Tigar1 wrote:Imao sam jednog havera (Ekro) u srednjoj, lik bio baksuz na kvadrat, na šestu, na n-tu... on kad bi sam trčao stigao bi treći koliki je bio baksuz
....
Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
- Ajatolah_
#76 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
- kokuz_sa
#77 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
ja bi se u baksuzluku komotno mogao takmicit s tim likom..
doduse nisam imao tih baksuzluka tipa petarde
doduse nisam imao tih baksuzluka tipa petarde
- VenomousV
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#79 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
Hahahaha,mp3problem wrote:Znam osobu koja je podvalila cimerki korištene štapiće za uši. Cimerka svako jutro ustane, lizne štapić i očisti uši. I ta što je podvalila je čuvala svoje korištene štapiće, izvrne sijalicu da bude polumrak, cimerka izbauljala onako ujutro tek se probudila, uze jedan štapić, zaliza sa obe strane, uze drugi zaliza i tek onda skonta. Uđe u kuhinju na svjetlo, kad je vidjela šta je ova uradila htjela je poslati na kliniku za psihijatriju da je posmatraju![]()
To je bila osveta jer ju je ova budila tako što sjedne i bulji u nju dok se ne probudi što je ovoj drugoj bio najveći strah
I nisam ja, fakat nisam
- trambusek88
#80 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
arman1 wrote:Godine odmah iz rata. Par lokalnih kretena se uvijek nalazilo da zabelaje i prave šale samo njima smiješne, a inaće idiotske.
Jedna od omiljenih zajebancija im je bila kad uoče par u klinču negdje u autu, opkole auto, počnu ga tresti i urlati ko pomahnitali.
Predvodnik im je bio Gibra rmpalija sa debljim dosjeom nego što su sve knjige koje je pročitao u životu.
Jedno veće uočio sam da je na obližnjem parku stojadin od Gibrinog prvog komšije policajca s kojim se Gibra uvijek kačio. Pretpostavio sam ko je u autu pošto je pomenuti rođak od mog jarana.
Kako je pomenuta skupina prolazila tražeći žrtvu za dnevnu dozu svinjarija uočiše ferrarija iz kragujevca zamagljenih stakala.
Poče standardna predstava. jadni stojadin je ječao koliko su ga tresli. U po frke izlijeće drot spuštenih gaća s alatom na gotovs i utokom u ruci i pravac na Gibru. Gibru je nokautirao, a jednom iz družine utokom rasjekao usnu. Kompletna družina je pobjegla osim vođe čopora koji se valjao po parkingu.
Kad je malo došao sebi Gibra je onako mamuran sjeo kraj stojadina dok je drot spakocvao ponos i alat i onda smijeh gibrinog čopora. Iz stojadina je izašla Gibrina mlađa sestra(lik je imao 3 sestre).
Dobra tema, zaslužuje da se malo podigne.
- insomnia78
#81 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
Sve same izmisljotine
- xamp
#82 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
Svejedno. I dalje je dobra tema.insomnia78 wrote:Sve same izmisljotine
- Ramzess Veliki
#83 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice
Jedan nas jaran se zenio pa ga ufatila trema, I mi se skupili da ga "sokolimo i savjetujemo".
Pocnemo se "prisjecati" prve bracne noci, kao to je najvaznije, svaki bomba kako je upirao 4-5 sati, to pljuste orgazmi, tehnike iz Kamasutre, ovaj jadan zanijemio, sav sjeban ...
I kad ga neko upita "A koliko dugo ti mozes?" - on jadan iztiha procvili - "Ja mogu jedva dvaes' minuta ...
"
E tu ga mi docekali, kako ba tako malo, pa to je katastrofa, drugi ce ti satirat' zenu ... sa'cemo mi tebe nauciti ...
Jedan ga uzeo prevrtati k'o zenu, pokazuje mu poze, skace po njemu k'o da ga j..., a mi jos mrtvi ozbiljni dodajemo komentare da sve bude u folu, a na kraju mu prodam pricu, naravno uz odobravanje svih ostalih, da ce duze moci ako cesto drka i poslije toga ga zaljeva ledenom vodom. Kako je bila zima on ostavi vani bidone da se voda smrzne i drka po cijeli dan.
Kako god bila zafrkancija, nakon prve bracne noci izgleda da mu je to valjalo jer je uspjesno polozio ispit - zahvaljivao nam se sa smijeskom. Mlada ga upitala - "Ovo nisi prije znao, gdje si sve to naucio?"
Pocnemo se "prisjecati" prve bracne noci, kao to je najvaznije, svaki bomba kako je upirao 4-5 sati, to pljuste orgazmi, tehnike iz Kamasutre, ovaj jadan zanijemio, sav sjeban ...
I kad ga neko upita "A koliko dugo ti mozes?" - on jadan iztiha procvili - "Ja mogu jedva dvaes' minuta ...
E tu ga mi docekali, kako ba tako malo, pa to je katastrofa, drugi ce ti satirat' zenu ... sa'cemo mi tebe nauciti ...
Jedan ga uzeo prevrtati k'o zenu, pokazuje mu poze, skace po njemu k'o da ga j..., a mi jos mrtvi ozbiljni dodajemo komentare da sve bude u folu, a na kraju mu prodam pricu, naravno uz odobravanje svih ostalih, da ce duze moci ako cesto drka i poslije toga ga zaljeva ledenom vodom. Kako je bila zima on ostavi vani bidone da se voda smrzne i drka po cijeli dan.
Kako god bila zafrkancija, nakon prve bracne noci izgleda da mu je to valjalo jer je uspjesno polozio ispit - zahvaljivao nam se sa smijeskom. Mlada ga upitala - "Ovo nisi prije znao, gdje si sve to naucio?"
- Dr Kova