u zivotu nisam pogledao
Ta dva su mi među omiljenim filmovima prošle decenijespree wrote:Kod amidze idriza jedan od najdosadnijih i najgorih ikada, jos ga ja gledao u kinu. Zavrsio film i krenuli oni credits, a ja sve cekao nece li se sta dogoditi. Bio sam uvjeren da mora biti jos nesto, jer mi je bilo prosto nemoguce da je ono neko snimio i podvalio pod film. Jel Rovinj u Hrvatskoj? Hahaha koja glupost majko moja mila.
- Banksy
#18 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
99,99 % svih holivudskih zadnjih desetak godina. Tek svaki deseti odgledam do kraja. Užas od dosade i gluposti.
Amidža Idriz je vrh, najbolji bh svih vremena.
Amidža Idriz je vrh, najbolji bh svih vremena.
- Point.
#19 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Prekuco tridesetu, mora da sam mlad, hvala na komplimentu.drugtito2011 wrote:U filmu se puno toga dešava, samo ti vjerovatno ne vidiš jer si premlad.Point. wrote:U filmu se apsolutno nista ne desava. Mogli su komotno snimiti i neku random bosansku familiju petkom, kako tata dolazi sa posla, mama kuha rucak, djeca se spremaju za izlazak, gleda se zmbt, tata uz mezu prozbori koju sa mamom, dodje komsija na jednu ljutu, popricaju o stanju u Ukrajini, Radoncicu, Dzeki, Susicu i kraj filma.gnjev wrote:Meni je Kod amidze Idriza mnogo dobar film. Jedna obicna lijepa bosanska prica radnjom smještena u mahali. Film je bez srkleta i to je to .Vama kojima se nije svidio ste ocito imali ocekivanja il remek djelo a la iskupljenja u savsanku ili akciju tipa umri muski.
Al, et', bosanski film pa mora da valja, makar na silu. Sta se bolan desava u filmu, radnja toliko spora da tacno sekunde izgledaju ko minuti.
- spree
#20 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
O ukusima se ne raspravlja. Vjerovatno postoje ljudi kojima se svidja film kod amidje idriza i bas bi volio da mi neko od tih kaze sta je to zanimljivo i dobro u filmu?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#21 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
War of the Worlds 2: The Next Wave (2008)
Legend of the Bog (2009)
Highlander: The Source (2007)
Mutant Chronicles (2008)
Dragon Wars: D-War (2007)
Dosta od mene
ne zna se koji je gori bio 
Legend of the Bog (2009)
Highlander: The Source (2007)
Mutant Chronicles (2008)
Dragon Wars: D-War (2007)
Dosta od mene
- ultima_palabra
#22 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Suptilno predočava odnose u univerzumu mahalespree wrote:O ukusima se ne raspravlja. Vjerovatno postoje ljudi kojima se svidja film kod amidje idriza i bas bi volio da mi neko od tih kaze sta je to zanimljivo i dobro u filmu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Kod amidze Idriza je film koji prikazuje obicaje mahale i slazem se da bi se o odnosu nane i dede mogla knjiga napisati. Kome se ne svidja, ne treba ga uvjeravati da je film dobar. Vrijedi i obratno.
Jedan od najgorih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme je toliko los da mu se ne sjecam ni imena. Elem glume Bredli Kuper i Sara Dzesika Parker. Kao ona lafo ima posao da zavede muskarca i da ga popravi, pa je unajme njegovi roditelji da ga sredi jer ima 30+ i jos zivi sa njima, nicim se ne bavi i tako to. Uzas zivi i horor od dosade i gluposti. Taj mi vako na prvu pada na pamet.
Jedan od najgorih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme je toliko los da mu se ne sjecam ni imena. Elem glume Bredli Kuper i Sara Dzesika Parker. Kao ona lafo ima posao da zavede muskarca i da ga popravi, pa je unajme njegovi roditelji da ga sredi jer ima 30+ i jos zivi sa njima, nicim se ne bavi i tako to. Uzas zivi i horor od dosade i gluposti. Taj mi vako na prvu pada na pamet.
- ultima_palabra
#24 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
Najgori u zadnje vrijeme mi je onaj Counsellor ili tako nešto... stvarno je umijeće sa toliko dobrih glumaca napraviti toliko imbecilan film 
- sheilak
#25 Re: najgori i najdosadniji filmovi koje ste gledali
ultima_palabra wrote:Najgori u zadnje vrijeme mi je onaj Counsellor ili tako nešto... stvarno je umijeće sa toliko dobrih glumaca napraviti toliko imbecilan film
tacno. bez obzira na m. fassbendera