dugo sam se opirala turskim,indijskim i inim serijama,kojima "nase"televizije vrve.jedino sto sam odgledala su tri korejanske serije,na rtrs-u ,biografske i,sa srednjevjekovnom tematikom .uzivala sam zaista.
onda poce "Sulejman Velicanstveni "na obn-u.posto je biografska poceh da gledam.divna serija, ali....udavise stalno istim reklama,ma,kojih je bilo vise nego sadrzaja zbog kojeg sam tu.onda prekinu emitovanje ,pa cekaj koji mjesec,ugl.da ne duzim ,skidoh ja seriju sa interneta ,i odgledah sa uzivanjem ,bez reklama i "ljetnjih sema".
ali ne lezi vraze,procitam kako je serija "nezeljene" podigla veliku prasinu u indiji ,jer realno prikazuje polozaj indijske zene u drustvu,da je cak glavna glumica bila ugrozena zbog te serije i na moju nesrecu poceh da gledam.jako mi se svidjela serija,pogotovo prikaz zivota u toj dalekoj zemlji,koju necu nikada posjetiti.
neko vrijeme je nekako klimalo i stimalo ,uz milion stalno istih reklama,ali hajde...
a onda uvalise "zvezde granda",pa NEOPISIVO GLUPU "skolu sambe",i jos gluplji "americki top model".naravno seriju koju ja pratim i vjerovatno jos dosta ljudi ,a pri kraju je ,uredno danima preskacu.isto su ucinili i sa "sulejmanom" gdje su u posljednjoj sezoni prekinuli emitovanje bez objasnjenja.
pa vas molim,dragi moji forumasi ,da mi makar i na PP napisete,ako igdje ima na internetu s prevodom da odgledam ovo sto mi je preostalo ,a sa obn-om ,dejanom ,i ostalim glupostima da se pozdravim za citav zivot.Boze sacuvaj nas od takve tv-e.
'