Najgore reklame

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Ujedam

#1 Najgore reklame

Post by Ujedam »

Kao što naslov kaže, pišite svoje najgore reklame od kojih vas zaboli glava.

Ja počinjem :D
˝VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝
Odron odrona, da nema većeg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝. Jebo li je Softy, da je jebo. I Najviše me nervira, fol ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljčcivo SOFTLIJA, ona je jako neodlčcna.Tu se pojavljuje prosječna bošnjačka mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlčcni (i slijedi najiritantnija rečenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝. Mora da je taj SOFTLI toliko jebeno dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome maksuz da mu to kažeš. :x :oops:

A tek ona na Hayatu što baku pita "Bakoo, jesam ja tebi lijepa"? Dođe mi da uletim u TV i da joj zavrnem šiju :lol:

Definitivno najdosadnije reklame su vezane za deterđente i sredstva za higijenu i čišćenje. :D
žulijan asanž

#2 Re: Najgore reklame

Post by žulijan asanž »

Ujedam wrote:Kao što naslov kaže, pišite svoje najgore reklame od kojih vas zaboli glava.

Ja počinjem :D
˝VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝
Odron odrona, da nema većeg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝. Jebo li je Softy, da je jebo. I Najviše me nervira, fol ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljčcivo SOFTLIJA, ona je jako neodlčcna.Tu se pojavljuje prosječna bošnjačka mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlčcni (i slijedi najiritantnija rečenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝. Mora da je taj SOFTLI toliko jebeno dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome maksuz da mu to kažeš. :x :oops:

A tek ona na Hayatu što baku pita "Bakoo, jesam ja tebi lijepa"? Dođe mi da uletim u TV i da joj zavrnem šiju :lol:

Definitivno najdosadnije reklame su vezane za deterđente i sredstva za higijenu i čišćenje. :D
to što je tebi ta reklama iritantna uopšte ne dotiče tog proizvođača. ti nisi njegova ciljna grupa. njegova ciljna grupa su domaćice i penzionerke, od 30-60 godina starosti, u prosjeku sa SSS, udate sa 2 ili više djece.

njima su te reklame zanimljive :)
Stojadin

#3 Re: Najgore reklame

Post by Stojadin »

Ovo sto si rekao za softli ko da sam vec citao negdje..
Ujedam

#4 Re: Najgore reklame

Post by Ujedam »

Stojadin wrote:Ovo sto si rekao za softli ko da sam vec citao negdje..
Pa da jesi, jedan moj prijatelj je to napisao, a ja sam uzela, jer mi se svidjelo :D :D
slobodni armirach

#5 Re: Najgore reklame

Post by slobodni armirach »

sve reklame za deterdzente, paste za zube, šampone, one sisteme za razbijanje smradova,..uglavnom hemijska insdutrija ima retardirane reklame koje imaju za cilj da uvrijede kupce da su toliko smrdljivi i gadljivi, i da moraju kupiti neki njihov proizvod da se ne bi uvasljvili,

a taj 'najnoviji' proizvod reklamira neka mlada doktorica koja nije posteno zavrsila ni srednju skolu a kamoli da je sta doktorirala,

Chris Rock je to fino reko

Post Reply